שרשור הפרק היומי חוזר ובגדול!

white angels

New member
שרשור הפרק היומי חוזר ובגדול!../images/Emo98.gif

אחרי הרבה זמן שלא פתחנו באופן מסודר
ובעקבות דרישת חברי הפורום אנחנו חוזרים לדרג את הפרקים ובנוסף אתם מוזמנים לספר על הקטע הכי מצחיק ושהכי אהבתם
צפייה מהנה

ludashit

New member
אוףף , רציתי לפתוח

לפני שנייה , נשבעת לך כבר כתבתי הודעה.... ואז בלי כוונה נסגר לי האינטרנט... וכשנכנסתי שוב פעם כבר פתחת!! לא נורא....

../images/Emo214.gifאתתתתתת../images/Emo26.gif

לא נורמליתתתתתתתת!!!!!1111 באיזו שעה שלחת לי אסמס?!!??!
בדר"כ אני משאירה את הפלאפון מחובר על "כללי", אם לא הייתי שמה אותו על "שקט" הייתי מתעוררת בגללך1!!!! היה לי מזל היום
בכל אופן, נראה לי שאנחנו עוד נלמד ביחד לבגרות

ludashit

New member
../images/Emo10.gif סורי ,

חחחחחח לא התכוונתי , חשבתי שנגמרה השביתה , אופססססס.... ואני אשמח ללמוד יחד איתך , אם בא לך..... בכיףףףףףףף!!!! ***אני מבקשת סליחה***

../images/Emo214.gifאזזזז ככה:

1.למה שלא נלמד ביחד?אם לחוד החומר לא נכנס, לפחות שיכנס קצת ביחד :) האמת שבדר"כ אני לא לומדת עם אנשים, אבל..מהיכרות איתך, נראה לי שאפשר ללמוד איתך
וגם אם לא הייתה לי שביתה, אני בדרך כלל רק מתעוררת ברבע לשבע. והיום אם לא הייתה לי שביתה, הייתי צריכה להתעורר ב8 וחצי, ככה שזה עדיין מזל שלא השארתי ת'פלאפון על כללי!

ludashit

New member
אין לי בעייה...

ללמוד ביחד , הבחינה שלך ב-2 ליולי נכון??? יש עוד זמן , אבל עדיין אני רוצה להתחיל עם זה..... בעעעעעע אני כבר את עצמי הולכת לשנוא את המאמרים הדפוקים האלה , אני מקווה שהמורה שלי יביא לנו חוברת עם כל השאלות והתשובות........ אם לא אני מתה במקום.........!!!

babyy180

New member
פרק יומי

קטיה לא תעזוב את יוליאנה אין להאומץ היא תשאר ובגדול ואיזה חמוד זה שהיא הכירה במסיבה הוא התאהב בה ולז'דנוב מגיעה לו בסוץ הוא יחזור לקירה והם יהיו עוד פעם ביחד (+_+)

white angels

New member
זהירות ספויילרים מעליי!

חבל שאת לא משרשרת לשרשור הפרק היומי..הרי בשביל זה הוא נועד..

white angels

New member
נייס..

זכינו להכיר את מישה..
יאא איזה חמוד הוא
..זהירות אנדריי! מאחוריך.. וויקה דפוקה..אז מה אם קטיה מכוערת..היא לא מבינה כלום זאתי..אוףףף
חבל על קטיה..כלכך מהר נשברה?
ואנדריי למד דבר חשוב-אתה לא באמת מעריך מישהו עד שאתה מאבד אותו..
דירוג הפרק-
מעניין מתי קטיה תשתנה..

babyy180

New member
פרק ימי

קטיה לא תעזוב את יוליאנה אין להאומץ היא תשאר ובגדול ואיזה חמוד זה שהיא הכירה במסיבה הוא התאהב בה ולז'דנוב מגיעה לו בסוץ הוא יחזור לקירה והם יהיו עוד פעם ביחד (+_+)

creep tamuril

New member
יאו

קטיה ממש מעצבנת אותי. אוף. אני אשכרה צריכה לחזור ולהזכיר לעצמי: רחל, תרגעי-זה רק סרט. אז ככה: אנדריי מסכן.וגם קירה. אני לא מאמינה שהיא הראתה לויקה את ההוראות האלה. בכל זאת,צריך לבחור את החברים קצת יותר בבירור. אני לא מאמינה שעכשיו, אחרי שסופסוף היא קיבלה מה שרצתה קטיושה משתפנת ומחליטה לחזור לכל החרא שיש לה בבית. כאילו אם את כ"כ סובלת שם [והיא לא,יש לך חברים ממש נחמדים], לפחות תעשי מאמץ בשביל יוליאנה, שכל כך משתדלת בשבילך.כאילו למה סתם לשבש הכל? אוף. טוב אני די יודעת מה הולך לקרות אבל זה עדיין משגע אותי.עזבו אני יותר מידי מושפעת>< אה,כן, מישה נורא חמודוז
דירוג:

white angels

New member
זה לא היה צעד נבון מצד קירה

להראות לויקה..היא אמנם החברה הכי טובה שלה אבל עדיין..וגם איך היא הגיבה
לגבי קטיה,בטח היא לא הרגישה נעים עם כל האנשים האלה שהיא לא מכירה,היא הרגישה קצת לא במקום..נו טוב זה יעבור לה..

m2love

New member
נכון זה לא נבון מצידה אבל..

ויקה היא החברה הכי טובה של קירה.. וכפי שמראים את זה בסדרה וכפי שאני רואה זאת אין לא כלכך חברות מלבד קירה..ואין לה בכלל אדם קרוב שהיא תוכל לחלוק איתו את העובר עלייה.. ולדעתי קירה ממש מסכנה.אולי יש לה הכל בחיים ולא חסר לה כסף..אבל היא בודדה ואין לה הרבה..כלומר הבנאדם שהיא אוהבת-אנדריי לא אוהב אותה..אין לה מישהו שהיא תוכל לחלוק איתו דברים וויקה החברה הכי טובה שלה היא בעצם סתם מפגרת..והאחים שלה-קריסטינה וסשה..אז קריסטינה סתם חולת נפש וסשה מניאק..אולי סשה קצת דואג לה אבל עדיןן..וההורים שלה נפטרו.(תקנו אותי אם אני לא צודקת)..ולדעתי היא ממש מסכנה\= ולגבי קטיה היא ממש חלשה,היא הרי החליטה לעזוב רק בגלל כל הבעיות שלה ששם-אנדריי..וזה..ואחרי יום היא כבר מחליטה לחזור רק בגלל שלא נעים לה..הרי אני בטוחה ששם לסבול בחברה עם אנדריי והכל זה יותר קשה לה..כאילו כל ההשפלות שהיא תקבל בגלל כל מה שקרה..אז עדיף להיות עם אנשים שהיא לא מכירה מאשר עם אנשים שהיא כן מכירה שם פוגעים בה..

white angels

New member
הנה את אמרת בעצמך חח

ויקה סתם מפגרת והיא לא ממש מבינה מהחיים שלה..אבל מה לעשות שהיא החברה הכי טובה של קירה אז למי היא כבר תספר? ולקטיה פשוט קשה להתאקלם..היא צריכה להתרגל למקום ולאנשים ואז יהיה לה קל יותר..גם בהתחלה שהיא התחילה לעבוד בחברה היה לה קשה והיא הייתה לבד ואז לאט לאט היא התאקלמה והצטרפה למועצת הנשים..אז הכל זה עניין של הרגל

rz10

New member
לדעתי היא עשתה מעשה מטופש

היא סיפרה למרגריטה, היא סיפרה לויקה, ולמי עוד? היא פשוט לא קולטת איזה בנאדם היא ויקה, הרי היא יכולה עוד לספר "בטעות" למועצת הנשים וככה קירה פשוט לא תוכל להסתכל לאנשים בעיניים, וכנ"ל לאנדרי ואפילו לקטיה.. ותכלס קירה באמת מסכנה.. יעני, היא כזאת "יפה" ו"מדהימה" ובלה בלה בלה, אז איפה כל החברים שלה? חוץ מכמה רכלניות סתומות אין אפחד.. גם הויקה הזאתי, רק כסף היא רוצה אגב רכלניות, עוד כמה פרקים יהיה שששמממחח.. P:

rz10

New member
הו אני לא מביאה ספלויירים |P:| אם את רוצה אז

שלחי לי הודעה פרטית :p

למעלה