שרשור הערצה לבתיה.

VAMPhantom

New member
אגב, החבר ידע/יראה זאת?../images/Emo8.gif

כך, בתיוש, הוא יידע יותר מבעבר, איזה אוצר מקסום הוא הרוויח לפנינו!

Ice machinE

New member
שכחתי לציין

"ההודעה הנ"ל היא בציניות" ברור שאני מכיר את בתיה המכוערת (פסיכולוגיה הפוכה תמיד עובדת)

מכוערת? למי קראת מכוערת?

סורי, פסיכולוגיה הפוכה לא עובדת עלי
... אז אל תדבר ככה על בתיה

Ice machinE

New member
היא לא אמורה לעבוד עליך

אלא על זו שחושבת שהיא מכוערת. בינינו בלי שהיא תשמע? היא רחוק מאוד מלהיות מכוערת אבל אל תגיד לה שאמרתי שהיא יפה כי היא ישר תכחיש.

בינינו אני מסכים איתך שהיא יפה אבל

אסור שהיא תשמע על זה.... _____ _____ __ __ _____ | \| \ \ / | | | | | | | | | \ | | | | | | | | | | | | | \ | | | | | | | | | | |\ | /___ | | /_|_\ |____ | |_ ____ | _____ _____ ______ | | \| / | \ / | | \ / | | \ | | | | | | | \ 0 0 / | | \ | | | | | | | | ** | |_____ |\ | ____\ | /_____\ | |_ / /__\ \ /_______\ מצטער על העילגות של הציור, כבר מזמן לא עשיתי ASCII רציני

באסה זה יצא עקום ../images/Emo4.gif

תפוז'נשים עיקם לי את זה לגמרי
ככה זה אמור היה להיראות

אלרוס

New member
שטיח להערצת בתיה.

אנחנו מעריצים אותך בתיה (בקול של קבוצת תמיכה) *הערה- ההודעה סאטירית בלבד וכל מה שכתוב בה בדיוני, אין להבין שום אמיתות מההודעה, העבריין ייענש. משרד הבריאות קובע כי ציטוטים מההודעה מזיקים לבריאות.

המממ...

עם כל הכבוד (ויש) ועם כל זה שאני שונא לקלקל שמחות (לא, אני דווקא אוהב...), ל*צערי הרב* וגם ל*שמחתי הרבה* זה פורום הביטלס, לא פורום מנהלת פורום הביטלס, למרות שהייתי שמח אם היה קם פורום מנהלת פורום הביטלס. אז... *אהה! אלרוס מנסה להביס אותי בפרס כוכבית השבוע! אבל הוא לא יצליח! כי עליתי על מזימתו! ועכשיו תהיה לי כוכבית בכל הודעה!

למעלה