שרשור הפרק השבועי - האוס3

YaEl 15

New member
שרשור הפרק השבועי - האוס3

שם הפרק: אנגלית: Top Secret עברית: סודי ביותר
תקציר:האוס חולם שהוא נפצע במערכה בעירק וניצל ע"י חייל מרינס. כשהוא מתעורר הוא מגלה כי אותו חייל מרינס מובא אליו לטיפול. הוא מנסה לגלות את סוד מחלתו ומהיכן הוא מכיר אותו.
מספר הפרק: 3.16 / 62
תמונות
תסריט
מידע נוסף על הפרק אני חולה!!!!! אני ממש לא מרגישה טוב

always be me mc

New member
דבר ראשון תרגישי טוב כפרה../images/Emo201.gif../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif

יהיה טוב
והייתי דוחפת לפה בדיחה על האוס ועל איך שאת מרגישה אבל אני לא אעשה את זה בגלל הידיעה שאת ממש מרגישה נאחס ואני יודעת איך זה להרגיש נאחס כשאתה חולה אז כל מה שנותר לי לקוות זה שתרגישי יותר טוב ושתחלימי מהר
ובאשר לשירשור עצמו. אני באמת מודה לך שפתחת
ואני חושבת שהפעם אני אקליט האוס וכבר אראה מחר וככה אוכל להגיב כשהפרק עוד טרי בראשי ויהיה לי למה לצפות מלבד השירות(שהיא חוויה בפני עצמה
), ולא אהרהר על הפרק עד השעות המאוחרות של הלילה אבל באמת תודה רבה על השירשור
וחסר לוידיאו אם הוא לא מקליט

YaEl 15

New member
תודה ../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif היום "האוס" תתחיל ב9:28 במקום

9:15 צפייה מהנה.

YaEl 15

New member
פרק גרוע.

מה הקטע של כל החלומות? ריבוי השיפים (צ'יימרון ההזוי, האמרון בקטנה והאדי, שהיה מאכזב ביותר) עצבן אותי מאוד. זו דוגמא קלאסית, לפרק שמתרכז בעלילה במקום ברפואה, ושובר את האיזון המעולה שיש בד"כ... בנוסף, אבא שלי היה נוכח בכל קטעי הסקס של צ'יימרון. פתאום, הוא רואה פרק, ודווקא את זה. זה היה מביך כ"כ... הגוף שלי הורג אותי, אז צפו לתמונות רק מחר. לילה טוב, מקווה שנהנתם מהפרק, כי בשבילי - הוא היה אכזבה גדולה.

רעותוש02

New member
דווקא היה פרק חמוד

אבל לא ראיתי את העונות הקודמות אז...לא ידעתי מה קרה ומי זה......באסה

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifלא ראיתי..

אחותי תפסה את הטלוויזיה וראתה הישרדות (שתי הסדרות האהובות עלי-האוס והישרדות, אבל כבר ראיתי את הפרק הזה של הישרדות) אז פיספסתי. אני אשלים כשיהיה ביום שבת, אבל זה יהיה עוד הרבה זמן, אז מישהו יכול לתקצר לי את הפרק כדי שאני אבין את הפרקים הבאים?

always be me mc

New member
נראה מה אני אזכור:

האוס חולם על בחור שמאוחר יותר נהיה מטופל שלו ובמשך כל הפרק מציק לו שהוא חלם על הבחור מבלי לפגוש אותו(לכאורה) לכן הוא אומר לצוות שלו לבדוק אם הוא היה בטלוויזיה/דוגמן וכו'.
החולה כאמור הוא חייל בעל כאבים כרוניים שחושב שיש לו סינדרום מלחמת המפרץ למרות שהוא לא שירת שם ולמרות שהאוס חושב שזה כלום הוא מורה על הצוות שלו לחקור כיוון שקאדי מכריחה אותו(בטוענה שיש לו איזה דוד עשיר...)
קמרון וצ'ייס ממשיכים עם המין המזדמן שלהם ומביאים אותו אפילו למקום העבודה(בזמן שבודקים אם לבחור יש הפרעת שינה שגורמת לו להיות עייף הם הולכים לחדר אחר ועושים.....)
האוס לוקח כדורים כדי להקל על הכאב אבל הם לא מקילים לו ללכת לשירותים והוא פשוט לא מצליח לעשות את מה שהוא צריך לעשות בגללם ולכן בסופו של דבר משתמש בקטטר כדי להוריד את הלחץ של... טוב בטח כבר הבנת חח
בשלב מסויים מופיעים לכאורה גידולים במוחו של החולה מה שגורם להם לחשוב שזה סרטן אבל מאוחר יותר הגידולים נעלמים ובין לבין ווילסון מקבל עליו את המקרה ואז האוס בסופו של דבר לוקח אותו בחזרה כדי להציל את חייו של החולה שנהיה חירש ומשותק בהדרגה.
בסוף מסתבר אצל החולה שיש לו מחלה תורשתית שהורסת נימי דם בקיצור יש לו מומיים עורקיים ורידיים(אי וי אם) שבהמצאותם ליד חוט השדרה גרמו לו לשיתוק ובהמצאותם בריאות מנעו מהם לסנן את הדם וכך יש דם מלוכלך שגרם לכאבי פרקים, תשישות ודלקות בפה ובמוח ואת כל זה מסתבר איכשהוא החלום שהאוס חלם בזמן שהוא היה על תרופות עזר לו לפתור את המקרה
הקטטר פתר את הבעיה של האוס והוא יכול ללכת לשירותים כרגיל חח
האוס מגלה שהוא זוכר את הבחור מהיציאה שלו עם האדי והאדי מגלה שיש לו עוד משהו כלפייה אך מודיעה לו שהספינה הפליגה
האוס תופס את קמרון וצ'ייס בזמן שהם מנסים...(וצ'ייס עירום
) החולה כמובן הבריא והאוס עוזב את הפרק בחיוך. ויש לציין שלמרות שהרבה מהקטעים כתבתי פה מהזיכרון אבל רק בשביל הפיענוח של המקרה נעזרתי בוידיאו(מזל שהקלטתי אה? ובכלל מזל שהוט תירגם כי אחרת לא הייתי מבינה כלום חח), כי זה באמת היה קצת מסובך לזכור בעל פה אבל איך שלא יהיה מה שבטוח זה השקעתי אז אני מקווה שאת מעריכה את זה ולהבא(כי לכו תדעו אם אני אקליט גם אז) במקרה של פספוס פרק נא לקרוא תקציר באנגלית אם אפשר
אה וכמובן קרדיט ותודה להוט על התירגום שכל כך עזר ותמיד עוזר

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifהמון ../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

אני באמת מעריכה
ועוד

always be me mc

New member
פרק נחמד היה../images/Emo13.gif

אהבתי איך שהפרק לא סבב כולו סביב החולה
כי בואו נודה בזה זו תוכנית טלוויזיה ויש דמויות שצריך להתחשב בהן ולא רק הדמות האורחת(או במילים אחרות החולה השבועי חח),
אהבתי את קטעי הצ'מרון(
ובאשר לקטע שלהם בסוף אז
), האדי(ממש קטע נחמד בסוף ואהבתי את החיוך של ליסה
), טוב והאמרון לא ממש היה אז אני לא אחשיב את זה הפעם
ג'ניפר מוריסון נראתה נהדר במשך כל הפרק
וכן היה צריך לציין את זה
אז למרות שהפרק היה טיפה מסובך והתחלתי להרגיש כאילו אני צופה במדיום או משהו חח בהחלט נהניתי מהפרק, היחסים בין הדמויות והגילויים המפתיעים
אגב זה כל כך הרג אותי מתי שהוא אמר להם לבדוק אם הוא הופיע בטלוויזיה
כי המילה "באפי" קפצה לי לראש במשך כל הפרק בגלל שאני זוכרת שהוא גילם את החייל והחבר החמוד שלה
קטע אהוב(באדיבות האתר שיעל הביאה): FOREMAN: House would do Wilson before you'd do Chase.(אגב אני רוצה לראות את זה פעם
) CAMERON: No you would do House AND Wilson before I do Chase. Now can we get back to work?(אוקי את זה אני חייבת לראות חח גם אם זה לא יהיה אמיתי
) CHASE: [Defensive] She did me once! FOREMAN: She was stoned! [Continues laughing.] ויודעים מה? עכשיו כשאני חושבת על זה נראה לי שבאמת עדיף שקמרון תהיה עם צ'ייס והאוס עם קאדי
זה יהיה מצויין אם יהיה ככה וגם יהיה יותר נתפס על הדעת מאשר האמרון, האוס ווילסון ביחד או פורמן עושה את האוס ווילסון

YaEl 15

New member
חח.. לא מבינה אותך.

חשבתי על זה בשבת, ולדעתי התוכנית אפילו מקדישה יותר מידי זמן לעלילות. אם תשימי לב, אפילו ברפואה, יש יותר מדי עלילות. כל הזמן דוחפים לנו את הסיפור של המטופל, את הלבטים האישיים שלו, ואת המקומות-המגרדים-של-סבתא-שלו...זה טוב כל עוד זה נעשה בטעם טוב. לי נמאס ! אתם רופאים - אז היו רופאים. צ'ייס וקמרון מתמזמזים זו לא עלילה (ולמען הסר ספק - לא, זה לא כי יו לא שם - מיזמוזים זה פשוט לא עלילה, אלא דרך למשוך רייטינג, ואני שונאת את זה..) החלומות היו אידיוטיים ! WTF ? כאילו, הוא חולם לו חלום, ומפצח את המקרה הרפואי בשנתו? (מדיום, מכושפות, מישהו?) הוא רופא, וזו תוכנית רפואה, לא תוכניות על-טבעי, ולא תוכנית "התמזמז כפי יכולתך" ואם כל הכבוד לקמרון, ואין כ"כ הרבה אחרי הפרק האחרון, שבו היא לגמרי התחרפנה, היא פשוט לא יודעת מתי להפסיק ! לא אהבתי את הפרק, בקיצור.

always be me mc

New member
את אף פעם לא מבינה אותי../images/Emo3.gif

אז נכון יש עלילות בסדרה אבל אי אפשר להכחיש שרובן קשורות בדרך זו או אחרת למטופלים ולסביבת בית החולים ונכון החולים חשובים אבל גם הרופאים חשובים ונחמד לראות שהם עושים משהו חוץ מלטפל בחולים. בקיצור אני שמחה שיש להם חיים, קאדי יוצאת עם גברים, קמרון עושה את צ'ייס והאוס חומד את קאדי
באשר לקמרון וצ'ייס אז אוקי לא אקרא לזה עלילה, אקרא לזה תוספת עלילה כי זה באמת מוסיף קצת עניין ליובש שלעתים אני חשה שיש בסדרה. החלומות לדעתך היו אידיוטיים ואותי עניינו. בקיצור הדבר היחיד שאני כן מסכימה איתך איתו זה שאת לא מבינה אותי כי את באמת לא מבינה אותי

YaEl 15

New member
מה קרה לשתן שלו?

ניראה כאילו הם עושים לו צביעת גראהם...

למעלה