שרשור הפרק היומי

creep tamuril

New member
שרשור הפרק היומי../images/Emo13.gif

אני מקווה שלא גנבתי ת'תפקיד לאף אחד
נו אתן בטח עסוקות בללמוד לבגרות במתמטיקה.לי היה יום קצת קשה.

white angels

New member
חח הגבתי בשירשור הקודם

את יותר ממוזמנת לפתוח שירשור יומי
ולי היה יום יותר קשה,יום פשוט מטורף שקרסתי בו מרוב עומס,ולא זה לא קשור למתמטיקה (אין לי בגרות מחר חחח
) ואני חייבת להוציא את זה-יימחחחחח שמהה של המורה שלי לסוציולוגיה!!!!! היא עלתה לי על העצבים בצורה לא נורמלית!!! אוחחח איתההה איזה אישה מעצבנת!
היום סיימתי סופסוף את העבודה וגם כרכתי אותה,אני מתקשרת למורה שלי לקבוע איתה מתי להיפגש ומה היא אומרת לי? שלא הייתי צריכה לכרוך עוד את העבודה! זה ממש מעצבן כי זה מה שהיא גרמה לי להבין! סתם ביזבזתי כסף ועשיתי עוד שני עותקים! אין גבול לחוצפה
ואני עוד חשבתי שמחר צריך להגיש ,אז כל היום ישבתי וסיימתי עם הכל..אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף
אה ולכל מי שיש לו בגרות במתמטיקה מחר-המון המון בהצלחה!

creep tamuril

New member
הכל לטובה../images/Emo24.gif

לא נורא, קצת השקעה לא תזיק... וטוב שסיימת אותה- העיקר שנפטרת עכשיו מעוד "עז" ואת יותר פנויה עכשיו לדברים אחרים יותר חשובים. ועזבי ת'מורה. אני בטוחה שיצאה לך אחלה עבודה
מורות זה סתם איכס. אני התקשרתי היום למחנכת שלי ואני כולי פאדיחות, ביקשתי לעשות מגן בתנ"ך. יש לי יום להתכונן :]. ותודה

white angels

New member
כן העיקר חסכתי לי עבודה..

רק מה אולי אני אצטרך לתקן ואז תהיה בעיה
וואי איזה באסה עם תנ"ך..שיהיה לך המון בהצלחה אני בטוחה שתצליחי!
עוד כמה ימים מסיימים עם תנ"ך סופסוף..רק עוד קצת

creep tamuril

New member
אוקיי.

אז ככה: אחרי הצנצנת עם הנצנצים אנדריי מיהר להסביר ליפנים שזה מין מנהג רוסי כזה לזרוק משהו על הבוס למזל
ואז היפנית כזה "כן, אצלנו זורקים אורז..." אחרי המאורע מילקו הסתגר בחדר הישן של רומן ולא רצה לצאת להנחות את התצוגה, אז סשה לקח את הענין לידיו חסרות הניסיון. התצוגה הייתה ממש מביכה. סשה אכן עשה מהעצמו צחוק. לדעתי זה קצת מוגזם למישהו שתפס מעצמו אדם כל כך רציני. יוליאנה לקחה את קטיה לקנות שמלות לאירוע ולדייט עם מישה. ואממ זהו. לא הראו ממש את שמלה
. לדעתי כל היחסים בין מישה וקטיה ממש יבשים, ובכלל היא אדם די יבש מעצמו
. דירוג?
אולי זה היה יותר אם לא הייתי בכזה מצברוח נאחס בעת הצפייה.

white angels

New member
האמת? אני חושבת שכל הקטע עם היפנים

די מטופש..ובכלל זה לא היה אמור להיות במקור אז מה אני אגיד? והתדמית של סשה באמת נהרסה,הוא אמור להיות אדם רציני וקשוח ולא משעשע! לדעתי הרסו לו את הדמות..לא שהוא רע,אבל הוא אמור להיות אדם קשה כזה.. ביחסים בין קטיה ומישה רואים שקטיה נמנעת לעשות טעויות שעשתה בעבר,היא לא נענית לו כלכך מהר ולא ממהרת לפתח את הקשר ביניהם למשהו יותר רציני,בגלל זה כלכך יבש..אבל יש לי הרגשה שהקשר ביניהם ישתפר בהמשך. הדירוג שלי-3 כוכבים..

למעלה