שרשור הפרק היומי
פרק 102 [22]

שרשור הפרק היומי ../images/Emo151.gif פרק 102 [22]

אחרי כ"כ הרבה זמן שלא היה כזה שרשור חשבתי לפתוח אחד אז הנה.. כל מה שקשור לפרק של היום , נא לשרשר לכאן
ומה שלא יקח אוטובוס לכיוון ה-
. צפייה נעימה

ראיתי אותו בVOD היום בבוקר.../images/Emo58.gif

למה יש לי תחושה שבגלל המגפה ברק ימות? גם אם תשימו לב, השם שלו לא מופיע בפתיח, רק בפרקים שהוא מופיע הוא כתוב בתפקיד אורח. פרק נחמד, יותר מידי חפירות, יכלו לעשות מזה הרבה דרמה ואקשן, לא עשו, חבל.

hot3tv

New member
ברק מופיע בפתיח../images/Emo58.gif

רן בכור מי שמשחק את ברק מופיע בפתיח יחד עם טלי אורן. אולי התכוונת לאריאל שהוא באמת לא מופיע בפתיח כי הוא שחקן אורח, יכול להיות שהוא ימות אבל לא נראה לי..

מופיע בפתיח, אך לא כתוב שמו.

אני לא התווכנתי לאריאל, התכוונתי לרן בכור(ברק), נכון שהוא מופיע בפתיח עם טלי אורן, אבל שמו לא מוצג כאשר רואים אותו. ואם תשים לב, תוכל לראות בתפקידי אורח שהוא נמצא שמה.

hot3tv

New member
אם תשים לב שמו של רן בכור כן מופיע בפתיח

השם שלו מוצג כאשר רואים אותו בפתיח תסתכל למטה ותראה..

ginger22

New member
איזה מוזררר

יכול להיות שראיתי את הפרק אתמול בvod והוא עלה לי כסף? חח .. אתמול רציתי לראות את הפרק של אתמול, וכנראה שהפעלתי איכשהו את הפרק של היום. כי אני רואה את אותו פרק היום.

shaxy

New member
היה היום פרק דיי משעמם

זה היה מעט צפוי שיקרה משהו בין אופיר למירי... לא נורא, בטח יפתיעו בפרק הבא :)

סתם תהייה

(וזה לא מבוסס על ידיעה או על ספוילר) האם מגיפת החיסונים המורעלים היא התוכנית הגדולה של גאלי ושל עמוס ירדן?

והסבר למה;

לדעתי הם מתכננים להפעיל את המערכת כולה, להתנקם במירב ואנשי המערכת כולה. לא נראה לי שהם כל כך מעוניינים להרוג עם שלם.

תשאל בפורום זיהוי שירים ../images/Emo79.gif

אם אתה בכלל זוכר את המילים של השירים שהופיעו בפרקים של "חשופים".

למעלה