שרשור הפרק היומי

yonco

New member
שרשור הפרק היומי ../images/Emo44.gif

שם הפרק: "Smoking" (עישון).
מספר הפרק: 7.14 (פרק ארבע-עשרה בעונה השביעית); פרק 146 בסדרה.
תאריך שידור מקורי בארה"ב: יום שני, 03.02.2003.
תסריטאי: סו טני (Sue Tenney).
במאי: טוני מורדנטה (Tony Mordente).
מפיקים: כריס אולסן וג'ף אולסן.
כוכבי אורח: ג'ייסון לונדון בתפקיד סיד המפטון; ג'ף סטלץ בתפקיד בן קינקירק; אליסון וורד בתפקיד בטי; שאנון קני בתפקיד פריס פטרווסקי; סקוטי ליבנוורת' בתפקיד פיטר פטרווסקי; אלן פאדג' בתפקיד לו דלטון.
תקציר הפרק: סיד, אחיו המעשן בשרשרת של צ'נדלר, מגיע העירה כדי לבשר לו שאביהם אובחן כחולה בסרטן הריאות. אריק מגלה על כך ומציע לצ'נדלר את עזרתו, אבל צ'נדלר דוחה אותו. לוסי מקבלת את הצעתו של סיד לדייט כדי לעורר קנאה בקווין כדי שיציע לה נישואין. אנני מריחה עשן מחדרו של קווין לאחר שסיימון יוצא משם, וחושדת כי סיימון מעשן. הוא אומר לה שזה לא נכון אך היא לא מאמינה, ומאוחר יותר נדהמת לגלות חפיסת סיגריות בחדרו. כשהיא רואה את התאומים מעמידים פני מעשנים, היא חושבת שהם מחקים את סיימון, אבל למדה שהוא אמר את האמת. רותי מגלה שחברהּ פיטר מעשן; הוא מבקש ממנה לא לספר לאמו, אבל היא לא רוצה לשקר. בן חוזר לביקור בגלנאוק ומספר לקווין כי יש לו חברה חדשה, אבל קווין חושב שהוא מסתיר משהו, וכשהוא פוגש בחברה הוא מגלה שהוא צודק.
תמונות מהפרק בגלריית התמונות של ה-WB. צפייה מהנה!

nowhere kid

New member
אני אוהבת את הפרק הזה^^

סיד אידיוט. אבל אני מחבבת אותו. כי הוא חמוד וזה
והחברה של בן מעצבנת אותי. אבל לדעתי הם קצת הגזימו, כי הדמות שלה נראת יותר כמו פארודיה על אנשים מעשנים ולא כמו בנאדם אמיתי. אבל אולי זאת רק אני. לוידעת.

yonco

New member
פרק יפה ../images/Emo13.gif

אהבתי את הסצנה של אריק וצ'נדלר בסוף, מה שאריק אמר היה ממש מרגש. בטי הזאת מצחיקה אבל באמת לא נראית אמיתית. לדעתי הסיפור שהעביר הכי טוב את המסר הוא הסיפור של רותי ופיטר - כל הכבוד לרותי שהייתה אמיצה ואמרה לאימא של פיטר שהוא מעשן. התספורת של סיימון מצוינת, הרבה יותר מתאים לו ככה. וכמובן, לוסי והשיגעונות רק מוסיפים לתענוג...

למה אין לי זמן??

העובדה שאני רואה הרקיע הזמן האחרון הפכה לנס... אין לי חיים בכלל!!! ולצערי חזרתי הבייתה רק ב- 19:00 ולא הספקתי לראות... גם לא את הסוף... אוףףף אין לי חיים!!! מזל שראיתי את הפרק של אתמול! אבל את הפרק הזה אני אוהבת!!! אוףףףף

למעלה