שרשור הפרק השבועי - האוס 2

YaEl 15

New member
שרשור הפרק השבועי - האוס 2

שם הפרק: No reason -- אין הגיון מס' פרק: 2.24 תקציר: בפרק החותם את העונה, באמצע נסיון לפענח מקרה של איש שהגיע לביה``ח עם לשון נפוחה מאד, נורה האוס ע``י בעלה של מטופלת לשעבר. חייו הופכים לשילוב קטלני של הזיה מהולה במציאות. תמונות תסריט מידע פרק מורכב מאוד. לדעתי לא מספיקה צפייה אחת, אבל מה לעשות...

always be me mc

New member
פרק מצויין אך גם צפוי מבחינתי../images/Emo3.gif

והוא צפוי רק אם קוראים את התקציר ו/או צופים בפרק ואני כבר צפיתי בפרק אז זה לא שנכנסתי לשוק או משהו כשירו בו או כשראו אותו מובל ע"י הצוות אחרי שנורה..(כי אני זוכרת שהעונה הסתיימה בזה שהוא במצב לא משהו), אבל בכל זאת זה לא מנע ממני להנות מהפרק ובעיקר מקטעי ההאמרון
(גם אם ההזויים
) שהיו בו ותודה לאל היו כאלה
מלבד ההאמרון אהבתי גם את העובדה שהפרק לא היה פרק פשוט של סיבה ותוצאה אלא פרק מורכב.. פרק חופר(של האוס עם מוחו המתעתע
), וכיוון שהיה מדובר(בסופו של דבר), במוח של האוס שניסה להערים עליו אז בהחלט היה מעניין לראות אותו מנתח את מצבו ומנתח את האנשים(לא פיזית כמובן) שמסביבו..כמו האיש שירה בו ו-ווילסון(חלומי שלי
) אז בקיצור(כי אני לא רוצה לחפור כמו בפרק חח) פרק מצויין ומצידי שיעשו עוד פרקים בסגנון כזה כי זה בהחלט מרענן
(ועדיף מהפרקים האלה שרואים את התוצאה ואז כתוב כמה שעות לפני.. וזה יש לציין מחרפן אותי לחלוטין חח) ותודה על השירשור יעלוש

always be me mc

New member
חחח קטע נחמד../images/Emo67.gif

ובואנה האוס מעצבן בתור חולה כמעט כמו שהוא מעצבן בתור רופא

YaEl 15

New member
האמרון במיטבו ../images/Emo9.gif

זה קטע ההאמרון האהוב עליי בפרק. לא הכי אהבתי את כל הדברים שהאוס הדגים על קמרון עם הרובוט...

always be me mc

New member
האמרון../images/Emo99.gif

ועל מה את מדברת? הקטע עם הרובוט היה חםםם
קצת מציק אבל בהחלט יאמי

למעלה