שרשור הפרק השבועי.

אמרתם שאתם מתים על עובד?!

יאללה תצביעו לו.. שלחו אותו לקורס אקסטרים

אמילי ממש לא בסדר

אמילי ממש לא בסדר, היא שמחה כאשר המתחרים האחרים בוכים, למשל: כשג'ניה בכתה שהיא לא הצליחה למשוך את החבל, היא אמרה: לא נורא, שתבכה קצת... זה התנהגות ממש לא בסדר...! כי במקום שהיא תנחם אותה, היא התגרה בה, זה ממש לא יפה, והיא הרסה את דנה שהייתה עם לירון, גם היא בכתה בגללה, מה בסך הכל דנה אמרה עליה? שהיא בן אדם תחרותי?! והיא אמרה שזה לא אכפת לה שהיא בוכה...! אכפת לה רק מהמליון שקל שלה, היא לא יודעת שהאחרים רוצים אותו בדיוק כמוה! לא אכפת לה בכלל שהיא גורמת סבל לאחרים! בת הזוג שלה רותי, אחלה של בן אדם..! אבל אמילי חושבת רק על עצמה, לא אכפת לה שאחרים בוכים בגללה! היא הרסה את החיים של האחרים! מה אתם חושבים? מגיע לה לזכות? לדעתי יהיה מגיע לה רק שהיא תשנה את התנהגותה ותהיה נחמדה למתמודדים שלא איתה. ככה יחבבו אותה.

ahron 100

New member
עובד וג'ניה- איזה זוג מדהיםםם!!!!!!

הם הזוג הכי טוב ומהרגע הראשון שראיתי אותם בתוכנית הם נהפכו לפייבוריטים שלי!!! איך נהייתי מאושר שהם עלו לגמר!!! יאאלה מקווה לנצחון שלהם!

אני הצבעתי ל...

נחשו....... מה אתם לא מכירים אותי?? ליהודית ורעות!! צריך להצביע לזוג לא?

לא,היום זה תוכנית מיוחדת-

'לקראת הגמר' שזה כמו שהיה שנה שעברה:"ספיישל" שזה רגע לפניי הגמר שבו מכירים את המתמודדים

וואלה? טוב לדעת...

בקורס הזה אי אפשר לדעת כלום... אבל בתכל'ס התוכנית שבה מכירים את המתמודדים היא מזה מגניבה..... ובאמת לא כדאי לפספס אותה...

כולם להכנס ולבחור......

בישאל ואוהד הזוג הכי טוב בתוכנית ביום של הגמר ראיתי אותם בכיכר איפה שהיה המסימה נתנו להם סרט כחול נגד התנתקות

שלום...

ממצב חברה מה ענינים תכנסו ותצהיעו ביאל ואוהד הזוג הכי טוב של סוף הדרך 2 אני חושב שמגיע להם לזכות בקורס.............. אז להכנס ולבחור...

MK respect

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

גמני חושבת ככה!!!!!!!! עובד הזה הוא פשוט מושלםםם!!!!!!כמו שאירית אמרה-עובד הוא סוג של גבר!!!!! אין הוא פשוט מדהיםםםם!!! וגם ג'ניה ממש ממש חמודה!!!!היא יצאה קצת אהבלה בקשר למוקש אבל היא ממש ממש ממש חמודה!!!!!!!! ואני ממש ממש ממש שמחה שהם בגמר ומקווים לראותותם מנצחים שם!!! יומטוב=)

למעלה