שרשור "הפרעות"

שרשור "הפרעות"

אז אחרי שרשור ה"העתקות" שהעליתי חודש שעבר, אני רוצה להעלות שרשור נוסף, הפעם שרשור עם דגש על הפן הוויזואלי. בג'מייקה שום דבר לא צפוי (חוץ אולי מהסוף של הקלאש בסטינג השנה, אבל זה סיפור אחר
)... לא מעט הופעות זוכות לקבל טוויסט והופעות אורח של אנשים בלתי קרואים, מה שיוצר לעתים מבוכה לא קטנה לאומנים, אבל תמיד מספק רגעים מצחיקים בטירוף! המשיכו אותי אם יש לכם עוד דוגמאות... הנה כמה דוגמאות: -דניס בראון מופיע (כמדומני ברגאיי סאנספלאש 79', תקנו אותי בבקשה אם טעיתי), כשלפתע... -ג'וניור דימוס (מופיע אחרי ארלי בי). שימו לב מה קורה בדקה 02:06. -ארלי בי (לינק למטה) מופיע עם קילמנג'רו, לצד ג'וזי וויילס (שחגג את פורים ככל הנראה). תראו מה קורה בדקה 01:02. אותו אחד שהפריע לדימוס...?

../images/Emo6.gif וידאו שלא יישכח

היא הייתה צריכה לעבור אצל ברבר בוויי במספרה לפני זה, ואז זה לא היה קורה :)

ב ז ו ק ה

New member
יאמאן -

קבלו את הראשון - אלפנט מאן גורם להפרעה בעצמו - שימו לב מה קורה לצלם שפתאום הופך ללב העניין באדיבותו של אלי.. ועכשיו השני - וייבז קרטל בקטע קלאסי של נפילה כפולה - זה קורה לו הרבה. קטע לא נעים מלפני שנתיים - מישהו חשב שזה רעיון נחמד לגנוב למובדו שרשרת באמצע ההופעה... guess again... -אזהרה: לא לצפיה לבעלי לב חלש - גראפיק קונטנט.... אחד באמת קלאסי לסיום - שאבה נגד נינג'ה - סטינג 90' - עם הרבה הפרעות לא צפויות... גם מצד הקהל שהפך את הבמה לשדה קרב..הכי מעניין: שימו לב ליוט' ריסקו בנג'י שמנסה לגנוב את הקלאש בדקה 4:30...קטע מעולה... http://www.youtube.com/watch?v=Htzzg0jaMow

אפשר עד שלושה לינקים בתוכן הודעה, לצערי

ו-עוד וידאו בלתי נשכח של הסטינג 90'. יא מאן, פעם ידעו לעשות את הפסטיבל הזה כמו שצריך TRUST ME. יש לקוות לימים יותר טובים!

idansolo

New member
about early b disturbs

במקרה של ארלי בי מדובר במפריע מקצועי שהלך איתו לכל הדאנסים וגם הקליט איתו טיונים אצל הדוקטור אפילו הבלאגן מאורגן

למעלה