שרשור הפרק היומי!!!

שרשור הפרק היומי!!!

עשיתי זאת שנית! פתחתי את השרשור! נהההההה! עזבו התחרפנתי זמנית....... רק רגע של חירפון...... חזרתי! פרק שלדעתי כדאי לראות.... אום אני מפספסת אני מתה!!!!! נוהאהאהאהאה!

זהירות! שרשור קופץ!

מי אמר עשרה תווים?! הנה לו!

דופיאשה

New member
יאא איזה פרק יפה

איזה חמודה סאנגו
איזה מסכנה היא נארקו רשע רשע מרושע
כנסו לצאט

Buyo H

New member
XD

אינויאשה: "סאנגו!" מירוקו: "סאנגו!" הפקצה: "סאנגו!" שיפו: "קירארה!" נאראקו גורם הרבה צרות.. זה די מעצבן~_~ והבכי של סאנגו משעשע^_^ (כמעט כמו של אדוXD) הוו... ססמאשי*_* בשיר סיום הפלאפי שלו גדול מהרגיל
בע... ביום ראשון יש את הפרק עם היצור המעצבן הזה שכולם אוהבים חוץ ממני.. הוא ממש מעצבן><

דופיאשה

New member
יאאא איזה פרק יפה

איזה טיפשה סאנגו אבל היא גם ממש מסכנה
נארקו רשע רשע מרושע

פרק אדיררר!!!!!!!!

פשוט יפה!!!!!!! נאראקו רערערערערעערערע!!!!!! אהההה וגיליתי משו!!!!! נכון בשיר סיום???? אז תמיד שמים בו תמונות של אותו פרק שהיה... :) קוהאקו חמווווודדדדד!!!!!

איזה פרק יפה:)

איזה בכי מוזר יש לסאנגו
אבל היא ממש חמודה, ועם זאת מעצבנת. איזה עצוב היה הקטע שקוהאקו ניסה לרצוח את סאנגו;[ נארקו ממשממשממשממשממש מעצבן>< שמישהו יתקע בו שיפוד או חרב או חץ העיקר שהוא ימות כבר><

איזה מנייאק! (תנועה אלימה באוויר)

שיעור קראטה ביום שני אני מוציאה את העצבים עליו על איזה ילד מסכן.....
סאנגו.... התנהגת בטיפשות! אבל את התחרטת! לא פרק מי-יודע-מה מצחיק, אבל היציאה בסוף הייתה טובה. מירוקו: את רואה? אפילו האדם שממנו גנבת את טסאייגה מסכים! אינויאשה: זה נשמע כאילו אמרת שאני איזה פתי שכול אחד יכול לגנוב לו את החרב!!! מירוקו: רק אמרתי שיש לך ראש פתוח..... XD!!!!!

ליסאן

New member
אוי קואקו קון ../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif

אני ממש אבל ממש שונאת את נראקו הזה על מה שהוא עשה לסאנגו צ'אן וקואקו קון . היה פרק ממש יפה יום ראשון יש סתם פרק תקוע ולא קשור לכלום אבל הפרקים אחריו.....

LoLiPoP 1

New member
מישהו יודע מה היה היום?????

פלייייז שמישו יספר לי מה היה היום באינויאשה!!!! הפסדתי!!!!!! פלייייייז... סנגו בסוף לא גנבה לאינויאשה את החרב נכון????

למעלה