שרשור הפרק השבועי - האוס 3

YaEl 15

New member
שרשור הפרק השבועי - האוס 3

שם הפרק עברית:"מילים ומעשים" אנגלית:"Words and Deeds"
תקציר: כדי לפייס את טריטר, האוס מאשפז את עצמו במרכז הגמילה של ביה``ח, אך נאלץ להופיע לשימוע בפני שופטת. בהמשך מגיע לטיפולו כבאי צעיר שסובל מתופעות גופניות מוזרות המצריכות פתרונות יצירתיים. ______________________________________________________
מידע
תמונות
תסריט צפיה מהנה

adi love noa

New member
צפייה מהנה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

זה נכון שהפרק הבא הוא האחרון? כי קראתי שעוד שבועיים מתחילה הסדרה החדשה ביום ראשון במקום האוס...

YaEl 15

New member
לא כתוב את השעה.

אולי זה יהיה מוקדם יותר, או מה שסביר יותר, מאוחר יותר, אחרי ש"החברה הגבוהה" תסתיים... חוץ מזה, באמת ניראה לך, שיוותרו על בחיר ליבי, כחול העיניים, עם החיוך הממיס, וחוש ההומור המדהים. הסקסי, החכם, החמוד, הנפלא.. לטובת איזו סדרה בריטית לסבית? לא ולא ! ואם כן, העולם משתגע... אם גם זה לא שיכנע אותך. אז.... ----------------------------------------->> איי רסט מיי קייס ! חחח.. ותהני מיריחו !!
גם אני התמכרתי, אבל אני תמיד רואה את הש"ח..

adi love noa

New member
בגלל זה שאלתי אם האוס צריך להיגמר

כי לא כתוב שעה ובאמת יותר הגיוני שזה יהיה במקום החברה הגבוה. אבל לא התמונה שיכנעה אותי
אני גם חשבתי בהתחלה לראות בשידורים חוזרים אבל אז תמיד יש סיבה לא לראות(כמו שקרה לי עם אחים ואחיות:()

gilriv

New member
הי -עדי

יש לי פרטים >:על שוגר אהובתי !!!
מין הסידרות {כמו AS IF "ממש ששודרה גם היא בערוץ3 ?----------------------------------------------------------------------------------------------- ..אבל שבסגנון הדרמת הנעורים מהערוץ הבריטי ! 'שוגר אהובתי ... זה על אהבה בין חברות : בשעה 23.00 זה יתחיל >הסידרה החדשה כמו שזה נשמע {יש לה השלכות נוראיות ..בתכום על להגדיר לתוך הזאנר הישראלי {על פני שזה על נערות ונערים מתבגרים זה מבית היוצר של '' AS IF זה התוכן הוא קצת '' lesbian..? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- סידרה חזקה

always be me mc

New member
סורי הפסדתי את הפרק.

יאפ אני מודעת לעובדה שבטח פיספסתי אחלה פרק אבל מה לעשות ברגעים האחרונים שמעתי על מסיבת הפתעה לחברה שלי והייתי חייבת ללכת
החיובי? היה ממש כיף למרות שלא היה לי זמן להישאר ולראות שודדי הקאריבים 2 השלילי: פספסתי האוס
אניוואי תודה על השירשור יעלוש
כאשר יהיה שידור חוזר לעונה ויהיה אז אני לא ארשה לעצמי לפספס שוב את הפרק הזה

YaEl 15

New member
לא נורא, בטוח תוכלי להשלים.

רק חבל שלא ראית את סוף עלילת טריטר. לא נורא, העיקר שנהנת
אני בכל זאת שמה קצת תמונות.. זה הליך פורמאלי..

למעלה