שרשור הפרק השבועי - האוס 3

YaEl 15

New member
שרשור הפרק השבועי - האוס 3

שם הפרק: אנגלית: Half Wit עברית: רפא שכל
תקציר:האוס מוקסם ממטופל שסובל מפיגור שכלי אך יש לו כישרון נדיר לנגינה בפסנתר. בעקבות מוזרויות בהתנהגותו של האוס, צוותו בולש אחריו ומגלה סוד נורא.
מספר הפרק: 3.15 / 61
תמונות
תסריט
מידע נוסף על הפרק כפי שאתם יכולים לראות, הופעת אורח של רד מ"מופע שנות ה-70" וגם, פרק עם הרבה הפתעות, והרבה קטעים מעניינים

רעותוש02

New member
באסה ראיתי רק מהחצי..אבל פרק מהמם!!!ואיך..

כולם ניסו לעזור אבל לא הפגינו רגישות חוץ מצ'ייס שכזה חיבק אותו וכימעט בכה..[זה הזמן לעשות:"אוווווווווו"]

YaEl 15

New member
רק חצי?

זה היה פרק מדהים !! רגע, זה אומר שהפסדת את הנשיקה??

רעותוש02

New member
איזו נשיקה?ראיתי אחת של זאת שכחתי את השם שלה

שרצתה להביא לו זריקה..

YaEl 15

New member
קוראים לה ד"ר קמרון,

וזה לא "רק"
נשיקות הן דבר דיי נדיר בהאוס,וזו הנשיקה השניה בסה"כ של האוס עצמו... אז.. זה מאורע חשוב.

רעותוש02

New member
חחחח התכוונתי שזה את הנשיקה הספציפית הזאת

כי חשבתי שאתםמדברים על משהו אחר....יש לך איסקיו מסנג'ר עם כן שלח/י לי בפרטי..

always be me mc

New member
../images/Emo45.gif זה באמת דבר נדיר בסדרה הזאת

ולמען האמת זה קצת עצוב לא? זה מראה עד כמה אין להם חיים מחוץ לעבודה

always be me mc

New member
גם אני ראיתי רק חצי חח(ותגובה בפנים)

טוב מה נעשה שדברים הסיחו את דעתי(ויעל יכולה להעלות על דעת עצמה מה הם) אבל ממה שכן ראיתי אהבתי את הנשיקה של האוס וקמרון למרות שראיתי יותר טובות
והקטע של החיבוק בין צ'ייס והאוס היה חמוד אז אוווווווווווווווווווווו
ציטוט שהרג אותי בפרק: "One small feel for man. One giant ass for mankind."
ואהבתי את קטע האדי איך שהם התקרבו ושהיא אמרה לו ללכת ל"Make-A-Wish" חח באשר למטופל זה היה ממש קריפי מה שקרה לידיים שלו בהתחלה וכמעט התעלפתי חח אבל הסוף היה שווה את זה היה יפה לראות אותו מכפתר והאוס אומר שהוא שמח
כמו כן אהבתי את הצחוק(או שמא זה היה חיוך?) של ווילסון
אני מסכימה עם האירוניה
בכל מקרה למרות שהאוס שגה אני מקווה שזה יעבור וכולם יחזרו להיות חברים או עמיתים שלו

YaEl 15

New member
או.קיי - 1. מה הסיח את דעתך?

2. איזה חלק בדיוק לא ראית? ניראה כאילו ראית הכל...

always be me mc

New member
1. הסירטון שעבדתי עליו כל היום../images/Emo3.gif

2. ורק את החלקים עם המטופל שמעבר להתחלה הוא לא כזה עניין אותי
אבל יפה שנראה שאני בקיאה בפרק

YaEl 15

New member
תמונות מהפרק !!

מזהירה מראש - רובן של יו.. והסברתי כבר למה

YaEl 15

New member
אני כ"כ אוהבת את המבט הזה שלו... ../images/Emo7.gif

והמוזיקה בפרק הייתה מעולה. מאוד אהבתי את הקטע שהאוס חיבר כשהוא היה צעיר, ופטריק המשיך.

YaEl 15

New member
או.קיי לגליה,

ששואלת אותי שוב ושוב מה אני מוצאת בו - אני מבקשת ממך לקחת רגע, ולהביט. תיראי את העיניים המדהימות שלו, הן גדולות ויפות, והן ניראות כאילו הן מנסות לומר משהו... באמת תשימי לב.. תיראי את הפה הקטן שלו, פתוח קצת... ואת האף החמוד שלו, ואת הזיפים באורך המושלם. לא קצר מדי לא ארוך מדי. הוא מדהים. כל הקמטים שלו, כל הוורידים הבולטים, רק "מייפים" אותו. כי הוא לא מושלם, לפי כל הערכים המקובלים - בצד אחד של הראש שלו, ברקה, יש ווריד שבולט יותר מבצד השני, למשל... אבל כל הדברים האלה, לא משנים.. אם אתה לא מחפש פורפורציות מושלמות, אלא משהו פשוט ביפיו... או.קיי, זה לא מתאים לאמצע הלילה, רק חשבתי לנסות, להעביר לך קצת מההרגשה שלי, כדי שתביני, אפילו אם את לא מסכימה איתי...

YaEl 15

New member
דרך אגב,

תמיד הייתי מודעת לווריד הזה, אבל רק לאחרונה אנה (מפורום האוס, שנמצאת פה לפעמים) עוררה את תשומת הלב שלי לפרט הזה.. וגם לעניין של הפורפורציות.. אז.. קרדיט לה?

למעלה