שרשור הפרק השבועי - האוס 3 והודעה !

YaEl 15

New member
שרשור הפרק השבועי - האוס 3 והודעה !

היי. אני הולכת לחופשה בצפון ליומיים וחצי עם המשפחה. אז אני לא אהיה פה מחר לפוח עוד שרשור, ואני ממש מצטערת, אין לי זמן להרחיב עם זה... כולם כבר במכונית !!!! טוב, תהנו פה. _______ שם הפרק: עברית: כל יום והחדר שלו. אנגלית: ONE DAY, ONE ROOM תקציר: האוס חוזר לפעילות רגילה וקדי מאלצת אותו לעבוד שעות רבות במרפאה. הוא מתחיל להשתעמם עד שהוא מקבל מטופלת שמאלצת אותו להתמודד עם שאלות שהוא אינו רגיל לענות עליהן. אין פרטים ! מחוסר זמן

always be me mc

New member
זה בסדר. העיקר שתהני../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo45.gif

ותודה שמצאת בכל זאת זמן לפתוח את השירשור
(עכשיו יהיה לי איפה לפרוק אחרי הפרק
)

adi love noa

New member
תהני../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

ולא נורא בקשר לשרשור,הייתי פותחת במקומך אבל אני לא יהיה כאן מחר בערב...

always be me mc

New member
פרק יפה היה..

וגם דיי משעשע חח אהבתי מתי שהאוס עמד לטפל בבחורה חתיכה הוא אמר לקדי שהוא חיייב לה כסף על זה
אהבתי גם את כל הקטע שלו עם הבחורה שנאנסה איך שהיא דיי הכריחה אותו להפתח בפניה והוא אמר לה משהו שהוא דיי אישי(הקטע עם האבא שמאוד עצוב) ואף הסכים להקשיב לסיפור שלה בסוף מה שגורם לי לתהות האם האוס באמת מתחיל קצת להתפתח ולהתבגר(נפשית) בתור בן אדם??
הקטע עם קמרון והסבא טוב למען האמת היה דיי משעמם
אבל מתי שלא נרדמתי מההבעה של ג'ניפר מוריסון שחוזרת על עצמה יותר מדי אז ממש ריחמתי על קמרון כי הבן אדם הזה באמת ניצל אותה
אז בקיצור פרק טוב וסופסוף ראינו קצת צד אחד של האוס.. אישי יותר

danielle23

New member
תהני!!../images/Emo24.gif

לא יצא לי לראות את הפרק. ראיתי אותו פעם, אבל אני כבל לא זוכרת ממש את הכל..

YaEl 15

New member
היי, חזרתי. תודה לכולם ../images/Emo24.gif

היה ממש נחמד. יש לנו ארץ יותר יפה ממה שאנחנו נותנים לה קרדיט. אני לא יודעת האם זה רלוונטי עדיין. אני אשים בכל זאת. במקרה הכי גרוע, אני מפדחת את עצמי, כי כולכם עסוקים בקארל XY מידע תמונות תסריט

YaEl 15

New member
האוס והאיש עם החרק באוזן :-S

דרך אגב, ממש לא אהבתי את הפרק.

YaEl 15

New member
כל הוויכוח על אלוהים,הפלות, לא מצא חן בעיניי.

בסוף היא הפילה את התינוק - בגלל שהוא שכנע אותה במידה מסויימת שאין אלוהים, או שזה לא רצח, או שאי לא יודעת מה... היה קשה לעקוב אחרי הפרק, הוא היה מסורבל, ואפילו טיפשי. אפשר לומר שזה אחד מהפרקים הפחות אהובים עליי, אולי אפילו הכי פחות. הסיפור של קמרון עם האיש הגוסס היה מפגר, ופשוט זה לא היה "האוסי". איפה התעלומה? איפה הסיבוכים? שלא ירבו פרקים כאלה !

YaEl 15

New member
האוס ואווה (הודעה קטנה..)

העונה השנייה בשידור חוזר נגמרה, והשידורים החוזרים ימשיכו כרגיל... אז כל מי שפספס, או סתם רוצה לראות שוב, זו ההזדמנות.

למעלה