קצת נדוש, אבל אופס באט פלאג.
לא בטוח שזה היה ב-2018, אבל בסדר
כבר תקופה שאישתי נהנת ללכת עם בלאט פלאג פרקי זמן ארוכים. באחד מימי שבת השארנו את הבת אצל סבא וסבתא ויצאנו לסידורים בבוקר, וכרגיל באמצע Bad Bath & beyond אישתי דואגת לידע אותי שיש לה הפתעה כשנגיע הביתה. אני כבר מכיר אותה ואת המבט שלה, אז חשבתי שידעתי בדיוק מה זה אומר. אבל היא החליטה להפתיע אותי, החלטה שבדיעבד עלתה בהרבה דמעות.
קצת רקע בדרך כלל כשאישתי מחליטה לשהות פרק זמן ממושך עם בלאט פלאג, היא עושה זאת עם הפלאג njoy pure. הוא מאוד נוח. אפשר להשתנש בו עם חומר סיכה מסיליקון, שזה + אדיר מכיוון שחומר על בסיס מים מתיבש מהר מאוד, ואפילו על בסיס שמן לא מחזיק לפרקים זמן מעלה שעתיים מספיק טוב. ויתרון נוסף הוא שהוא כבר, אז התחושה יותר טובה לה.
אבל הפעם לשם ההפתעה היא הזמינה את אחד מהבאט פלאגים עם האבן חן בצורת לב, סתם בשביל הכיף...
הבעיה היא שהבסיס בו לא כזה רחב והצורה לא אדיאלית למניעת "בליעה", וכשהגענו הבית קצת השתוללנו בסקס והופ נעלם הבאט פלאג.
אז התחילה הבאלגן, ניסנתי "לדוג" אותו עם האצבעות. ולאחר מכן גם עם "עזרים" לא עבד. ניסתה בשרותים להוציא אותו בדרך הטבע לא עבד. היא כבר התחילה לבכות כשחשבנו על ללכת למיון, והחליטה לדבר עם חברה (יש לה חברה אחת שיודעת הכל על חיי המין שלה, ממה שאני יודע היא עוד יותר הרפתקנית ממנה...) והיא הציעה חוקן, ניסנו ועבד. בדיעבד, רעיון רע מאוד אגב, קראתי שזה יכול לגרום לו לנדוד עמוק יותר פנימה. אבל היא הייתה מוכנה לנסות הכל לפני שהולכים למיון.
אז רק קצת פאדיחה, יכל להיות הרבה יותר גרוע