שרשור הפרק היומי
41

Paz Love Gal

New member
שרשור הפרק היומי ../images/Emo44.gif 41 ../images/Emo152.gif

צפייה נעימה
כול מה שקשור לפרק לכאן
מה שלא לפח
*אני לא יודעת מה איתכם,אבל אני אראה את פרק 51 של בובות בזמן שאני אראה חשופים!
רק שלא יתערבבו הדמויות והעלילות
* XD

לפי מה שמראים ב"פרקים הקודמים" היום יקרה משהו

לפי מה שמראים ב"פרקים הקודמים" היום ייקרה משהו גדול בנוגע לבנצי ולרציחות שם

Paz Love Gal

New member
אוי לא../images/Emo152.gif

נהרסה החתונה!XD לא ראיתי כלום :S רק ת'סוף... במקום אולי אני סתם עומד על צוק שמעתי כולם רוצים לגעת XD בקיצור,ראיתי בובות.XD
אני אראה מחר בויאודי ואוכל להעביר את הקטעים המשעממיםXD הפסדתי משו חשוב חוץ מהסוף?

EFRATY10

New member
עוד לא נהרסה.היא בטח תמציא משהו ותסובב

אותו כהרגלה.

../images/Emo47.gifהחתונה נהרסה להלהלההה../images/Emo3.gif

דניאל באה בזה לתת לאלה בראש על זה נאמר הגלגל מתהפך וצוחק מי שצוחק אחרון אוחח זה גם כואב ומגניב אלקנא ודניאל מסכנים עד שבא להשלים היא זרקה אותו ככה בטח נשתעמם איתם כל הסידרה עד שיהיו יחד בסוף אהבתי שסוף סוף ברק וסמדר לא רבו ואפילו הסכימה בשבילו ללכת לשיחה ללילית כל כבוד לה הם זוג ממש יפה יחד גלי סופסוף נתנה לשירה בראש ששתרחק מאיתן נפתח לה האוזנים והעינים אבל בטח לא להרבה זמן המזרובה הזו מלכה ותחיה פשוט ליצניות עם המהדורה שעשו אין שכל אין דאגות אבל זה ממש עשה טטוב למי שצריך אז נעבור על זה

elyaqim

New member
סוף סוף פרק מעניין

אין מילה רעה אחת על הפרק!!!!!! שימשיך ככה.

kren2

New member
פרק טובבבב

מעולה.. יש איזה כיף שהחתונה של אלה וגידי התבטלה,לא היה מגיע להם להתחתן בכלל,הוא צריך בחורה יותר שווה מאלה ואלה סתם משגעת אותו עם היופי שלה וגורמת לו להאמין לכל דבר שהיא אומרת..היה כיף לראות שהחתונה נהרסה ושדניאל הביאה לגידי את המכתב והוא קרא אותו אחחח.. מלכה ותחייה כפרע עליהן עשו לראובן מהדורה מיוחדת רק בשביל שיהיה לו קצת שמח..חחח יפה להן.. שירה ושימי מתחילים לשעמם אותי עם התוכנית שלהם ושיתחלו קצת יותר לעשות מאשר לדבר רק..אבל פרק שווה..

IreeEena

New member
פרק טוב!

לא השתעממתי לשם שינוי
איזה צפוייי שהחתונה תתבטל ברגע האחרווןןן, דניאל החזירה לאלה סוף סוף. מגיע לה XD וגלי כל כך עיצבנה אותי מה הבעיות שלה לעשות את המדורה המזוייפת בשביל אבא שלה, לא יקרה לה כלום אם היא תנסה =/ ותודה לאל תפסה קצת שכל ויצאה על שירה. בטח עוד כמה פרקים שוב תהיה תמימה ונאיבית ותאמין לכל פיפס שלה

Org289

New member
שאלה בקשר לגלי..

למה היא פתאום תחילה להיות חשדנית לגבי שירה ולכעוס עליה כל כך? זה קשור לזה שגידי אמר לה שלפי המכונת אמת יא שהיא שיקרה לגבי השם של אבא שלה?

Shame in you

New member
ועוד לפני זה

היא חשדה בה כששירה אמרה לה שנראה לה שאופיר מאוהב בה (בגלי) וגלי לא הבינה למה היא מנסה לשדך ביניהם...

למעלה