שרשור הפרק היומי.

Paz Love Gal

New member
שרשור הפרק היומי.../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

מוזר שלא פתחו. פרק מעולה, כמה אקשן... אבל לדעתי הם מתקדמים מהר, מה שבבובות היה...ההפך
.

snirf

Active member
אהבתי את הבנייה של הפרק../images/Emo45.gif

התחילו מהסוף-"בעוד שעתיים",שיראו רק בפרק הבא האמת שזה די ברור שבבנצי יפגע הקליע,אבל אין לדעת יכול להיות שיעשו את זה לא צפוי(כי הסדרה הזאת באמת לא צפויה) תחיה ומלכה
"חסומים"
זו מן קריצה שניסו להציע לעדי כהן לשחק בחשופים אבל היא דחתה את ההצעה? ופז-עדיף מהר
די כבר לקיטשיות,לאיטיות ולמריחות המיותרות
מה חבל זה שהסדרה לא בדיוק מצליחה אומנם יש הרבה הזמנות שלה בVOD,אבל זה לא מעיד על כלום...לפי הידיעות באינטרנט אחוזי הצפייה לא משהו אני לא מבין למה לא צופים בסדרה הזאת... אז מה אם עופר שכטר או יהודה לוי לא משחקים בה
חבל שהולכים רק לפי הקאסט...כי הסדרה הזאת פשוט מעולה
וחבל מאוד שהיא לא כ"כ מצליחה וגם פה ניתן לראות שיקוף לאי ההצלחה שלה-שרשורי הפרק היומי ממש לא מלאים בתגובות

Paz Love Gal

New member
../images/Emo45.gif,היא לא מצליחה ../images/Emo3.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

וגם לדעתי לא חייב שיהודה לוי ישחק בסדרה כדי שיאהבו אותה. מה רע בגיא לואל? הוא שחקן תותח לדעתי!

nik name

New member
../images/Emo45.gif אני חולה על גיא לואל

וחוץ מזה הסידרה רק בההתחלה,חכו קצת אוליי יהיו עוד אנשים שיתמכרו אני מכירה כבר 3 אנשים שרק התחילו לראות אותה וכבר מכורים... בינתיים אחלה סידרה!

בגלל שהיא פשוט איומה ונוראה,אין בה כלום.

זאת לא טלנובלה קלאסית,זאת לא דרמה יומית, זה משהו באמצע,ובאמצע זה תמיד רע.

8דושנקה8

New member
זה עדיין לא הופך אותה לאיומה ונוראה....

דווקא בגלל זה אני אוהבת אותה, הפרקים והטקסטים לא טעונים ולא קלילים מדי............

../images/Emo47.gifאופיר ושירה,גלי../images/Emo10.gifואיתן,אלקנא../images/Emo99.gif

אלקנא כזה הורס חח אני מת עליו פשוט הוא משחק אותה התמים הנזיר ,ובלילות משתרלל עם כולן ממש מלך בנצי הזה כזה נואש ומטומטם מזל שנפטר ממנו בזמן הקרוב לתמיד נמאס ממנו ,הוא קרציה ומעצבן שחש מלך גלי ושירה ממש חתולות מיוחמות איך הם רבות ומשלימות זה מדהים,כנל גם תחיה ומלכה חח הסתומות בסטייל מסכן איתן חוטף כאפות מכולם ,ואופיר יצא סבבה שהגן על גלי ועל עצמו,סהכ אחלה של פרק אבל נקווה לטוב יותר

Paz Love Gal

New member
נקווה../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

כולה פרק 12 וכבר האקשן עולה על גדותיו. XDDD

Paz Love Gal

New member
נקווה שלא* XDDDDDDD../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

רק עכשיו שמתי לב XD יש יותר מידי אקשן, שמתאים לפרקים האחרונים, או לפחות לפרקי אמצע הסדרה.

EFRATY10

New member
לא הבנתי במי ירו בתחילת הפרק ולמה אלה בכתה

בזרועות של אחותה?

פיגמיסט

New member
עוד לא יודעים

כנראה שבגלל היריעה אלה בכתה בזרועותיה של ריקי. יכול להיות שהוא ירא בגלי או בשירה? או באלה?

nik name

New member
../images/Emo58.gif

ירו בבנצי ,אין לי מושג מי ירה בו אבל הוא ימות.

EFRATY10

New member
אבל אתמול היה חי,אז במי ירו אתמול בתחילת הפרק

לפני שהתחיל שיר הפתיחה של הסדרה?

nik name

New member
אהה

הפרק התחיל במה שיקרה בעוד שעתיים ואחריי השיר פתיחה ,זה היה מה שקרה לפני הירייה והיריה היתה בסוף .

ראיתם אתמול את הפרק.....

הפרק הזה שבסוף נצי איים על ריקיי ואלה ואחר כך גם ירה וגלי תכנס ה פחד אני מקווה שגלי תיצא מה בשלום אבל איך אני שנאת את שירה היא כזאת רעה טוב מה ביגלל המקרה הלא צודק הזה זאת העודה של גלי מה היא רוצה ממנה אני מקווה שבנצי ירא בשיה אפילו שני בטחה שזה א יקרה ובדיו יכנסו עוד אנשים עבדה שלהם וגם איתן וכמעט כולם בסוף המשטרה תגיע ואז הוא ירא ולאן שזה ירא זה ירא זה בטוח יהיה ככה מה לא זה לא הכי אגיוני אם לא אז תגידולי גם למה שיואו אני חייבת לראות את הפרק של היום שיואו אני מזה במתך אתם לא??????????????? וראיתם את מה ששירה כתבה על גלי באינטרנ עליה ועל איתן ואת הסרטון ושהיא עשתה עליה ואחותה אמרה לה שיתפסו אותה ולגלי ארזי יש ראש והיא צודקת יש לה ראש ואני מקווה שגלי תעשה בנוגע לזה משהוא ואיתן יעזור לה ומי זה שמצלם אותה כול הזמן זה משגע אותי מי זה יכול להיות זה בטוח לא אופיר נכון?(לא) את הפרק של היום $אסור$ לאף אחד לפספס הוא יהיה הכי יפה יום וואו טוב אני לא יחרפאן אתכם עוד א אני יפסיק לקשק בדיברים ביי מקווה שקראתם את זה. נ.ב -איזה רע אופיר שהוא ראה את זה בשידור. -אבל אופיר חמוד...

למעלה