שרשור "הפעם הראשונה שלי".

DarlingAdam

New member
שרשור "הפעם הראשונה שלי".

כל מיני חוויות ראשונות, לאו דווקא מיניות (האמת, עדיף לא מיניות), בונוס אם הן קשורות למגדר וכולי. מחר אני אספר את שלי ;) [-מי אמר משחקי חברה משעשעים ולא קיבל? באיחור של שבוע?-]

FreakOnALeash

New member
הממ טוב נראה

פעם ראשונה שחשבו שאני בן? בגיל 3 בערך. חשבתי טוב, מוזר. פעם ראשונה שכתבתי חיבור ג'נדרקווירי? בגיל 9 הגשתי עבודה על איך אני רוצה להיות לוחם אמיץ ומשוכלל עם אקדח לייזר. אני מתאר לעצמי שנושא החיבור היה אחר לגמרי. מודל ראשון (אוי, אלוהים): בארט סימפסון, והעתקתי כל דבר אפשרי מהבנאדם- עד שאמרו לי להפסיק. סלאש ראשון- בגיל 11 (זה היה אז דמויות מקוריות). כאגיל לא כתבתי כולם אלא רק זכרתי את זה. אה, להעריץ את הכשלון. פעם ראשונה שהייתי בלונדיני\ת? לפני חמש שנים. ניסיתי להתאפר גם באותו הזמן במשך שבוע אבל זה לא התאים. פעם ראשונה שהתחלתי ללבוש בגדי נשים to see what it's like (חחח): מרץ 2001, בקטע דראגי- יותר פמיניסטי מאשר פמי (רק אני ואלוקים יודעים מה התאוריה שלי בנושא). צבע שיער דאז-שחור. ולא, זה לא היה סטייט אוף מיינד קודרני, זה היה גלאמי מנקודת המבט שלי. שיער שחור מבליט הרבה דברים שלא באמת קיימים, זה מצועצע לא הרבה פחות משיער אדום\כחול\כסוף לדעתי. היציאה הראשונה שלי: בקיץ שנה שעברה התלהבתי לאמאבאחות שאני רוצה זקן תיש. לטובת כולם יאמר שהם הביעו התעניינות שהתנדפה אחרי דקה (ואם יש כאן מישהם על תקן חבאים- דווקא כן התכוונתי לזה!) ופרט קטן- כמה זמן לקח לי להבין שאני פאנסקסואל- oh my G-d, a lifetime!

אבל אדם,

אתה הורס את כל הסקסיות של הפורום בהינף יד. וחוץ מזה, אני חושב שיותר מדי תופסים מ"פעם ראשונה" (כן, גם אני, אז מה). אז בפעם הראשונה שמצצתי לו..

DarlingAdam

New member
הפורום סקסי?!

למה לא סיפרו לי?! *שוק מזויף* טרנסמן אפילו עוד לא חלק פרטים בנוגע להיאבקות בשמן מהשרשור הקודם... ;( לא, היתה לי סיבה, ואני אחלוק אותה מחר. אחרי שאני אשן קצת :)

matanbu

New member
גמאני רוצה!

פעם ראשונה ששאלו (בשנתיים האחרונות) אם אני גבר או אישה ("אני מתן" משומה לא מספק אפאחד
) היה לפני כמה ימים, ששלחתי תמונה שלי באינטרנט (צירפתי אותה לפה, היא עכשיו התמונה האהובה עליי EVER). זה היה לי כיף.
. [למרות שביום ראשון בתיכון (כיתה ז) שאלו אותי את אותה שאלה נפגעתי נורא ויותר לא באתי עם החולצה ההיא לביצפר]. ובאתי לכתוב על הבונדינ המאולתר הראשון שעשיתי לפני כמה ימים או על פעם ראשונה של לצאת איתו מהבית (היום, WEIRDLY, ואפילו נראיתי אוחצ'ה - ME LIKE) או דברים כאלה אבל אז הבנתי שאין לי כלכך פעמים ראשונות, כי אם אני מסתכל/ת אחורה אני כן יכול/ה לראות שעשיתי את כל זה בעבר, פשוט לא קראתי לזה ככה. ו... אוח, תומס, היית חייב לעשות את זה??

eliott smith

New member
הפעם הראשונה... המממםםם...

לי זה נראה מאז ומתמיד. אבל כשהייתי בן 12 בערך, והצצתי בעיתון, ומישהו צעק אחרי: "היי ילד תוריד את הידיים שלך ואל תיגע בשום דבר" ואני נורא נבהלתי. אבל גם הרגשתי גאה.

FreakOnALeash

New member
אני קשרתי כבר כמה פעמים

אבל אני מקבל תגובות משונות גם כשאני לא קושר. כשרון

DarlingAdam

New member
הפעם הראשונה ש...

יצאתי לרחוב עם סופט-פאק בשעה שיש אנשים ברחוב. אתמול, בערב. הייתי לחוץ קשות. נשמע מטומטם, אני יודע, אבל כל הזמן חשבתי שזה ייפול או משהו. או שיראו את זה (אין סיכוי, עם הבגדים הרחבים שלי, אבל). רטנתי לעצמי שזכרים ביולוגיים או FTMים אחרי ניתוח בטח לא צריכים לדאוג כל הזמן שזה יזוז מהמקום וייראה לא טבעי. אחרי קצת זמן כבר הלכתי לי בחופשיות ושמחה וכמעט שכחתי שזה שם, וחזרתי להליכה נורמלית (אחרי שהלכתי קטן ואומלל קודם). כשחזרתי הביתה רציתי לכתוב לכם על זה ("שלום, אני אדם ולראשונה יצאתי לרחוב עם...") אבל הייתי מחוק למדי והחלטתי לפתוח את השרשור ולהוסיף את שלי למחרת. לא הדבר הכי מרעיש, אני יודע, אבל אתמול זה נראה ממש... אני לא אגיד "גדול", ;) אבל חשוב לי. לא זוכר את הפעם הראשונה שבה הלכתי עם שמלה, כי אמא שלי הלבישה אותי בכאלה מאז שהייתי תינוקת, אבל אני כן יודע שזה תמיד הרגיש כמו תחפושת. לא רע או משהו, פשוט פורימי. אם הייתי יודע בגיל שנתיים את המילה "דראג"... :)

קלארנס

New member
הפעם הראשונה

שדחפתי מלאנתלפים נייר טואלט מגולגל לתחתונים והסתובבתי בערב תרבות לסבית מדי פעם מסדר עם היד בתנועה ערסית קרוסג'נדר מתגלגל על הלשון
תתחדש אדם

../images/Emo3.gif

וזה היה מאוד סקסי , אהמ אהמ. [מעולם לא רציתי לעשות מעשים מגונים בנייר טואלט קודם לכן
] קרוסג'נדר עושה זכרונות נוסטלגיים אבל בעצם מהי נוסטלגיה, כי זה לא היה כל כך מזמן כשחיפשתי לי הגדרה וחשבתי שאני כזה גאון כשהמצאתי לי קרוסג'נדר אבל בעצם זה קיים. אוף, להשתמש בסימני פיסוק. היום, אתמול, שישי בלילה, מסיבת נשים, הפעם הראשונה שעברתי כבן במסיבת נשים. תמיד חשבתי שמסיבת נשים מכניסה אותי להגדרה של אישה ומה לעזאזל אני עושה פה, אבל מישהי אחת התלוננה שמכניסים בנים למסיבות נשים (כלומר, אותי) ועוד מישהי אמרה לי בתור לשירותים: "אתה בכלל לא שייך לפה, אה? נו, אתה ילד יפה" ואז שהיא הייתה נותנת לי גג 15 ו"את בת 19? באמת?" (אז היא כבר "הבינה"). כל הלילה הייתי נסער ומרוגש. תחושה של כוח. יכולתי לרקוד ולהיות. היה נחמד. עכשיו כואב לי הראש. בוקר טוב, יקריםות.

DarlingAdam

New member
באיזשהי צורה,

הקטע הטרנסי מצעיר אותנו - הנקבות שמחפשים לעבור כבן. אנחנו "בנים", לא ממש "גברים" - אני לא מדבר עם FTMים "מלאים" עם T וכולי, אלא על אנשים שנראים כמונו. נקבה "בת" שלושים תיראה כמו נער צעיר, בגלל הפנים העדינות יותר ונטולות השיער, בגלל שבהרבה מקרים הגוף יותר ענוג, גם אלה מאיתנו שלא רזים ונמוכים - וזה מוריד שנים, זו תרופת נעורים :) את חלקנו זה משמח ואת חלקנו מעצבן, אבל זו זוית קיימת שזוכה להתייחסות.

כן.

אתה יודע שיצא לך בטעות: "אני לא מדבר עם FTMים "מלאים" עם T וכולי"
, זה הצחיק אותי, אירוני משהו. אני לא חושב שהגוף שלי מתאים לנער צעיר, לכן זה תמיד מפתיע אותי, לא יותר. ושכחתי בבוקר להגיד לך מזלטוב על הסופט-פאק-בחוץ.

DarlingAdam

New member
*על*, מדבר *על*! :)

לפני שיאשימו אותי באפליה או משהו. פשוט לא ישנתי כמו בנאדם בהמון זמן האחרון. ותודה רבה :)

תרופת נעורים ופעמים ראשונות

אני לא יודע לגבי תרופת נעורים, אני חושב שאני נראה כמו גבר צעיר, הרבה יותר מאשר כמו נער. אמנם חסרים הזיפים, אבל הכתפיים הרחבות ושאר החזות משלימים את המראה . מצד שני - אני יודע על מה אתה מדבר :) פעמים ראשונות... זו הפעם הראשונה שאני כותב כאן, וזה מרגש וחדש הפעם הראשונה שפנו אלי בלשון זכר - אין לי מושג מתי זה היה... אבל בשנים מוקדמות מאוד, עוד לפני גיל עשר. הפעם הראשונה שהבנתי שיש משהו "לא בסדר" בזה שאני אומר שהייתי רוצה להיות בן - בגיל 9 או עשר או משהו בסביבה הזו, זה גם הזמן שהתחלתי להסתתר ולהסתיר, להתבייש. הפעם הראשונה שכרכתי את החזה - לפני שנתיים וקצת אני חושב, אחרי דיון בפורום אחר, ההרגשה, ההרגשה היתה שווה מליונים, עמק מולי בחור, רחב כתפיים ומחייך מאוזן לאוזן. אז זהו בשביל הפעם הראשונה הזו, תהליך ההרשמה לפה היה משום מה ארוך ומייגע עד מאוד, ואני רוצה הביתה.

היי.

~נפנוף קטן לשלום~ והפעם הראשונה שכרכתי את החזה, לפני כמה חודשים, הלב שלי התחיל לדפוק מהר (הייתי בטוח שזה בגלל הלחץ, אבל אחר כך הבנתי שזה המון מהתרגשות), ולאהוב את עצמי במראה, וואו.
אבל הפעם הראשונה שיצאתי עם זה החוצה, הייתי במסיבה שהוגדרה כג'נדר קווירית והסתתרתי בכוך קטן, מתחבא מהעולם ומבולבל עד לשד עצמותיי. אחר כך זה הסתדר והעצים.

למעלה