שרשור הפרק היומי-הישיבה

white angels

New member
שרשור הפרק היומי-הישיבה../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

צפייה מהנה לכולם

white angels

New member
וואוווווו באיזה מתח השאירו אותנווווווווו

איזה פרק....
קטיה ממש אבל ממש מסכנה,עכשיו כולם יסתכלו עליה באור אחר לגמרי
וגם על אנדריי ריחמתי אם כי חשבתי שדי מגיע לו בגלל מה שעשה לקטיה
איך התעצבנתי על קירה באותו רגע שהיא אמרה-"למה היא ולא אני?"
כאילו היא אומרת-מי זו קטיה בכלל? סתם מזכירה עלובה.. הקטעים של ויקה וקוליה די פתטיים אבל הצחיק אותי איך שויקה חשבה שהאוטו שלה הגיע כשבעצם קוליה החזיר את האוטו שלו
אה..והקטעים עם מועצת הנשים? היה מיותר לגמרי והרס את אווירת המתח.
אלכסנדר

m2love

New member
איזהההההההההההההההההההה מתחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחח אין לי כוח לפרטטטטט!!!!!111111 יאללה מחכה לפרק של מחרררררררררררררר

creep tamuril

New member
אעעע

התקדמות^^ וואו.סוף סוף אנדריי ורומן יודעים עכשיו שקטיה מודעת לכל התכנית.
לדעתי קירה מצד אחד די צודקת בקשר לקטיה, היא בכל זאת סתם מזכירה, ולמרות שקירה לא מודעת למה שקורה סביבה היא עדיין הארוסה שלו רשמית. גם אם קטיה לא היתה עושה את מה שעשתה והיתה מציגה את הדו"ח המזויף, אלכסנדר כבר היה דואג לספר לכולם על המידע שקיבל, אז לדעתי זה לא כל כך משנה- עדיף שהם יידעו את זה ככה. ובכל זאת אני עדיין חושבת שקטיה מניאקית.חה. נתנחם בזה שיותר גרוע לא יכול להיות
קוליה וויקה מעצבנים. מועצת הנשים באמת מיותר. וזהו. בוהו.מחר הולך להיות פרק מעניין...~מתח~

white angels

New member
נכון..סשה החמוד היה חושף את זה בכל מקרה../images/Emo11.gif

חח ולחשוב שכל זה קרה בגלל שקטיה לא שמעה עד הסוף את השיחה של אנדריי ורומן
ברגע שאנדריי ורומן קלטו שבתוך הקלסר שלהם יש את המכתב הידוע לשמצה חשבתי שהם יסתכלו על קטיה..בטח הם פחדו להסתכל עליה :| אכן קירה צודקת אבל..היא כזאת ביצ'!
קטיה מניאקית? למה? בגלל שהיא חשפה את הכל או בגלל מה? טוב שהיא עשתה את זה..עכשיו אנדריי יסבול קצת
[חח איזה רעה אני..] אבל אני בטוחה שהיה לה קשה לעשות את זה,ושמתי לב בפרק כמה שלא היה לה נעים כי אחרי הכל לא רק אנדריי נחשף גם היא..הו וזה עוד כלום..זה רק ההתחלה
איזה פרקים מעולים יש עכשיו
סופסוף יש מתח על אמת..

desired

New member
תגובה שלי../images/Emo3.gif

לדעתי טוב שקטיה הציגה את הדו"ח המזויף: 1. די, מספיק לה לסבול ולחזיק הכל בתוך עצמה ולהרגע את עצמה שהכל יסתדר וכל יהיה טוב. 2. אלכסנדר, בן אדם יחיד שדואג לחברה, בכל זאת היה מספר לכולם שחברה כבר לא שייכת אליהם! ובטח קירה ובכלל כולם היו אומרים שקטיה אשמה. פרק מעולה! אבל למה לא היו צועקות ומישהו לא הרג את אנדריי
וכן עוד אחד אנדריי מזה לא מספיק הגן על קטיה
כשקירה האשימה את קטיה! כן הוא היה צריך להגן גם על עצמו... אאא כן מעניין מה קטיה תענה על "מה כולם צריכים לעשות כדי שהיא תחזיר את החברה"!?

white angels

New member
צודק..

ולגבי הצעקות..זה יהיה עוד מעט אל תדאג,זה רק ההתחלה
ולגבי זה שאנדריי לא מספיק הגן על קטיה,כמו שאמרתי, אתמול היה רק ההתחלה של הישיבה זה עוד לא הסתיים,ואם חושבים על זה אנדריי יותר בצרות כי הוא המנכ"ל של החברה,כולם סמכו עליו ומתברר שהם טעו.

ludashit

New member
אוף אני לא ראיתי....../images/Emo10.gif

ואני גם לא אראה היום אההההההההההההה!!! יש לי לימודים!!! אוףףףףףףףף.......

white angels

New member
לא נורא.הלימודים יותר חשובים.../images/Emo45.gif

וזה משהו שאני בעצמי צריכה להבין

מישהו מוכן להסביר לי

מה זה היה הפרק היבש הזה? זאת ישיבה זאת?! אני מצטערת. אני פשוט לא יכולה להמנע מלהשוות אותה לסדרה המקורית. ובהשוואה, זה היה כ"כ עלוב. איפה הצעקות? איפה הדמעות? איפה המכות? איפה הדרמה? מה זאת היבשושיות הזאת? לא אהבתי. לא אהבתי בכלל. אבל נראה היום. בתקווה שהעיניינים ישתפרו.

white angels

New member
אני נאלצת להסכים איתך..

שציפיתי ליותר דרמה בישיבה
אני זוכרת בסדרה המקורית כל הפרק הייתי בעצבים ופה הייתי במתח אבל לא ככה..גם האווירה והמנגינה שהשמיעו שם באותו רגע תרמה לדרמה שהתרחשה.. וחוץ מזה אני זוכרת שבטי בכתה,ועוד איך בכתה בזמן הישיבה ופה קטיה לא בכתה בכלל. גם אני מקווה שהכל ישתפר בפרק של היום,אבל בוא לא נשכח שזו גרסה של המקור לא המקור עצמו.

m2love

New member
וואלה לא יודעת..

אני לא ראיתי את זה בבטי המכוערת.. אבל ראסמי לא היה כלכך דרמה\=

זאת אומנם גרסה של המקור

אבל היא זהה לו לחלוטין. אם כבר, היו בה כמה שיפורים לטובה. סטיות קטנות שדווקט הוסיפו. חבל שבמקום לקחת את הסצינה הכ"כ אמוציונלית הזאת ולעשות איתה משהו טוב, עשו ממנה דבר כ"כ תפל. כולם כ"כ אנמיים. כאילו סיפרו להם הרגע שמחר יהיה גשם. במיוחד קירה. במקורית, לא רק בטי בכתה. מרסלה פשוט השתוללה. זה היה מאוד חזק. ופה.... קירה כמעט נרדמה. חבל........ ורק לשם ההשוואה 3alqUZjpE target=_blank>1 2 3

white angels

New member
מחר יהיה גשם חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואי קרעת אותי חחחחח.. לאיזה שיפורים לטובה את מתכוונת? לגבי קירה..בגרסה הזו אני בוחרת להאמין שהיא הייתה מעדיפה שהחברה תהיה בידיים של קטיה מאשר לגלות שאנדריי עצמו בידיים שלה
חייבת להוסיף ספויילר... כשקירה תגלה את האמת על קטיה ואנדריי, היא תבכה באמת..אבל ממש..ראיתי תמונה של הסצנה הזו.

white angels

New member
אממ..

תחפשי בyoutube תחת השם betty la fea או yo soy betty la fea ,גם שם זה פרק 118. אין שם את כל הפרק,הוא מחולק לחלקים.

למעלה