שרשור הפרק היומי
פרק 39

שרשור הפרק היומי ../images/Emo151.gif פרק 39

כל מה שקשור לכאן
ומה שלא... הולך ל-
צפייה נעימה ומהנה (בתקווה גם מותחת)

../images/Emo47.gifצפיה מהנה לכולם../images/Emo9.gifנקווה שלא נישתעמם

ולא אמרנו יום אני יום את?
חח תהני

אממ מחר אתה פותח שרשור הפרק היומי ../images/Emo3.gif

פשוט היה בא לי היום לפתוח... מחר בבוקר תהיה מחובר צריך לדבר

../images/Emo47.gifאלה פוסטמה איך עשתה אוירון../images/Emo6.gif

אלה הזו יש לה 7 נשמות עוד לא יצאה מהמכה שחטפה וכבר היא מנסה להיתעלל באחרים לא לומדת לקח המגעילה איזה מעצבנים שירה אופיר גלי איתן שימי ומזולה צריך להכניס אותם בכלוב ולסיגור אותם במשך שנה שלא יצאו משם איזה נחשה האנה הזו,גידי נפל מהפח אל הפחת ממש מצוין,ילמד לקח ,אנה ממש עושה מהם קרקס מדרנו בפעולה ריקי הזו נחשה לא קטנה יודעת לשקר ולצאת על זה בשלום,מעניין עם הפעם יעלו עליה ועל אלה סוףסוף ,המפגרים

Paz Love Gal

New member
פרק מ=ש=ע=מ=ם../images/Emo199.gif../images/Emo152.gif

היה צפוי עם אלה ריקי ושורה. פקאצה ארזיXD שירה מעצבנתתתתתתת בטירוף. גלי ואיתן משעממים. אלה
לדעתי טרי פי 1001 יותר יפה ממנה. XD הסוף הצפוי , שוב! ><" ידעתי שיתקעו אותו מתישהו
חשבתי היא מתה בפרק הזהXD אוף,זה מעצבן! תמיד שאין סוף הם תוקעים את זה ><" לפחות הוסיפו רמזXD זה בן...לפי הנעליים... למרות שאולסטאר יכול להיות גם לבנות צבע כזה XD אולי זה אופיר. כולם חושדים בשירה,מסתבר שזאת לא היא! נראלי.XD בקיצור,פרק מעפן לגמרי,ירידות ועליות יש בסידרה הזאתי.

Paz Love Gal

New member
ומה היה בהתחלה עם שורה?../images/Emo152.gif

מה קרה לה? לא ראיתי,ראיתי מאז שאלה ישבה על הספה וריקי הביאה לה קרח,הלכתי להכין אוכל לפניי הקטע הזה...

NevaEva

New member
נראה יותר כמו שימי?

נראה לי יותר מתאים שמי שדחף את גלי זה שימי ולא אופיר.. יותא מתאים לשימי ללבוש אולסטאר מאשר אופיר, לדעתי..

ריקי כבר הגזימה לגמרי

היא רצחה גם את שורה שממש אהבה אותה למרות שהייתה משוגעת וגם את בנצי ולדעתי היא צריכה לשלם על זה.

ד"א זה כבר

נראה כאילו שימי רוצה ת'נקמה יותר משירה .. בסוף שימי התמים שבסה"כ החביא 2 מצלמות בבית של שירה ירצח את גלי ארזי ... מוחעחע

אני כ"כ שונאת את אנה ../images/Emo46.gif

אתמול היא נראתה כ"כ נאיבית ולא שפויה אבל היום אני - כ"כ - שונאת - אותה -
היא מלשנית לא קטנה , רוצה שגידי ידע מזה ויעיף אותה ויחזיר את מרב
הפרק נחמד... יום אקשן יום לא - והיום לא
מחר בתקווה שיהיה אקשן

אותי היא בהתחלה הצחיקה ../images/Emo6.gif

כאילו עם התגובות התמימות שלה .. נגיד היום : שמישהי דיברה בחדר בקרה והיא אומרת לה שלא צועקים כאן
מרב לא רק שהייתה צועקת היא גם צרחה והתחממה פחד שמה

תגובה חמה עכשיו בזול, רק אצלי....עכשיו בזול

איך זה ששורה נדחפה על ידי ריקי אל המזרק, והמזרק היה אמור להידחף אחורה כי הוא הריי לא נתקע בשולחן או משהו ולפני ההיגיון היה אמור להידחף אחורה. זה לא אמין בשיט.

../images/Emo207.gifפלוס, גלי רק נדחפה היא ייכלה לקום מהמים

ולמה שהיא תלבש שם שמלה!?

אולי...

אם קרה משהו ביום העצמאות אז אולי גלי חזרה משם עם השמלה שהיא לבשה וקרה מה שקרה. P =

^ גם אני חשבתי ככה ../images/Emo192.gif

תסתכל בשרשור הפרק היומי של שלשום (פרק 38) ותראה מה כתבתי לגבי זה

NevaEva

New member
מסכים, למרות שיש עוד אפשרות שיכולה להיות

הגיונית.. המזרק נגע בקיר וכשהיא דחפה את שורה היא כאילו דחפה את המזרק אל הקיר ואז הוא באמת יכל לדקור אותה..

למעלה