דעתי על הפרק -->> ../images/Emo13.gif
שירלי, לינקולן ועתי החפירה שלו
מפחיד. זה כל מה שיש לי לומר בעניין. שימו לב, שבעונה הקודמת, הייתה לנו דמות אחרת, עם שיטת פעולה דומה. ברני - זוכרים אותו?
נמוך זקן וחמוד, שרצח באופן דומה, ממניע דומה. ההבדל הוא, שבעוד שלינקולן מחפש תשומת לב והכרה, ברני חיפש ריגוש, ותעסוקה. רוב הזמן, מפריע לי כשחוזרים על מוטיבים בתוכניות טלוויזיה, אבל זה מוטיב מעניין, (ומצחיק
) אז לא ממש איכפת לי. בכל אופן, לינקולן רק מתחמם בפרק הזה... אחרי שהוא רצח את השופט בפרק הקודם, הוא חוזר ובגדול, ורוצח את -- גרייסי ג'יין?!? חבל. התחלתי לחבב אותה
בסוף לדני לא הייתה את ההזדמנות לסתום לה את הפה שוב. בסוף הפרק, הוא כבר לוקח את זה צעד קדימה וחוטף את שירלי. בקיצור - הבחור מפתיע.. כמובן שזה היה קצת יותר מפתיע אם לא הייתי קוראת את זה לפני
ניראה שבהחלט יש למה לחכות מהזווית הזו. בקשר לשירלי וקוהו - אני יכולה רק לחזור על עצמי. כמה כיף לקנדיס ברגן... וגם לשירלי כמובן. היא זקנה, לא כזו מציאה (מחכה להתנפלות..) ונפוחה, פחות מבעונה הקודמת, אבל עדיין, וכולם, איכשהו, מסיבה לא הכי ברורה, מקיפים אותה ומקרקרים סביבה. טוב, שתהנה לה.. אני אישית לא תומכת, אבל אף אחד לא שואל אותי
דניס, אלן, ומשפט הרצח החדש שלו...
אהבתי. מקרה 'בוסטון ליגל' קלאסי. שתי חשודות, שתיהן מאהבות של הקורבן (לסביות, חחח.. וגרייסי אמרה שהומואים תמיד אשמים במשהו
) לשתיהן יש מניע, לשתיהן אין אליבי.. (ניראה לי ,לא? לג'ינג'ית אין אליבי, היא אפילו לא זוכרת איפה היא הייתה, וגם לעורכת דין מן הסתם אין..) הג'יג'ית משוגעת, שומעת קולות. השנייה נראית חשודה בכללי
וזה רק הפרק הראשון ! אני לא יודעת אם הם הולכים ללכת על העורכת דין כחשודה,וזה לא ניראה ככה מהפרומו משום מה, אבל מה שבטוח, לאלן וג'רי מצפה הרבה עבודה. איזה חמוד היה ג'רי בבית המשפט?
היה נחמד לראות אותו קצת מסתדר, ולגלות שהוא לא זה שהסתבך הפעם... בקשר לדניס ואלן - וואו, הבן אדם מסוגל ללכת נמוך כ"כ... אבל הייתי שמחה לראות אם היה יוצא מזה משהו. אגב, למה שדניס לא תחזור לבראד? זה עבד פעם, והם עובדים ביחד, ככה שזה נוח, ואין טעם לעצור את החיים עד שאהובך האמיתי יגיע ו.. כמו שאתם רואים - זה שבוע היזיזים. אני עדיין חושבת לי על צ'ייס וקמרון
אבל ברצינות - אני חושבת שעדיף
לה ללכת על בראד.. למרות שאני באופן אישי...
דני, בלה, ובת'אני המסכנה..
וואו. למה כולם רוצים את דני? היה ממש משעשע הסצנה שבא דני בלה ובת'ני ישבו וחיכו בדרמתיות לרופא, והוא סתם עבר שם ואמר ביובש שהוא לא האבא. אישית, ממש הוקל לי. זאת אומרת, זה יכל להיות ממש מגעיל... חבל שהוא לא לוקח את בת'אני ברצינות. אני חושבת שהיה טוב לדני אם הוא היה מוצא לו איזו אישה קבועה. במקום זה, הביג מאמא הזאת מאיימת להרוג לנו את וויליאם שאטנאר עם ההתנפלויות שלה
אהבתי את הפרק. ואני מחכה בקוצר רוח לפרק הבא...