שרשור הפרק היומי

mominman

New member
../images/Emo176.gif הפרק היומי ../images/Emo176.gif../images/Emo185.gif

עצוב...
ויזינג וארבוק עזבו אותנו , הכל בגלל הצייד הטיפש !
היה פרק טוב לדעתי , פרק שהראו בו סוף סוף את צוות רוקט על חתיכת זמן
ציון - 9

Hawkgirl

New member
לאאאאאאאאאא :[

צוות רוקט שלייי.....
למה הם היו צריכים כל כך להיפגע??????
איך בכיתי בפרקקקקק........ לפחות עכשיו יש להם את קקניה החמוד
אני רוצה את ארבוק שלי
*צוות רוקט לנצח*

CibiHeart92

New member
לא ראיתי הכל

אבל חבל שהם עזבו...בוהו ועכשיו לצוות רוקט יש רק 2 פוקימונים הה? (הם תפסו את הקטטוס הפריק ההוא לא?) ואוף! שראיתי את הציידים בהתחלה קיוויתי שזה צוות אק או מג! אבל לא ;; הו טוב אני אראה את הפרק לגמרי ואז אגיב על הכל ^^

livnatkris

New member
מי היה מאמין שלתת ../images/Emo29.gif

לצוות רוקט זמן מסך יותר גדול יהיה יותר כיף!!! צריך לתת להם פרקים שלמים רק שלהם! זה היה פשוט מקסים! @___@ אגב אהבתי את הכינוי שלך! הדמות הכי אהובה עלי בליגת הצדק!

Hawkgirl

New member
אכן ^.~

אכן הוקגירל שולטת, והעונה השלישית כבר יצאה באמריקה, והמראה של גרין השתנה לגמרי O_O ולצערי לא ידוע לי בנתיים על אף פרק שהוקידרל חוזרת... אני רוצה שהיא תחזור!!!!!!!
ואכן צריכים להביא לצוות רוקט פרקים שלמים, הם עושים את כל הסדרה! את מי מעניין לצפות באיזה ילד נודניק שלא מופיע בשום מקום במנגה שהולך ורודף אחרי פוקימונים ועושה אפליות בין הפוקימונים שלו וכל פעם נכשל בתחרויות? XD

Warcraft3

New member
כן מסכנים...

אבל אחלה פרק! יש לי הרגשה שיראו את וויזינג וארבוק שוב מתישהו במהלך המסע של אש.

gloom

New member
דז'ה וו../images/Emo66.gif

רק אני או שפשוט נגרו לכותבים הראיונות.. לא רק שבפרק הראשון אש הורס למאי את האופניים כמו שבפרק הראשון אש הורס למיסטי את האופניים אלא כמו שאש נפרד מבאטרפרי אז רוקט נפרד מויזינג וארבוק...

Thestral

New member
שרשור הפרק היומי../images/Emo3.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo108.gif

ff4

New member
דייייייייייייייייייייייייייייייייי.

שישרפו יוצרי פוקימון!!!. שימותו!!!!!!!!!!!!!!. שאני לא יודע מה יקרה להם!!!!!!!!!!!!!!!!!. למה, למה, בכיתי כל הסוף!. כמעט כיבתי את הטלויזיה!!!. ~-(
.

5 0 6

New member
צוות רוקט ניסו לחקות את אש היום?

קודם הם עוזבים את ארבוק ווויזינג, ואחר-כך גם לא תופסים פוקימון! אמנם ג'יימס כן תפס את הקקניה הזה, אבל בכל-זאת: "עוד לא הודינו לך, קח עוגיות.", "מה דעתך להצטרף למסע שלנו?" פאקינג תפוס אותו כבר, מפגר! אתה מצוות רוקט, לא איזה נמושה עלובה כמו אש! בפרק עם טיילו אש אפילו לא חשב לתפוס אותו עד שברוק הזכיר לו! וגם אז הוא נראה מופתע כזה. בחיים לא חשבתי שג'יימס כזה אידיוט! מיאו היה מגניב היום.

לא היבנתי למה אתם כ"כ שונאים את אש?

טוב נכון הוא מפלה,טוב אני מבינה למה אתם שונאים,אבל אחדים מיכם שונאים את פיקאצ'ו???למה?

gloom

New member
כי זה פיקאצ'ו נדחף מתלהב../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

שיכנס כבר לפוקדור שלו וישתוק ויפסיק להתשלט על פרקים, הומו מתרומם.. אמן שתפגע בו אבן ברק

למעלה