שרשור הפרק היומי חוויות לפה, צפייה מהנה.
H hadas m New member 2/1/07 #1 שרשור הפרק היומי../images/Emo44.gif../images/Emo204.gif חוויות לפה, צפייה מהנה .
H hadas m New member 2/1/07 #3 מדהימה../images/Emo20.gif../images/Emo204.gif יהיה בינה לבין רן משו.. חח מאגניב.
ס ספיר חולה על נינוש New member 2/1/07 #4 בטוח גם לפי התמונות ../images/Emo126.gif שצולמו לפני כמה ימים וגם לפי איך שהיא מסתכלת עליוו
ס ספיר חולה על נינוש New member 2/1/07 #5 פרק יפה, אתמול היה יותר יפה../images/Emo126.gif היה מצחיק שטל אמר לה "את בטוחה שאת בגיל, מאמי?" ואגם אומרת לו "אתה בטוח שאתה בגובה, נשמה?" וווואיי זה היה קטע טוב מזל שהיא נתנה לנינט צ'אנססס למרות שהן יהיו אויבות חבל. ://
פרק יפה, אתמול היה יותר יפה../images/Emo126.gif היה מצחיק שטל אמר לה "את בטוחה שאת בגיל, מאמי?" ואגם אומרת לו "אתה בטוח שאתה בגובה, נשמה?" וווואיי זה היה קטע טוב מזל שהיא נתנה לנינט צ'אנססס למרות שהן יהיו אויבות חבל. ://
א אורי מת על אגמי New member 3/1/07 #6 אוף......./images/Emo10.gif היה לנו בעיה כניראה שאיזשהו מפסק קפץ אז כשאבא שלי הגיע אז הוא פתר את הבעיה אז בגלל הבעיה הזו לא יכולתי ליראות את הפרק אבל אני יראה היום בשעה 22:55 ואיילה מצטער שנעלמתי לך במסן כי זו בדיוק הסיבה!!
אוף......./images/Emo10.gif היה לנו בעיה כניראה שאיזשהו מפסק קפץ אז כשאבא שלי הגיע אז הוא פתר את הבעיה אז בגלל הבעיה הזו לא יכולתי ליראות את הפרק אבל אני יראה היום בשעה 22:55 ואיילה מצטער שנעלמתי לך במסן כי זו בדיוק הסיבה!!
ח חלי 66 New member 3/1/07 #7 פשוט מדהימה! הפרק הזה נתן לי הוכחה לכמה שהרמת משחק שלה טובה! היא משחקת מעולה אין אני פשוט מטורפת עליה!
פשוט מדהימה! הפרק הזה נתן לי הוכחה לכמה שהרמת משחק שלה טובה! היא משחקת מעולה אין אני פשוט מטורפת עליה!