שרשור הפרק היומי-יום רביעי

white angels

New member
שרשור הפרק היומי-יום רביעי../images/Emo44.gif

אל תשכחו לדרג את הפרק ולספר על הקטע הכי מצחיק/מרגש/עצוב
צפייה מהנה
[תאחלו לי בהצלחה..יש לי מבחן בספרות מחר =\] אה והדר איך הלך המתכונת באנגלית?

shim1110

New member
../images/Emo7.gif מלינובסקי---בעעעע-מה שהיה היום

מלינובסקי הוא פשוט חרא של אדם!!! הוא רשם מכתב לאנדריי שהוא אומר כמה קטיה לא יפה והוא מספר את כל מה שהם עשו לה ומעודד את אנדריי שישכב איתה עוד פעם ושלא ידאג כי בקרוב הכל יעבור ואחרי שהם יחזירו לעצמם את החברה אז הוא יוכל להיפטר מקטיה ולזרוק אותה קיבינימט!!!! אני פאקינג בכיתי כשקטיה התמוטטה על הרצפה..... קיצר מי שראה שיגיד לי

white angels

New member
תכלס.את כ"כ צודקת../images/Emo45.gif

הוא פשוט מנוול. והוא ממש הקצין הכל במכתב =\ אחד הפרקים העצובים בסדרה..
וד"א נראה לי שאת חדשה פה אז ברוכה הבאה

באמת היה ממש עצוב

אתמול כבר לא אבל כשראיתי את הפרק פעם ראשונה באינטרנט גם חי היו דמעות זה ממ ממש עצוב... אבל אל תדאגו קטיה תראה להם מה זה!!! אנדריי עוד ירוץ אחריה!

desired

New member
בנות!

כאילו עד המכתב הזה לא ידעתן איך מלינובסקי חושב על קטיה! כולנו ידענו שהוא לא אוהב אותה אפילו אפשר להגיד לא סובל אותה! אם לא היה לה ראש, היו זורקים אותה מהחברה.

../images/Emo214.gif../images/Emo45.gif

רק חבל שאני לא רואה את הפרקים התוססים יותר של השבוע

white angels

New member
ברור שידענו..

אבל הוא ממש נסחף במכתב
וחוץ מזה הוא צריך להגיד לה תודה כי אם לא היא לא הייתה עכשיו חברה..
והדר לא נורא שאת מפסידה הבצפר יותר חשוב
העיקר שתצליחי

m2love

New member
היה פרק עצוווווווב../images/Emo7.gif

זלגו לי דמעות מתי שקטיה התמוטטה על הריצפה.. פשוט מגעיל מה שהם עשו לההה... אין לי מילים כמה שהיא מסכנה.. נשבר לי הלב ממה שקרה להה.. יאאווו איזו מסכנה
הדר-מקווה שהלך לך טוב
פנינית-בהצלחה במבחן בספרות..בטוחה שתצליחי

white angels

New member
כן זה ממש נורא..../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

והיא עוד חושבת שזה בטח בדיחה של רומן
זה היה קטע ממש קשה איך שהיא קראה את המכתב ולא ידעה מה לעשות עם עצמה..אבל אני חייבת להגיד שבבטי המכוערת קטע הגילוי היה יותר חזק שם ממש הראו שהיא בהלם ולא מסוגלת לעכל את זה
בכל אופן הפרק היה ממש עצוב היום ודי רציני..אהבתי את השיחה של קטיה עם אלינה הזו,היא דווקא חמודה. עכשיו בטוח היחס שלה אל אנדריי ישתנה.ובכלל הכל ישתנה. דירוג הפרק-4 כוכבים.. ותודה מרינה
לילה טוב:]

../images/Emo214.gif../images/Emo26.gif

"It was good" לא אמרה ציון לאפחד.. נלחצתי כלכך
והאמת שהיה דווקא כיף, כעת אני יודעת להתכונן יותר טוב לבגרות שתהיה בשבוע הבא ועל מה לשים דגשים, מסתבר שהמטרה הייתה לדבר ולדבר, ולא כמו שחשבתי שהמורה תשאל שאלות ואענה לה בהתאם... וואי, אם להגיד את האמת, אני חושבת שזאת הייתה המתכונת הכי כייפית שעשיתי [חבל שאתמול לא חשבתי ככה
], צריך להמליץ למערכת החינוך לעשות את כל המתכונות בע"פ [ואני עד אתמות הייתי הכי "נגד" בע"פ...חחח..
] ופנינית, מקווה שהפיצוי הולם
[שימי
לחתימה
]

white angels

New member
../images/Emo13.gif

שמחה שהיה בסדר,את רואה שלא היה מה להילחץ?
ולי יש שבוע הבא,מקווה שאני לא אלחץ בעצמי חח חח אם כל המתכונות היו בע"פ כולם היו מקבלים 100
אבל זה המטרה לא?
איזו מאמיייי את
אוהבת אותך

למעלה