שרשור הפרק היומי!!!!

omer landau

New member
שרשור הפרק היומי!!!!

תקציר: ספין סיטי- אשת חיל מייק מגלה שלורי חברתו אינה מחפשת מחויבות, ושמח על כך - בהתחלה; ג`יימס מפתח תחביב חדש ומסתורי, הטורד את מנוחתם של סטוארט וקרטר; ג`אנל מבקשת העלאה במשכורת וזוכה להפתעה ---------------------------------------------
סתם כמה דברים מצחיקים: מייק:או שאתה טועה או שאתה צודק בצורה מ-ד-ה-י-מ-ה !!!! תוך כדי שהוא מסתובב על הכסא חחח אני יכול להכנס עכשיו ...אני יכול להכנס אחר כך.. ואני יכול לעמוד פה ולרקוד ריקוד קטן חחחח שמת לב ששכחנו לעשות סקס הלילה??!!! אני חייב לקנות עוד פתקי תזכורת....(שכאלה) ואיי זה היה כזה מצחיק איך הסירה התפוצצה ידעתי שיקרה משהו כזה כל כך מתאים לו סטוארט הזה ענק......
תגובות,הערות,עיניינים...........פה
בפורום

cha ching

New member
היי, אבל עומריקו..

זה הפרק של אתמול. מה עם שרשור של הפרק של היום..?

omer landau

New member
אץ מוזמנת לפתוח אותו!!../images/Emo9.gif

פשוט אף אחד לא הגיב על הפרק של אתמול ואני רוצה להגיב על הפרק לא לפתוח את השרשור למרות שאין קשר
ולילה טוב אני זז לישון צריך לקום מחר ממש מוקדם..... ומשבוע הבאה אני חוזר להרגלי השינה הרגילים איזה כיף

axnholic

New member
תשמע

כתבת את כל הדברים המצחיקים וכל מילה אחת מיותרת (אם זאת האידואלוגיה שלי אז כנראה שמי שמבקר בקומונה שלי חושב שאני מלך התקצירים). את הפרק של היום לא ראיתי ואני מחפש תקציר. WANTED- תקציר, לא ארוך, בשפה פשוטה אך לא מלוכלכת להדבקה אחת.

axnholic

New member
טיילתי

לעצמי בעמוד וראיתי את ההודעה שלי. אין לי מושג מה כתבתי בה! אז רק כדי להבהיר... התכוונתי למילה אחת נוספת מיותרת.... כל השאר אין לי מושג מאיפה זה בא

למעלה