שרשור הפאדיחות

שרשור הפאדיחות

היתרון בפורום- שזה וירטואלי- לא רואים אתכן- וכרגע סביר להניח שגם לא ניפגש בקרוב. לפיכך הרי לכן הבמה המושלמת לפאדיחות הכי גדולות שהיו לכן בהתעמלות: מי קפצה פעם על טרמפולינה ופתאום ברח לה....? מי רצה ונתקעה בארגז במקום לקפוץ עליו, במופע? מי עשתה גלגול לאחור ואז כל האימון הסתובבה עם כרבולת ענקית בשערות? למי נקרע הטיץ באמצע ערבית? או אולי פאדיחות אחרות, משהו לא מהעולם הזה? לא להתבייש, זה בטוח קרה לכולנו...

אמא לה3

New member
לי קרו שתי פדיחות איומות...

בתחרות הראשונה בחיי, הייתי בת10 וזו היתה תחרות פנימית שבה היינו צריכות לחבר לבד תרגילים + אלמנטים חובה, גם בקרקע וגם בקורה. זה היה כשרק התחלתי להתעמל בקב' חדשה ולא ממש ידעתי מה זה תרגיל קרקע/קורה, כך שיצרתי תרגיל שבו כל סיום אלמנט נגמר במכרע במקום ברגליים סגורות..... רחוק לא הגעתי בתחרות הזו. בתחרות נוספת, שנים אח"כ, מרב התרגשות שכחתי את התרגיל קרקע באמצע ופשוט אילתרתי סוג של תרגיל (דוקא תחרות שהלך לי...). אבל את כל סוגי הפדיחות שפרטת, נועה, את כולם חוויתי כשקרו למתעמלות שלי...כולל הפלצות לא מהעולם הזה.

chuch1

New member
חחח

מכירות את זה שמתעמלת אחת מפליצה (בטעות כמובן) ואת קולטת מי זו- ואת מנסה לא להגיב כי הבנות האחרות ישר ישמו לב מי זו הייתה כי הן בטוחות ש"שמעו" רעש מוזר, והיא - הפלוצרית- מסתכלת ימינה ואז שמאלה- ומתנהגת כאילו כלום לא קרה?! קורע!! וזה קורה מלללא!

Tammie

New member
וואי היו לי כל כך הרבה פאדיחות שאני לא

יכולה לזכור את כולן. כרגע עולות לי שתיים לראש: 1. בהופעת סוף שנה אחת נפלתי באמצע ההופעה, אבל מילא ליפול בתרגיל מסובך, זה קורה... אבל אני נפלתי בעמידת ידיים גחון. פשוט איבדתי שיווי משקל בעמידת ידיים. וכל הקבוצה עשתה יפה ורק אני נפלתי. ומי ניכנסה בצילום וידאו הרשמי של ההופעה? כמובן שאני... 2. כשהייתי בכתה י' עשינו בקבוצה תחרות (בעצם אולי זו הייתה סתם הופעה כי אני לא זוכרת שהיה ניקוד...) על תרגיל ספסל, כל מתעמלת חיברה תרגיל וביצעה אותו והיה ממש נחמד. כשהגיע תורי התחלתי את התרגיל שלי ואז, באמצע גלגלון או עמידת ידיים (אני לא זוכרת) הספסל התנדנד ונפל על הצד, ואני נחתתי מעליו, דווקא נחתתי טוב ולא קרה לי כלום, אז בטבעיות מוחלטת ישרתי את הספסל והמשכתי בתרגיל, אבל אז העפתי מבט לכיוון שתי המאמנות שלי, שבאותה תקופה כבר עבדתי יחד איתן בהדרכה, וראיתי אותן מתאפקות לא לצחוק ופשוט התחלתי להתפקע מרוב צחוק. אני לא זוכרת אם הצלחתי לסיים את התרגיל, אבל זה זכור לי כאחד הרגעים הכי מפדחים/מצחיקים.

למעלה