דעתי על הפרק ../images/Emo122.gif
משמע = הקטעים שאהבתי וכו'...
למרות שאני לא זוכרת ממנו הרבה... קודם כל, למרות שליבי עם יו לורי, אני שמחה בשביל ג'יימס ספיידר שזכה. בפרק הזה, הוא הוכיח לנו שהוא שחקן טוב, לדעתי. הוא משחק את אלן שור בצורה מעולה, עם כל האיפוק, והאדישות (אולי לכאורה) והוא מביא משהו מעצמו לתפקיד. ראיתי בערוץ E ראיון איתו, ושמתי לב שהוא דיי דומה לאלן שור. הוא אמר שיש לו חברה בשם לזלי
כבר כמה שנים, וכשג'ולאינה, המנחה שם, שאלה (איזה חוסר טאקט) מה הוא אוהב בלזלי, הוא אמר שהוא מעדיף לשמור את חייו לעצמו, בפרטיות. אני חושבת שהוא צודק. יש דברים, שלא אומרים בטלוויזיה...
דני ואלן
אהבתי מאוד ! אחד הדברים הכי חשובים בפרק, אם לא הכי חשוב - קיבלנו עוד חתיכה בפאזל "מערכת היחסים בין דני ואלן"
ולא סתם חתיכה. לכל אלה שאמרו בצחוק, או ברצינות - הפרק הזה מסיר את הספק באופן בטוח - אלן ודני, לא הומואים. הם פשוט חברים מאוד, מאוד טובים. היה מעניין לראות איך דני מקנא לאלן, ולראות איך אלן מגיב לקנאה. כ"כ כ"כ אהבתי את מה שאלן אמר לדני, על זה שבעידן הזה, כולם אומרים "אני אוהב אותך" בלי לחשוב בכלל, ו"מעריפים אהבה" בפזרנות, בקלות דעת, וגם בפזיזות. לכן, למילים כבר אין משמעות. מסכימה לחלוטין. עוד הערה קטנה - מה הקטע של בלה ודני? רציתי שהוא ישלים עם בת'אני. שמתם לב, שלמרות שהוא הכי זקן, (אולי חוץ מפול) הוא עם הכי הרבה בנות? זה מוזר.
הקייס היחיד בפרק, וג'רי אספנסון
הפתרון היה כרגיל, יצרתי. אהבתי את האופן שבו הוא נפתר. הם גרמו לי לחשוב ש"המצחיקה" אחראית לזה... אין לי מה לומר על זה כ"כ. אני שמחה מאוד בשביל ג'רי. זה היה קצת פתטי, באמת ישבתי שם, ושמחתי בשבילו. הוא הצליח בצורה מעולה במשפט, אפילו שכמה פעמים היו לו הפסקות, או קצת בעיות עם הידיים. אני בכלל אוהבת את הדמות שלו, הוא מביא משהו חדש ומעניין לסדרה, ובפרט, לאלן. הוא היה חמוד במרפסת, כשאמר שזה מה שהוא רצה כל השנים האלה, שלא ממש "חלם" על הקריירה שלו, אלא יותר על השתייה עם העמית בסוף היום. ההרגשה הזו.
שירלי ולינקולן - דיי מצחיק, אבל הרבה יותר מעניין
חבל שאני לא ממש זוכרת מה הלך שם
השיר של לינקולן קרע אותי מצחוק
משום מה
סוף סוף, אני חושבת, נגמרה עלילת לינקולן. היה דיי צפוי שהוא ייפגע מזה בעצמו, לא? האדם לגמרי איבד שליטה על חייו, וכמו שאמרו, אחרי שהוא טעם קצת מה"כוח", או לא רצה להרפות... שוב, השוואה לברני (ז"ל)מעונה 2. הופתעתי לגלות שגרייסי עדיין חיה ונושמת. מוזר שאני לא זוכרת כלום, כשזה בפרוש היה אמור להיות ה-נושא של הפרק. אהבתי את ההתנגחויות בין אלן, בראד וקוהו... קלייר הייתה דיי עציץ, לא? טוב, שיהיה. אני אפסיק לברבר אם אני לא יודעת על מה אני מדברת
מחכה לפרק הבא