שרשור הפרסומת של יואנה

Access M

New member
שרשור הפרסומת של יואנה

כל מה שאתם חושבים על הפרסומת הכל פה!!!! לפי דעתי בפרסומת מדגישים לה את הפנים היפות שיש לה חוץ מזה היא נראת ממש גרועה בנשיקות:S חחח וזאת דעתי האישית מה אתם חושבים?

L U Z I A

New member
לא ראיתי אותה ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo15.gif

הפרסומת יפה?

הגאונה

New member
אתם עיוורים? לא שמתם לב ש...

אכן פנים יפות יש לבחורה אבל היא השמינה בטירוף הרי בכל התוכנית לא הפסיקו לציין איזה כוח רצון יש לה ואיך שהיא הורידה 20 קילו - אז בפירסומת רואים שהיא העלתה את הכל BIG TIME!!! מספיק להסתכל על הזרועות שלה... הן שמנמנות...

yarden4488

New member
../images/Emo141.gifהא...

הפרסומת היא ממש יפה והכל ושמו ליואנה איפור פנים ממש יפה, והיא לא נראת איתו ממש לבנה כמו שהיא תמיד... פרסומת י-פ-ה!

yahel a

New member
../images/Emo26.gif

אני חדשה פה אבל ראיתי את הסדרה מההתחלה לפי דעתי בפרסומת יואנה מהממת והיא נראית הרבה יותר יפה מאיך שהיא היתה בתוכנית

פרסומת בסדר...

הפרסומת קצת קיצ'ית כזאת, אני לא מבין איך היא קיבלה בשביל זה 150,000$. בתכלס הפנים שלה יפות כמו תמיד אבל זה מפגר שהביאו מישהו שידבר בפרסומת כל הקטע היפה הוא שהיא מדברת.. היא קצת נראתה מוזרה, אולי היא השמינה קצת לא יודע

Access M

New member
למי שלא ראה...

אל תדאגו עוד יחרשו על הפרסומת הזאת מספיק פעמים בשביל שתראו אותה.... אבל אחלה פרסומת...אני אצלם אותה..

purple rain2

New member
היא מהממת שם...../images/Emo68.gif

פרסומת חמודה, עד כמה שפרסומות יכולות להיות חמודות

למעלה