הממ טוב נראה
פעם ראשונה שחשבו שאני בן? בגיל 3 בערך. חשבתי טוב, מוזר. פעם ראשונה שכתבתי חיבור ג'נדרקווירי? בגיל 9 הגשתי עבודה על איך אני רוצה להיות לוחם אמיץ ומשוכלל עם אקדח לייזר. אני מתאר לעצמי שנושא החיבור היה אחר לגמרי. מודל ראשון (אוי, אלוהים): בארט סימפסון, והעתקתי כל דבר אפשרי מהבנאדם- עד שאמרו לי להפסיק. סלאש ראשון- בגיל 11 (זה היה אז דמויות מקוריות). כאגיל לא כתבתי כולם אלא רק זכרתי את זה. אה, להעריץ את הכשלון. פעם ראשונה שהייתי בלונדיני\ת? לפני חמש שנים. ניסיתי להתאפר גם באותו הזמן במשך שבוע אבל זה לא התאים. פעם ראשונה שהתחלתי ללבוש בגדי נשים to see what it's like (חחח): מרץ 2001, בקטע דראגי- יותר פמיניסטי מאשר פמי (רק אני ואלוקים יודעים מה התאוריה שלי בנושא). צבע שיער דאז-שחור. ולא, זה לא היה סטייט אוף מיינד קודרני, זה היה גלאמי מנקודת המבט שלי. שיער שחור מבליט הרבה דברים שלא באמת קיימים, זה מצועצע לא הרבה פחות משיער אדום\כחול\כסוף לדעתי. היציאה הראשונה שלי: בקיץ שנה שעברה התלהבתי לאמאבאחות שאני רוצה זקן תיש. לטובת כולם יאמר שהם הביעו התעניינות שהתנדפה אחרי דקה (ואם יש כאן מישהם על תקן חבאים- דווקא כן התכוונתי לזה!) ופרט קטן- כמה זמן לקח לי להבין שאני פאנסקסואל- oh my G-d, a lifetime!