שרשור הפרק השבועי - בוסטון ליגל

YaEl 15

New member
שרשור הפרק השבועי - בוסטון ליגל ../images/Emo88.gif

3.08 - "לינקולן, חלק א'" - "Lincoln" מוזר, לא קוראים לפרק הזה 'חלק א' ' גם באנגלית... אולי הוט פישלו? זאת לא תיהיה הפעם הראשונה
תקציר: מאייר מתעקש שדני קריין ייצג אותו בעקבות רצח השופט פוטס, ומתאכזב כשהמשטרה מנקה אותו מכל חשד; ג'רי אספנסון מזעיק את אלן לעזרתו בייצוג ידידה שלו שנחשדת ברצח בת זוגה לשעבר.
תמונות !
מידע
תסריט
צפייה מהנה

YaEl 15

New member
מידע:

http://www.tv.com/boston-legal/lincoln/episode/898504/summary.html?tag=ep_list;ep_title;7

YaEl 15

New member
הא?

http://www.tv.com/boston-legal/lincoln/episode/898504/summary.html?tag=ep_list;ep_title;7

4hilla4

New member
יש סיבה שהפרק הזה הוא חלק א'

את תביני אותו בפרק הבא... פרק הבא שולט

always be me mc

New member
יעלוש תודה על השירשור והמידע../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif

ואני כל כך הולכת לראות את הפרק הזה עוד היום

4hilla4

New member
פרק פשוט מדהים! הכי טוב עד עכשיו!

היה פרק מצויין לשירלי!!! הרחבתי בקומונה

always be me mc

New member
חלק א' נתנו לפרק ובצדק מסתבר

כי כל הפרשה עם לינקולן בהחלט עוד לא הסתיימה מה שאומר שנזכה לראות עוד מהאישות הדוחה שלו בפרק הבעעע המ.. סליחה התכוונתי הבא חח אז הפרק היה פרק טוב ולמרות שחוץ מהירידות של קוהו, ההתקלות של אמא של בת'אני, אלן מתחיל עם דניס(ועוד כמה), לא מצאתי אותו מצחיק במיוחד אבל הפרק הזה והסיום שלו בהחלט גרמו לי להישאר במתח
ואני כבר מתה לדעת מה יקרה עוד עם עלילת "לינקולן רוצה צומי ומוכן להרוג בשביל זה"

YaEl 15

New member
הפרק קרע אותי !

חחחחחח... היו קטעים שפשוט התפוצצתי מצחוק XD אממ.. והתכוונתי - שלפרק הבא לא קוראים "לינקולן, פרק ב'" ובאתרים של בוסטון ליגל, קוראים לפרק פשוט "לינקולן"..

always be me mc

New member
את חייבת לסתור אותי בכל הודעה? חח

אני אומרת ים, את מגיבה ואומרת יבשה. מה נסגר? חח אניוואי אם המצב כך אז אני כבר לא יודעת מה הקטע של הוט

YaEl 15

New member
דעתי על הפרק -->> ../images/Emo13.gif

שירלי, לינקולן ועתי החפירה שלו
מפחיד. זה כל מה שיש לי לומר בעניין. שימו לב, שבעונה הקודמת, הייתה לנו דמות אחרת, עם שיטת פעולה דומה. ברני - זוכרים אותו?
נמוך זקן וחמוד, שרצח באופן דומה, ממניע דומה. ההבדל הוא, שבעוד שלינקולן מחפש תשומת לב והכרה, ברני חיפש ריגוש, ותעסוקה. רוב הזמן, מפריע לי כשחוזרים על מוטיבים בתוכניות טלוויזיה, אבל זה מוטיב מעניין, (ומצחיק
) אז לא ממש איכפת לי. בכל אופן, לינקולן רק מתחמם בפרק הזה... אחרי שהוא רצח את השופט בפרק הקודם, הוא חוזר ובגדול, ורוצח את -- גרייסי ג'יין?!? חבל. התחלתי לחבב אותה
בסוף לדני לא הייתה את ההזדמנות לסתום לה את הפה שוב. בסוף הפרק, הוא כבר לוקח את זה צעד קדימה וחוטף את שירלי. בקיצור - הבחור מפתיע.. כמובן שזה היה קצת יותר מפתיע אם לא הייתי קוראת את זה לפני
ניראה שבהחלט יש למה לחכות מהזווית הזו. בקשר לשירלי וקוהו - אני יכולה רק לחזור על עצמי. כמה כיף לקנדיס ברגן... וגם לשירלי כמובן. היא זקנה, לא כזו מציאה (מחכה להתנפלות..) ונפוחה, פחות מבעונה הקודמת, אבל עדיין, וכולם, איכשהו, מסיבה לא הכי ברורה, מקיפים אותה ומקרקרים סביבה. טוב, שתהנה לה.. אני אישית לא תומכת, אבל אף אחד לא שואל אותי
דניס, אלן, ומשפט הרצח החדש שלו...
אהבתי. מקרה 'בוסטון ליגל' קלאסי. שתי חשודות, שתיהן מאהבות של הקורבן (לסביות, חחח.. וגרייסי אמרה שהומואים תמיד אשמים במשהו
) לשתיהן יש מניע, לשתיהן אין אליבי.. (ניראה לי ,לא? לג'ינג'ית אין אליבי, היא אפילו לא זוכרת איפה היא הייתה, וגם לעורכת דין מן הסתם אין..) הג'יג'ית משוגעת, שומעת קולות. השנייה נראית חשודה בכללי
וזה רק הפרק הראשון ! אני לא יודעת אם הם הולכים ללכת על העורכת דין כחשודה,וזה לא ניראה ככה מהפרומו משום מה, אבל מה שבטוח, לאלן וג'רי מצפה הרבה עבודה. איזה חמוד היה ג'רי בבית המשפט?
היה נחמד לראות אותו קצת מסתדר, ולגלות שהוא לא זה שהסתבך הפעם... בקשר לדניס ואלן - וואו, הבן אדם מסוגל ללכת נמוך כ"כ... אבל הייתי שמחה לראות אם היה יוצא מזה משהו. אגב, למה שדניס לא תחזור לבראד? זה עבד פעם, והם עובדים ביחד, ככה שזה נוח, ואין טעם לעצור את החיים עד שאהובך האמיתי יגיע ו.. כמו שאתם רואים - זה שבוע היזיזים. אני עדיין חושבת לי על צ'ייס וקמרון
אבל ברצינות - אני חושבת שעדיף לה ללכת על בראד.. למרות שאני באופן אישי...
דני, בלה, ובת'אני המסכנה..
וואו. למה כולם רוצים את דני? היה ממש משעשע הסצנה שבא דני בלה ובת'ני ישבו וחיכו בדרמתיות לרופא, והוא סתם עבר שם ואמר ביובש שהוא לא האבא. אישית, ממש הוקל לי. זאת אומרת, זה יכל להיות ממש מגעיל... חבל שהוא לא לוקח את בת'אני ברצינות. אני חושבת שהיה טוב לדני אם הוא היה מוצא לו איזו אישה קבועה. במקום זה, הביג מאמא הזאת מאיימת להרוג לנו את וויליאם שאטנאר עם ההתנפלויות שלה
אהבתי את הפרק. ואני מחכה בקוצר רוח לפרק הבא...

YaEl 15

New member
קלייר נראית מעולה בפרק הזה...

חהחהחה הרג אותי הקטע הזה...

YaEl 15

New member
וגם: (ללא ללב חלש, ולא לצפות לפני השינה..)

יאבהה.. :-S

always be me mc

New member
באמת חבל על גרייסי ג'יין כי הייתה מצחיקה מאוד

והקטע עם העת החפירה של לינקולן באמת מפחיד(במיוחד מתי שהוא רצח את השופט
) באשר לשירלי->תאמיני לי יעלוש שגם אני לא מבינה מה הם מוצאים בה. יש הרבה יותר בחורות שוות ממנה
אבל אם הם אוהבים אז שיהנו
->ג'רי אכן היה חמוד בבית משפט. חבל רק שהקייס הזה לא מעניין אותי ממש. "הבן אדם מסוגל ללכת נמוך כ"כ... אבל הייתי שמחה לראות אם היה יוצא מזה משהו."-> תאמיני לי שגם אני
->המ.. ובת'אני באמת דיי מסכנה
למרות שככה זה. אתה יוצא עם דני ונכבה
ולמה באמת כולם רוצים את דני? זו שאלה באמת טובה. אולי זו ההצלחה? לא יודעת... ויודעת משהו... זה מדהים עד כמה שהבת קלה וקטנה והאמא ענקית
קצת הזוי בעצם
אה ואהבתי את התמונה ששמת של לינקולן

4hilla4

New member
אני דווקא חושבת שהיא ממש יפה

והיא הרבה יותר טובה ויפה וחמודה לדעתי מדניס וקלייר [מחכה להתנפלות] אני עדיין בשוק שחטפו אותה.. מה לעשות שכולם מתאהבים בשירלי?! [לפחות קראש קטן..] *איוון *לינקולן- אבל לו יש קראש על כולם אז.. *אלן *קוהו *דני אני אישית מעדיפה אותה עם קוהו אבל....

למעלה