שרשור הפרקים של היום!

Vintage Queen

New member
הפרק הראשון היה מעולה!!

השני קצת פחות... אהבתי שנפסקו קצת הדרמות עם ראיין ומריסה, קצת שקט במערכת יחסים שלהם זה נחמד פפפפ הייתי בשוק שסאמר הכלל חשבה על להיפרד מסת'... הם כל כך חמודים יחד ואהבתי תקטע בווגאס =]

JoHnYmYsTeR

New member
אחלה פרקים!

פרק ראשון חמוד.. יותר הקדמה כזאת לפרק שבא אחריו ולפרק האחרון... בפרק השני חשבתי לרגע שאני צופה ב"המתמודד",אבל אז שראיתי את סת' שותה אלכוהול עם קשית חזרתי ל"האו.סי"... אחלה פרקים,שיחקו אותה יס עם רעיון השני פרקים ברצף

LuV YoGeV

New member
פרקים טובים

אבל התבאסתי שסוף סוף עד שהכל התחיל להסתדר לריאן ומריסה היו חייבים להרוס עם ההריון של תרזה.. אוף אני שונאת את התרזה הזאת!כל החיים שלה עם המבט הדרמטי והמעצבן הזה והדורש רחמים!!פאקינג גט א לייף!!ותעזבי את ריאן בדרך! ואני לא מבינה את הזוג כהן כאילו חופשי כל אחד שבא אליהם הביתה סבבה בואו תשארו כמה שבא לכם...אימא של ריאן,עכשיו תרזה.. אנשים כאלה יש רק בסרטים אני אומרת לכם..

iamooga

New member
Israeli fruit kooskoos

פרקים מעולים!!! במיוחד השני! כל כך שמחתי כשג'ימי וסנדי עלו על כיילב!
וריאן וסת' הגאונים... אבל תרזה מעצבנת לאללה... אני מקווה שלא רק אותי.. נכון?

iamooga

New member
ד"א...

קיבלתי לוח שנה של האו.סי! אם זה מעניין מישהו לילה טוב

../images/Emo6.gifכן גם אני אהבתי את הקטע

עם ה"קוסקוס הישראלי"- סתם לידיעה זה בעצם פתיתים, פשוט האמריקאים לא מסוגלים לומר את המילה פתיתים אז הם קוראים לזה "יזראלי קוסקוס". זה פחות או יותר כל מה שאהבתי בפרק 25. איך אפשר להגיד שהוא יותר טוב מהפרק בלאס ווגאס ??I love the vegas
אבל חכו חכו לפרק הבא.... אמממ זה ה-פרק, כמעט משתווה ברמה שלו לפיילוט.

CrazyYoYo

New member
שני פרקים מעולים../images/Emo45.gif

קיוויתי שתיהיה סצינת מכות עם אדי וריאן, אבל, פסדר

LemonLimeLilach

New member
אהבתי

אהבתי במיוחד את הסיפור של קיילב וסנדי. והבוקס של ג'ימי היה קורע מצחוק. כמה צפוי זה היה שמישהו יראה את היילי וג'ימי מתנשקים? ו... כשמריסה וריאן ישבו ליד הבריכה ואמרו "אנחנו נהיה בסדר" "כן אנחנו נהיה בסדר", ישר אמרתי "הם כל כך נפרדים תוך שני פרקים". אבל זה יהיה בגלל ההריון של תרזה? כי זה מפגר. בגלל זה אני שונאת את מריסה - את זרקת אותו והלכת לך עם איזה פסיכופת ואז התעשתת וציפית שהוא ירוץ אלייך ואת מעיזה לכעוס שהוא שכב עם מישהו אחרת? הלוווווווווווו? די להיות פקצה! סאמר וסת' -

mikmik000

New member
פרק חמוד ביותר!

אהבתי את המכות
חח אממ לא אהבתי את הקטע שסאמר חשבה להיפרד מסת'! חס וחלילההההההה הם כאלה פרפקטטטטטטטטטטט

ayala65

New member
פרקים מצויינים

ממש אהבתי אותם...במשך שעה וחצי אני כל הזמן נקרעתי- אמא שלי לא הבינה מה כ"כ מצחיק
אין ממש מה להגיד על התוכן חוץ מזה שהוא היה קליל ופשוט - כמו שהוא צריך להיות. אני כבר מתה לפרק האחרון ובעיקר לעונה השנייה שהיא בהחלט תהיה מעניינת בגלל אממ...אתם יודעים מי
נ.ב. איזה מאמי היה בן בפרקים האלה-* טוב לראות שסופסוף מרשים לו לחייך על הסט =]

למעלה