שרשור הפרק האהוב..

dance13

New member
שרשור הפרק האהוב..

אני מקווה שזה בסדר שפתחתי... אז מה הפרק האהוב שלכם?? לי יש כמה:"עור","פיילוט","ווינדיגו","The Benders","הדחליל","צל","משהו מרושע",והפרק האחרון:"מלכודת השטן"... כן אני יודעת יש לי הרבה פרקים אהובים... ואני די אוהבת את כל הפרקים אבל כתבתי את הכי הכי...

הגרו

New member
רעיון נחמד../images/Emo3.gif../images/Emo109.gif

לי יש גם כמה^^ בלאדי מרי, הדחליל, מלכודת השטן ויש עוד אחד שאנלא יודעת ת'שם... שהם הורגים את הדבר הזה שתקף את סאם שהוא היה ילד והוא התחזה לרופא ולקח מילדים את הנשמות שלהם X__X

BashSister

New member
אמממ...

provenance, dead in water, something wicked מפרק 8 עד 11 לא ראיתי, חברה שלי צריכה להביא לי את זה בוידאו...

Batelg

New member
שלי

זה קצת קשה כי אהבתי את הרוב ממש אבל הכי אהובים: עור, משהו מרושע, בלאדי מרי, אמונה,בית התופת, סיוט, מלכודת השטן.

טוב מכיוון שראיתי רק 2 פרקים...

מתישהו אני אשלים..
לא לדאוג.. אממ אני אלך על פרק 4.. פאנטום טראבלר נראה לי קוראים לו.. דין היה קורע שם עם הפחד מטיסות..

G Baby

New member
יש הרבה אהובים..

Wendigo Dead in the Water Home Asylum Shaow Hell House Provenance Devil's Trap אבל נראה לי הכי אהבתי את Faith- פרק מדהים!! וגם ממש אהבתי את הרעיון שלו.

michalushK

New member
יאיי.. ישלי מלא אהובים

אהבתי את כל הפרקים אבל בעיקר את "עור" , "משהו מרושע" , "בלאדי מרי" , "צל" ו"מלכודת השטן" הם מה זה יפים כשהם מלאים בדם חעחע

Charmed Or

New member
יו איזה בחירה קשה.../images/Emo112.gif

נורא אהבתי את פרק 20. וגם השניים האחרונים היו מעולים. אבל כל הפרקים היו טובים! כולם, אפילו החלשים יותר כמו 8 או 15 P: אבל הם עדיין היו טובים. נקווה שהעונה השנייה תהיה מעולה ככה.

darklighter

New member
הפרקים שלי../images/Emo190.gif

פיילוט, בלאדי מרי, עור, המסע הביתה, דחליל, אמונה, משהו מרושע, מקור, ופרקים 20-22 כולם. וואי יש לי הרבה

למעלה