שרשור הפרק השבועי - בוסטון ליגל 3

YaEl 15

New member
שרשור הפרק השבועי - בוסטון ליגל 3../images/Emo88.gif

שם הפרק: "ממתק או תעלול" או Trick Or Treat
תקציר: ג'רי אספנסון שוב מסתבך, הפעם בשבועת שקר בבית משפט פדרלי, ואלן שור שוב נחלץ להגנתו; דניס מתבשרת שדניאל פוסט מת ואיבריו נתרמו למדע ולרפואה, אלא שבהמשך מתברר שגופתו הלכה לאיבוד
תסריט
עוד מידע
פה תוכלו למצוא גם פרומו להורדה לצערי, שוב אין תמונות

always be me mc

New member
אחרי שהסרט נגמר נשארו לי 15 דקות של בוסטון...

ובאמת שלא הבנתי הרבה אבל זה לא העיקר. העיקר הוא שידעתי! פשוט ידעתי שהמציצן הזה ינסה לפגוע בשופט ואפילו להרוג אותו! אין זה פשוט ברור! אני מקווה שיכניסו את החלאה הזאת מאחורי הסורגים ויזרקו את המפתח כי למען האמת הוא דוחה ומפחיד ונראה לי גם חסר תקנה|פשיט| חח הצחיק אותי איך הנאשם(ג'רי?) קפץ בשמחה מתי שגילה שהוא ניצח וחיבק את אלן(זה היה חמוד) ולמה באמת דניס לא מתאבלת ומחפשת איברים? אני מניחה שאפשר להבין את זה כי אי אפשר להשלים עם מוות עד שאתה מתמודד איתו פנים מול פנים(אירוניה), ובכלל היא ושירלי הן מוזרות שנכנסו לבית של כת. ובעניין קצת אחר אני יודעת שאני אמורה להיות בשוק מכך שבת'אני בהריון אבל אני לא מופתעת חח אולי כיוון שהייא הייתה עם דני. מה שכן אני יכולה לומר זה ששוב ממש צחקתי כשראיתי אותה בין אלן ודני אחרי שהוא מדבר עליה כפי שהוא דיבר LOL הייתם מצפים שהוא כבר ילמד את הלקח. ודבר אחרון: אהבתי את התחפושות של קוהו(חח חמוד), דני, אלן, וקלייר ואת המשפט שאלן נתן לדני שהוא לא מוריד את הבגד חח אז פרק יפה נראה ממה שראיתי וזהו. אני כבר במתח לגבי שבוע הבא. תודה רבה לך יעל על השרשור

YaEl 15

New member
איך מצאת??????????????????????????????

והיא לא בהריון - פשוט.. דני היה מאורס לאמא של בת'אני לפני הרבה זמן, ו... עכשיו הם.. דיי חוששים ש.. היא הבת שלו !

always be me mc

New member
את יודעת. חיפוש. גוגל. מצא אתר

והשאר היסטוריה
ומה?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא אולי הבת שלו? חח זה מסביר כמה קטעים עכשיו כשאני חושבת על זה
תודה על ההסבר

YaEl 15

New member
הוא היה חולה סרטן ריאות,

ומת באמצע השתלת ריאה
כ"כ עצוב.. מעניין איך מייקל (ככה קוראים לשחקן, לא?) מרגיש, כשהוא משחק דמות שגוססת, עם הפרקינסון והכל... הייתי ממש בשוק כשנודע לי שיש לו פרקינסון. ראיתי מתישהו בשנה שעברה, בחדשות של הבוקר, והראו קליפ שבו הוא מדבר על תרומה למחקר או משהו, וזה היה ממש עצוב...

always be me mc

New member
אה מייקל ג'יי פוקס

עכשיו אני נזכרת. דוגרי עכשיו נדלקת לי נורה
אבל לפחות היא נדלקה לי מתישהוא חח וכן זה בהחלט היה שוק הפרקינסון שלו ויותר מזה חשתי שזו טרגדיה
אבל אני שמחה שהוא עושה משהו בקשר לזה שהוא באמת עובד על דרך למציאת תרופה
הסיפור שלו בקטע הזה(שהוא לא מוותר) האמת מזכיר לי טיפה את של כריסטופר ריב ז"ל

YaEl 15

New member
זה בראד צ'ייס הוא עורך דין

ב"קריין פול ושמידט" איך זה שעדייןלא נתקלת בו? גם אמא שלי מחבבת את קוהו... מבחינת מראה חיצוני כמובן, לא ניראה לי שהיא יודעת מי הוא בכלל.. היא פשוט עברה שם ואמרה - 'הוא חמוד לדוגמא' אמא שלי גם אוהבת את ג'ורג' קלוני, בניגוד, כמובן, לטעם שלי, (כל אחד והרופא שלו
) אבל את האוס היא לא ממש אוהבת... יש לה בעיה עם... העיניים שלו

למעלה