שרשור הפרק השבועי - בוסטון ליגל 3

YaEl 15

New member
שרשור הפרק השבועי - בוסטון ליגל 3

שם הפרק: על חבל דק (חלק ב') "On the Ledge"
תקציר: לינקולן מחזיק בשירלי שמידט ומאיים להרוג אותה. במשרד חושדים שהיא בידיו, אך בהיעדר ראיות המשטרה לא ניתן להוציא צו חיפוש.
תמונות
תסריט
מידע המחשב התחרפן לפני הפרק, והפסדתי 2 דק', ובסוף בכלל לא הצלחתי לשלוח. ועכשיו, המחשב היה תפוס למלא זמן... עצוב.

4hilla4

New member
טיפה התאכזבתי

שלא כל הפרק היה על שירלי והיה הרבה יותר מהמשפט של הלסביות מאשר החטיפה שלה.. לא אהבתי את זה גם לא אהבתי שלא ספרו לדני
או לאיוון!!
ברור שאהבתי את ג'רי החמודיייי!!!! ואת שירלי
ואת לינקולן
שלא נראה אותו חוטף את דני או אלן בעתיד טפו טפו טפו!!! אהבתי את הפרק אבל ציפיתי ליותר! oh well- חלמתי איך רציתי שיראה הפרק בלילה רק חבל שאני לא זוכרת כלום עכשיו

YaEl 15

New member
צפית ליותר מעלילת לינקולן,

זאת אומרת מהחטיפה? או באופן כללי?

always be me mc

New member
אני כל כך מסכימה../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

גם אני התאכזבתי אבל לפחות שמענו את לינקולן מנגן

YaEl 15

New member
דעתי על הפרק ../images/Emo122.gif

משמע = הקטעים שאהבתי וכו'...
למרות שאני לא זוכרת ממנו הרבה... קודם כל, למרות שליבי עם יו לורי, אני שמחה בשביל ג'יימס ספיידר שזכה. בפרק הזה, הוא הוכיח לנו שהוא שחקן טוב, לדעתי. הוא משחק את אלן שור בצורה מעולה, עם כל האיפוק, והאדישות (אולי לכאורה) והוא מביא משהו מעצמו לתפקיד. ראיתי בערוץ E ראיון איתו, ושמתי לב שהוא דיי דומה לאלן שור. הוא אמר שיש לו חברה בשם לזלי
כבר כמה שנים, וכשג'ולאינה, המנחה שם, שאלה (איזה חוסר טאקט) מה הוא אוהב בלזלי, הוא אמר שהוא מעדיף לשמור את חייו לעצמו, בפרטיות. אני חושבת שהוא צודק. יש דברים, שלא אומרים בטלוויזיה...
דני ואלן
אהבתי מאוד ! אחד הדברים הכי חשובים בפרק, אם לא הכי חשוב - קיבלנו עוד חתיכה בפאזל "מערכת היחסים בין דני ואלן"
ולא סתם חתיכה. לכל אלה שאמרו בצחוק, או ברצינות - הפרק הזה מסיר את הספק באופן בטוח - אלן ודני, לא הומואים. הם פשוט חברים מאוד, מאוד טובים. היה מעניין לראות איך דני מקנא לאלן, ולראות איך אלן מגיב לקנאה. כ"כ כ"כ אהבתי את מה שאלן אמר לדני, על זה שבעידן הזה, כולם אומרים "אני אוהב אותך" בלי לחשוב בכלל, ו"מעריפים אהבה" בפזרנות, בקלות דעת, וגם בפזיזות. לכן, למילים כבר אין משמעות. מסכימה לחלוטין. עוד הערה קטנה - מה הקטע של בלה ודני? רציתי שהוא ישלים עם בת'אני. שמתם לב, שלמרות שהוא הכי זקן, (אולי חוץ מפול) הוא עם הכי הרבה בנות? זה מוזר.
הקייס היחיד בפרק, וג'רי אספנסון
הפתרון היה כרגיל, יצרתי. אהבתי את האופן שבו הוא נפתר. הם גרמו לי לחשוב ש"המצחיקה" אחראית לזה... אין לי מה לומר על זה כ"כ. אני שמחה מאוד בשביל ג'רי. זה היה קצת פתטי, באמת ישבתי שם, ושמחתי בשבילו. הוא הצליח בצורה מעולה במשפט, אפילו שכמה פעמים היו לו הפסקות, או קצת בעיות עם הידיים. אני בכלל אוהבת את הדמות שלו, הוא מביא משהו חדש ומעניין לסדרה, ובפרט, לאלן. הוא היה חמוד במרפסת, כשאמר שזה מה שהוא רצה כל השנים האלה, שלא ממש "חלם" על הקריירה שלו, אלא יותר על השתייה עם העמית בסוף היום. ההרגשה הזו.
שירלי ולינקולן - דיי מצחיק, אבל הרבה יותר מעניין
חבל שאני לא ממש זוכרת מה הלך שם
השיר של לינקולן קרע אותי מצחוק
משום מה
סוף סוף, אני חושבת, נגמרה עלילת לינקולן. היה דיי צפוי שהוא ייפגע מזה בעצמו, לא? האדם לגמרי איבד שליטה על חייו, וכמו שאמרו, אחרי שהוא טעם קצת מה"כוח", או לא רצה להרפות... שוב, השוואה לברני (ז"ל)מעונה 2. הופתעתי לגלות שגרייסי עדיין חיה ונושמת. מוזר שאני לא זוכרת כלום, כשזה בפרוש היה אמור להיות ה-נושא של הפרק. אהבתי את ההתנגחויות בין אלן, בראד וקוהו... קלייר הייתה דיי עציץ, לא? טוב, שיהיה. אני אפסיק לברבר אם אני לא יודעת על מה אני מדברת
מחכה לפרק הבא

always be me mc

New member
הו הקטע עם גרייסי היה שווה../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אהבתי שהוא אמר שהוא היה צריך להנחית עליה עוד מכה ושהיא ממשיכה להתרברב: Gracie Jane: (On TV) It takes more than a stiff whack on the head to keep me down, folks. Trust me, I get hit harder during sex. I'm only sorry this creepo didn't have at me with a shovel during sweeps. Lincoln: (slaps the TV off) I knew I should've plunked her a second time! I just knew it!
ותאמיני לי יעל גם אני הופתעתי בקטע הזה שהיא בכלל חייה
כמו כן העלילה הזאת בהחלט הייתה יותר מעניינת
לכן אני מצטערת שרוב הפרק לא סבב סביבה למרות שהעלילה עם ג'רי הייתה חמודה
(חמודה אבל לא מרתקת
)

YaEl 15

New member
תמונות מהפרק ../images/Emo9.gif

בלה --->> אישה קצת מפחידה, לא?

always be me mc

New member
הוא באמת חמוד../images/Emo9.gif