שרשור הפורום-צ'ט

Roy1232

New member
שרשור הפורום-צ'ט

משרשרים לכאן את ההודעות. כנראה שאני לא אהיה פה בשבע, אולי אני אהיה ממש בהתחלה...
אני מפספס את הצ'אט שאני יזמתי, הייתם מאמינים? בכל אופן, אני מציע שנתחיל בלספר קצת על עצמנו דברים שעוד לא סיפרנו בפורום.

היי רועי!!!../images/Emo9.gif

מממממממממממממ...לספר על עצמי? אני אספר על עצמי אחרי שמישהו 1 לפחות יעשה את זה!חח לא רוצה להיות ה-1...

Roy1232

New member
אוקיי אז אני קודם...

אני לומד בכיתה ט' (באסה), מנגן בגיטרה
, נהנה מהחיים, מכור לקולדפליי ולפורום קולדפליי. משחקי מחשב שאני אוהב: מירוצי מכוניות, GTA.. מה אני הכי שונא: ללמוד למבחן במתמטיקה (בעע) מה אני הכי אוהב: קולדפליי!
הערה מיוחדת: לא סובל את התספורת שלי כשהשיער שלי גדל

MarishA M

New member
חח שלום כולם!!

וואי רועי אני חייבת להגיד שיש לנו דבירם משותפים..חוץ מזה שאני בכיתה י"א..
וזה שאת אוהב משחקי מירוץ מכוניות..אני לא בקטע של משחקי מחשב..חוץ מסוליטייר חח גם אני מכורה לקולדפליי ולפורום הזה.. אממ כנ"ל גם אני מנגנת בגיטרה.. שונאת לא רק ללמוד למתמטיקה..שונאת מתמטיקה..נקודה!! אוהבת לעד את קולדפליי ועוד מישו
וההערה ש'ך גם נוגעת אליי..חח אני שונאתץ את התספורת שלי גם!!...לא הסתפרתי שנה וחצי[!!!!!!!!] ועד שעשיתי את זה סיפרו אותי מכוער

מה שלומכם כולם!לא הייתי פה

בל עדיין באלי לכתוב על עצמי! אני לומדת בכיתה ט אני גרה בקיבוץ אני שונאת מתמטיקה בדם!ואני מאוד אוהבת אנגלית,את השפה לא את המקצוע אני אוהבת לשיר שירים באנגלית ולנגן,אני יודעת לנגן בפסנתר ובגיטרה הלהקות שאני אוהבת הן קולדפליי נירוונה פינק פלויד,ביטלס,רק הוט צילי פפרס,אר אי אמ,רדיוהד הצבעים האהובים עליי שחור ותכלת ואני מאוד מכורה לפורום הזה! אממממממממ אני מאוד אוהבת מוזיקה והיום קניתי דיסק של רהצפ!

ברררר

New member
אווקיי דווקייי

טוב גם אני מכורה לקולדפליי וגם לעברי לידר וברמות קשות! אני אוהבת לשיר. פעם ידעתי לנגן על אורנגית אבל זה שיעמם אותי היום היה לי שיעור נהיגה ראשון
פחדתי לאללה בהתחלה אבל היה כל כך כיף והמורה ממש נחמד!!! ממממ אני בכיתה י"א... אני גרה במשגב
(עומר הישמר לך) טוב זהו דיייי

Broken Wings1

New member
ארג.

לא יכולתי להגיע ;[ בכל מקרה אני בעד ההצעות הקודמות שהצ'ט יערך באמת בצ'ט.. במקרה וזה יקרה שוב. נמ.

למעלה