שרשור הפרק היומי
פרק 38

שרשור הפרק היומי ../images/Emo205.gif פרק 38

כל מה שקשור לפרק של היום , נא לשרשר לכאן
ומה שלא ימצא את דרכו לכיוון ה-
שתהיה לכולנו צפייה מהנה

../images/Emo47.gifצפיה מהנה לכולם../images/Emo9.gifנקווה שלא נישתעמם

וחוצפה פתחת תפרק מלפני 7 טוב נו נוותר לך

../images/Emo47.gifפוף אין אלה-שורה הזו נאצית../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

איזה יופי דניאל נכנסה באלקנא מגיע לו סתם פחדן לא מוכן ללכת עם הלב ,במקום זה בורח ,כאילו שהוא יצליח בכלל שורה הזו ממש משוגעת חחחחח הרסה אותי איך קשרה אותו והביאה את ריקי שתראה ותסבול קצת כל כבוד לה אהבתי אנה הזו מפגרת רצח חושבת היא בבסיס
עלק מחר חפוז ,אופיר הישתגע שהיא נותנת לו הוראות ואומרת משוחרר גלי מטורפת איך יצאה עם שמלת הריון היה חסר לאדון איתן רק להקיא וזהו הוא לא ידע עם לצחוק או לבכות המזרוב בסוף הכל היה חלום ,ולא מספיק זה צריך להמשיך ולסיבול ולראות את איתן קשור למיטה איזה גועל נפש לצופים איף איזה חכמה הריקי הזו יצאה המלכה של הפרק נתנה לשורה מה שרצתה ובסוף נתנה לה מכה מתחת לחגורה יפה לה

פיגמיסט

New member
../images/Emo5.gif

יאווו השורה הזאת מטומטמת לאללה אבל לבסוף ריקי הראתה לה מה זה! אבל זה היה כל כך מבחיל איך שהם התנשקו יאו!! היה בא לי למות היא הייתה יכולה פשוט לקחת את זה מהר ולתקוע לה בבטן אבל לבסוף חיסלה אותה! פרק קצת משעמם, איתן אני מקווה שיתפוס קצת שכל ויחזור לגלי - הכי טוב שיעשו ילדים.... אני לא יכול לדמיין את מלכה עם קוקיות וצמות זה יהיה מצחיקXD מסכן אלקנא....

זיהוי שיר

איך קוראים לשיר שהיה ברקע בסצינה של דניאל טרי ואלקנא? בהתחלה..

../images/Emo207.gif(אַנִי מְשַרשְר נַכֻוֹן)לא הגיוני בכלל!

ראינו ששורה מוציאה לאלה את השן הבשרית! ומה שראינו שנשלח לריקי זה שן חלבית

../images/Emo207.gif ועוד משהו

אנה אמרה שהעבודה האחרונה שלה הייתה אצל אושרת קוטלר (ערוץ 10) ומתי כשהיא באה בפעם הראשונה גידי אמר "היישר מערוץ 2..." WTF?!!?

../images/Emo207.gif רואים שמתי שגלי קשרה את איתן זה לא היו

קשרים אמיתיים... ולמה הוא התכוון שהוא אמר שהם ביטלו תחתונה...?

8דושנקה8

New member
הייתה אמורה להיות להם חתונה ענקית והם ביטלו

אותה ועשו חתונה צנועה...

מבחינת היגיון זה ל'נראה הגיוני מבחינה הגיונית

של ההגיוניות של הגאון מברזיל

Paz Love Gal

New member
לא ראיתי,עשיתי תרגילים במתמטיקה../images/Emo152.gif

XD אני אראה בויאודיXD

Paz Love Gal

New member
ואי איזה פרקקקקקקק../images/Emo152.gif

טואוב!D: דניאל וטרי מלכוווווווות
תות עם קצפתD: סגידה!D: אלקנא
איכססססססססססססס ריקי ושורה התנשקו,איזה גועל נפש באלי להקיאXD אבל היא תקעה בה ת'מזרק! וואי זה היה קטע טוב D: איכס גלי ואיתן משעממים ><

למעלה