שרשור הפרק השבועי 5.12.05

ronaldinho170

New member
2 שאלות!

1.איך קוראים לשיר ששרית שרה היום בתוכנית? 2.למה מופז בשבוע שעבר,בכה?

מילי17

New member
לשיר קוראים "בושם צרפתי."

ומופז בכה כי הוא דיבר בראיון על אביו, ז"ל.

../images/Emo13.gif

http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=14690 זאת הקומנה שלי כול מי שרוצה מוזמן מקווה שתהנו

מילי17

New member
../images/Emo45.gif

ממש. אחד הראיונות היותר רעים שראיתי. לא משנה לאין יאיר מנסה לקחת אותם הם נותנים בהפוך, מינמום אנרגיה, מקסימום ציניות, תוקפנות, אגרסיביות מסוימת. ממש לא אהבתי.

שלא נדבר על זה שלא היה קשר עין

בינה לבין יאיר,וגם לא ממש בין סטיב רואים שיש לה משהו (רבה עם יאיר או סטיב או שסתם סנובית) וחשבתי שרק אני ואמא שמנו לב לזה..

hilali1

New member
התנתו את קיום הראיון בהשתתפותה..

במערכת התנו את קיום הראיון אם בעלה בהשתתפותה. וזה לא היה לא נאה. אז היא עשתה דווקא.

מילי17

New member
שרשור הפרק השבועי 5.12.05 ../images/Emo88.gif

כל הרשמים שלך מהתוכנית היום, לכאן

הדס כ

New member
יאיר לפיד תודה...

ראשית המון המון ברכות ליום הנישואים(בתקווה שיאיר לפיד ניכנס לפורום), יאיר! תודה.... תודה על התוכנית הנפלאה על כך שיש למה לחכות, תודה על ההתרגשות, האנשים והסיפורים בשל המון תוכן, לצפות ולחוש לחות בעיניים, תודה על כך שבזכות אדם חם ואופטימי, ב ז כ ו ת ך: ניתן להאמין שיש תקווה לאופטימיות, לחום ולהתרגשות חיובית, יאירי... המון המון ת ו ד ה, מעריצה שרופה המחכה לך בסלוני כל שבוע, שלא יגמר לעולם...............

קלמרית

New member
באמת, שמתם לב למשהו מוזר בג'ודי?

בכניסה של "הזוג המלכותי" (לדברי לפיד) היא התחמקה מיאיר והסתייגה מללחוץ לו את היד. יאיר פלט בשאלה משהו בסגנון - "את עדיין כועסת עליי?" ועל זה שלא לחצה את ידו, ואז בהפגנתיות היא עשתה טובה והושיטה יד. ג'ודי ענתה שהיא לא יודעת לכעוס... מישהו יודע את פשר התעלומה
? מסתקרנת לדעת. (אה, כן, וגם חדשה כאן...
, נעים מאוד)

מילי17

New member
קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

את מוזמנת להשאר ולהנות פה
אני פה לשירותך. ג'ודי לא זרמה בכלל בראיון, והתנהגה רע מאוד. כימיה אפסית בינה לבין יאיר, והצורך שלה להתגונן ולהסביר לכולנו כמה היא תומכת בבעלה ואוהבת אותו ותעשה הכול למען הקרירה שלה, גרם לי לעצבים קלים. ואני מנסה לברר על מה היה הכעס. בטח הוא הזיר אותה באחד הטורים השבועיים :)

הכעס של ג'ודי היה

בעקבות כך שהיא חוייבה לבוא לתוכנית, זאת אומרת הראיון של בעלה, שיכול לעזור לפריימריז שלו במפלגת הליכוד, היה מותנה בכך שהראיון יהיה זוגי ג'ודי+סילבן ולא רק סילבן שלום. שבוע שעבר שאול מופז היה אמור להגיע גם כן עם אישתו אבל ברגע האחרון הוא ביטל את הגעתה.. השבוע החליטו להזהיר על כך מראש ואמרו שהראיון הזה מותנה בכך שג'ודי תגיע- אם לא הראיון מבוטל. אבל כמו שבטח הבנתם ג'ודי לא רצתה להגיע ומכיון שהם התנו את הראיון בכך היא תמכה בבעלה, הגיעה לראיון בלת ברירה וכעסה על הפקת התוכנית ואמרה שיש יחס לא שווה בין שאול מופז לסילבן בעלה. לא נעים. קראתי ת'ידיעה בNRG מעריב אבל אני לא מוצאת קישור כרגע..
מקווה שהבנתם

למעלה