שרשור הפגנת המיליון 03.09

נועית19

New member
שרשור הפגנת המיליון 03.09

אז מי מתכוון להגיע בשבת? תוכלו לראות פרטים על מיקומים ושעות כאן בקישור: https://www.facebook.com/event.php?eid=213965098654433&ref=ts יש צורך להתנצל על חוסר השרשור או שהפעם שהמטרה מקדשת את האמצעים? יאללה להתפקד, אנחנו עושים היסטוריה ***מנהלים- אשמח שלא תמחקו את ההודעה, זה למען העתיד של כולנו

../images/Emo31.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

כן מסכימה עם זה שהמטרה מקדשת את האמצעים, אבל כמה דברים - 1. כל עוד אני בחזקת ההורים, אני ב-"מעצר בית" בעניין והם לא יסכימו לי ללכת להפגה. 2. הפגנות מפחידות אותי. יש בזה משהו נורא סוחף, אבל אני תמיד מפחדת להיות בין האנשים שנכתבים בעיתון במובן הפסימי (שהייתה אלימות, והתפרעויות וכדו'...). 3. אני לא באמת מבינה את המחאה הזאת. אני כן מזדהה איתה, אבל לא מבינה לגמרי מה היא אומרת. אני לא יכולה להוציא מהפה שלי ססמאות שאני לא יודעת את הפירוש שלהם וסתם ללכת אחרי הזרם. אני גם צריכה להבין, אפילו במעט, את מה שאני עושה. אבל בהצלחה לכל המפגינים
אביע את הזדהותי דרך מסף הטלוויזיה.

innocence

New member
תני לי להרגיש אותך,

כרגע ההפגנה הזו אומרת הכל. אין לה שום כיוון אמיתי וכל אחד בא מסיבותיו שלו. אין באמת איזה קו רציף שמאחד את כולם. "צדק חברתי" זו סיסמא שקל לצעוק באוויר אבל בפועל מה זה אומר בכלל?

קצת הוטרדתי מהכותרת אני חייבת לציין ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גאיה רוצה להרגיש אותי!
(סתם
)

הנחתי שזאת טעות הקלדה, אבל לא מצאתי מילה אחרת

ניסיתי לחשוב בראש איזו מילה זאת הייתה אמורה להיות. דווקא "להרגיע" לא חשבתי משום מה

svety

New member
אני מגיעה,

ממליצה לכולן להגיע. אם מישהי מגיעה מכיוון ר"ג ומעוניינת להגיע איתי, צרו קשר בהקדם

svety

New member
../images/Emo41.gifנקודת מפגש../images/Emo41.gif

עקב נפילה צפויה של רשתות הסלולר, קבעתי נקודת מפגש עם החברים שלי שמגיעים ממקומות אחרים. מציעה לכולכן לקבוע גם. אני אישית אהיה בכניסה לשופרסל במרמורק עד 9 ורבע. מוזמנות להצטרף אלי. אל תשכחו, היום זה הקרב האמיתי על העתיד שלנו.

למעלה