שרשור הפאדיחות של 2018

Sharoman

New member
שרשור הפאדיחות של 2018

אז בהשראת סיפור הפאדיחות NoMoreDayDreaming ובעקבות הפופולאריות של השרשורים האלה בעבר נפתח שרשור פאדיחות חדש אליו אתם/ן מוזמנים/ות לשרשר כל סיפור מצחיק, משעשע, מביך, מבייש או סתם חמוד בכל הקשור לסקס ומיניות שלכם או של המכרים שלכם :)

Aיש

New member
קצת נדוש, אבל אופס באט פלאג.

לא בטוח שזה היה ב-2018, אבל בסדר

כבר תקופה שאישתי נהנת ללכת עם בלאט פלאג פרקי זמן ארוכים. באחד מימי שבת השארנו את הבת אצל סבא וסבתא ויצאנו לסידורים בבוקר, וכרגיל באמצע Bad Bath & beyond אישתי דואגת לידע אותי שיש לה הפתעה כשנגיע הביתה. אני כבר מכיר אותה ואת המבט שלה, אז חשבתי שידעתי בדיוק מה זה אומר. אבל היא החליטה להפתיע אותי, החלטה שבדיעבד עלתה בהרבה דמעות.

קצת רקע בדרך כלל כשאישתי מחליטה לשהות פרק זמן ממושך עם בלאט פלאג, היא עושה זאת עם הפלאג njoy pure. הוא מאוד נוח. אפשר להשתנש בו עם חומר סיכה מסיליקון, שזה + אדיר מכיוון שחומר על בסיס מים מתיבש מהר מאוד, ואפילו על בסיס שמן לא מחזיק לפרקים זמן מעלה שעתיים מספיק טוב. ויתרון נוסף הוא שהוא כבר, אז התחושה יותר טובה לה.

אבל הפעם לשם ההפתעה היא הזמינה את אחד מהבאט פלאגים עם האבן חן בצורת לב, סתם בשביל הכיף...

הבעיה היא שהבסיס בו לא כזה רחב והצורה לא אדיאלית למניעת "בליעה", וכשהגענו הבית קצת השתוללנו בסקס והופ נעלם הבאט פלאג.

אז התחילה הבאלגן, ניסנתי "לדוג" אותו עם האצבעות. ולאחר מכן גם עם "עזרים" לא עבד. ניסתה בשרותים להוציא אותו בדרך הטבע לא עבד. היא כבר התחילה לבכות כשחשבנו על ללכת למיון, והחליטה לדבר עם חברה (יש לה חברה אחת שיודעת הכל על חיי המין שלה, ממה שאני יודע היא עוד יותר הרפתקנית ממנה...) והיא הציעה חוקן, ניסנו ועבד. בדיעבד, רעיון רע מאוד אגב, קראתי שזה יכול לגרום לו לנדוד עמוק יותר פנימה. אבל היא הייתה מוכנה לנסות הכל לפני שהולכים למיון.

אז רק קצת פאדיחה, יכל להיות הרבה יותר גרוע

שום דבר טוב לא יכול לצאת מהמילים

"הופ נעלם" ו"באט פלאג" כשהן מופיעות באותו משפט

אבל הכל טוב מה שנגמר טוב!

Sharoman

New member
לנדוד עמוק יותר פנימה נשמע קצת מופרך

כלומר, אלא אם מדובר באחד ממש קטן אני לא רואה מקום לסכנה אבל הניסיון שלי איתם לא רחב....
סך הכל הסיפור בפני עצמו דיי משעשע ועם סוף טוב :)

Aיש

New member
לא סכנה ממשית פשוט עוד יותר קשה להוציא

שפגשנו קצת אחרי אז את חברה שלה עם בעלה, הייתה צריך לשמוע את הרמזים ה"דקים" שלה לארוע.
&nbsp
אחת הערות המחיקות לטעמי, שאישתי אמרה לי אחר כך היה שהיא מקווה שהמלקחיים (ששימשו באותו שלב לעל האש בדרך הרגילה) לא היו אחד ה"עזרים" שניסינו להשתמש בהם.

Sharoman

New member
ישנן המוני נשים בארץ שיוכלו לעזור לך בזה הרבה יותר טוב ממני

Sharoman

New member
אז כמה משלי....

באחת הפעמים שהייתי עם הקודמת יצא לנו כנראה לגוון בתנוחות שלנו בצורה לא שגרתית (מצד שני מתי היא כן הייתה שגרתית...?
) וכנראה שמרוב התעסקות הופעל קצת יותר מידי לחץ על שרירי הבטן שלי (טוב לדעת שהם קיימים עדיין...) ורגע אחרי שגמרתי לה בגרון בזמן שאני שוכב על הגב פתאום יצא לי שחרור אוויר קטן מהתחת (פלוץ).
באותו רגע היה לי מזל שהחלון בחדר השינה שלי היה סגור כי באמת שאין לי ספק שהייתי פשוט קופץ דרכו 4 קומות למטע. הבחורה לעומת זאת הופתעה מעט אבל במקום לעשות מזה עניין מיד קפצה עלי בחיבוק כדי להראות לי שהכל בסדר.

מקרה שני היה לפני כמה שנים עם מי שניתן בערך להגדיר בתור השולטת הראשונה שלי. הבחורה הייתה בעניין של ניוש (תחום שאני לא ממש מתחבר אליו אבל הייתי מוכן לנסות).
באחת המשימות שלה עבורי היא שלחה אותי לקנות חוטיני ורוד. במקרה הייתי באיזור הנמל בתל אביב כדי לקנות "ציוד" חדש ונכנסתי לסניף של קסטרו הקרוב ביותר, בו הייתה מוכרת צעירה כבת 23 והמילים הראשונות שאמרתי לה היו "שלום, אני צריך חוטיני". עם כל המקצועיות שבדבר הבחורה פשוט לא יכלה להתאפק ונקרעה מצחוק. לי זה פחות הזיז משום שכבר הייתי מוכן לתגובה דומה (למעשה היה לי מוזר יותר אילו לא הייתה צוחקת), הרגעתי אותה בכך שאמרתי לה שהכל בסדר ושזאת תגובה לגמרי הולמת למצב.
מזלי שהיא לא שאלה אותי למה בדיוק אני צריך אותו, למרות שגם עבור זה הייתה לי תשובה מתחמקת מוכנה מראש.
סך הכל, עדיין טיפה מביך....

Sharoman

New member
עניין של טעם אישי, אבל לצורך הבהרה מדובר בחוטיני תחרה ורוד

עדיין שוכב אצלי במגירה למקרה שיום אחד יהיה לי שימוש עבורו, למרות שעד היום טרם נמצא לו אחד (לא אבדה גדולה).

dare devil ית

New member
בטח סיפרתי את זה בעבר

אבל שיהיה

בזמן שעוד לא הבנתי שאני רגישה ללקטוז, היתי עם באטפלאג לזמן די ארוך (משהוא כמו שעה)
כשהגיעה הזמן להוציא אותו- הבחור כיבל בפרצןף הרבה מאד נפיחות שהיו שם (מהלקטוז הלא מפורק) ורק חיקו לצאת. זה נישמע משהוא שדומה לבלון שמרוקנים ממנו את האויר.

Sharoman

New member
סיפרת, אבל עדיין משעשע :)

מקווה שהתגובה שלו לא הייתה קיצונית מידי :)

סקס שלא קורה בו משהו הזוי זה כמו לאונן עם קונדום

פעם היתה לי מישהי שהקטע שלנו היה לעשות את זה בלילה בים, מתחילים על החוף ומסיימים באוטו, היה לנו מנהג להביא אוכל, פעם פיצה, לרוב היא היתה מכינה עוגיות או משהו ומביאה, בסוף כנראה היא הבינה שאין טעם להשקיע בי יותר מדי כששוקולד יכול לעשות עלי יופי של עבודה,
בקיצור היא הביאה שוקולד, היינו באוטו, לא היתה תאורה והיא התעקשה שאני אוריד את המשקפיים.
משום מה חשבתי שהיא השקיעה בשוקולד הזה של עלית עם הבסקוויט למטה.
היא שברה שורה, הכניסה לי לפה, מיד הוציאה חזרה והכניסה לפה שלה,
עכשיו היא החזיקה את השורה בין השפתיים שלה והתגרתה בי, אני ליקקתי את השוקולד ואז נמאס לי אז נתתי בו ביס, בגלל שזה היה שוקולד עם בסקוויט נתתי ביס בהתאם, אז מסתבר שלא היה ביסקוויט ושזאת היתה הלשון שלה,
בשלב הבא היא ישבה מולי עם הלשון מחוץ לפה בוכה ורועדת מכאב לא מצליחה לדבר ואני שקלטתי מה עשיתי פשוט התפוצצתי מצחוק,
בסוף היא הצליחה לשאול למה לעזעזל עשיתי דבר כזה מטומטם ואני נשבעתי לה שחשבתי שזה שוקולד וזה לא היה בכוונה.
מפה לשם לא שמעתי ממנה יותר :-\

Sharoman

New member
ניסית לפחות להתנצל?

כלומר, גם אחרי שלא שמעת ממנה יותר?

בלי קשר הסיפור עצמו קורע מצחוק

התנצלתי כמה פעמים באותו הערב

אבל כנראה שהיא לא ראתה בזה את הצד המשעשע.
די הבנתי אותה סך הכל

למעלה