שרשור הפרק היומי
פרק 11

er 4ever

New member
שרשור הפרק היומי../images/Emo160.gifפרק 11../images/Emo44.gif

שירה מבינה שנועה היא זו שמאוחריי פרסום תמונת העירום שלה בחוברת הטיסה. שירה מספרת לנדב על ההיסטוריה שלה ושל נועה בחיל האוויר. עומר לא מרוצה שיעל משחקת חשפנית. שלמה כמעט מצליח לנשק את הלנה. צפייה מהנה
כל התגובות על הפרק היומי
רק בשרשור הזה
תודה...

ReUtOoSh

New member
הפרק...

הפרק היה מהממם!!!! אהבתי את זה שכולם העריצו את שירה על התמונה שלה בעיתון טראנס.. ושנועה נדפקה.. שונאת את הלנה!!! גילושש יא חתיךך... רק של יעשו לו כלום!!

הפרק של היום היה מהמם

מעניין מה גיל יעשה לדובה הזאת (חח לא זוכרת ת'שם שלה) שהוא יגלה שאלה הם שקיות תה והכדורי סמים שלו נמצאים בשדה תעופה חחח אוףףף שונאת ת'הלנה הזאת ומה זה השם הדוחה הזה לילדה שלה??? אנאבל?? מסכנה הילדה.. יואו זה היה כזה ברור שהלנה תסחוט כסף ממשה (קוראים לו משה??) יואו איזה מושלםםםם עומר ושמישהו יתווכח איתי!!
חחח

ReUtOoSh

New member
לא...

היא חשבה שעכשיו יעיפו את שירה וברוריה תצעק עליה וזוה..אומנם ברוריה התעצבנה אבל,שירה לא נדפקה כמו שנועה רצתה... ואל לשכוח להיכנס לבלוג שלי של אביבוש ה-
..חחח בצחוק..

האת יודעת ש....

שירה חכמה ונועה פוסתמה
נכון שעומר לא רוצה אבל מה הם שהוא שוכב עם בנות חוץ ממנה נו אז מה
....

ReUtOoSh

New member
אמממ...לא התנשקו אבל..

כזה נשיקה בלחי של "היי היי שלום שלום"...לא יותר מזה..

LeRanch

New member
לפי מה שהבנתי ממקס בראיון

לעיתון ידיעות אחרונות הם הולכים להתנשק..

Salanit

New member
פרק טוב כמו תמיד../images/Emo13.gif

כל הכבוד לשירה והמון
לנועה שרצתה לדפוק את שירה ובסוף יצא שהיא רק תרמה לה וכך שירה נהפכה ליקירת הטיסה
ומקס חמוד. "יפה לך כשאתה כועס"..... שיהיה כבר משהו בינו לבין רז. הם מתאימים אחד לשני......בול
.

כולם להסתקל!!!...

האני חושבת שהבתשל הלנה מת בתאונת דרכים או שהבת שלה נרצחה מאבא הוא מי משהו אחר נו מה האתם אומרים
צ'או חחח טוב טוב ביי בייי

voodoogirl

New member
אני יודעת!!!!!מה ממצולם!

מצלומת ילדה עם פפיון על הראש! והיא מחזיקה בובה אתמול ראיתי חצי פרק ו.. עצרתי את המסך וראיתי..!!

Rontzi

New member
יש לי תאוריה על אנבל... (או ../images/Emo2.gif)

אני חושב שאנבל ,"הילדה" של הלנה , היא בעצם הלנה! אני לא בטוח אם היא פיצול אישיות של הלנה , או שזאת היא מתי שהיא הייתה קטנה.. אבל אני חושב אנבל=הנלה ....
מה אתם אומרים?

niranbd

New member
יש להלנה תמונה של ילדה בחדר לא?

בחדר של הלנה יש תמונה של הלנה עם ילדה אני חושב, אני אסתכל בפעם הבאה שיראו את המשרד שלה........ אבל זה היה כזה מצחיק שהיא אמרה שהילדה שלה כועסת זה מפחיד אותה חחחחח היא אמרה את זה כזה מצחיק.

nat18

New member
לא ראיתי:S

רבתי עם אמא ולא היה לי כוח לשבת בבית אז הלכתי לעשות ריצה במסלול...:S אני כבר אראה את זה מתישהוא

למעלה