שרשור הפרק השבועי.

TEENAGER1

New member
שרשור הפרק השבועי. ../images/Emo44.gif

סבב הגמר, פרק שני. אנא שרשרו לכאן ורק לכאן את כל הגיגיכם על הפרק. אני מזכירה שלאחר הפרק לא יתקיים אירוח בבלוגTV כרגיל. צפיה מהנה לכולם

shakshuka6

New member
עדכון מאמצע הפרק../images/Emo13.gif

המשימה הראשונה מגנייייבה
משימת אקסטרים לא משו
משימת הקומבינה- בדיוק כמו שסיפרו בפורום לפני חודש וחצי, משימה של איסוף חבילות לחיילים. וההפתעה
בפעם הרביעית בעונה זוג שמגיע לנקודת הסיום עבר על חוק מסוים... אולי זה קשור ללמה לא יהיה אירוח?? במשימה עם החרקים יש קיץ', ההפקה הטעתה את הזוגות ככה שבן הזוג הפחדן נאלץ לעשות את המשימה הדוחה... אמילי בוכה

shakshuka6

New member
אממממ הסיכומון שלי:

המשימה הראשונה מגנייייבה
משימת אקסטרים לא משו
משימת הקומבינה- בדיוק כמו שסיפרו בפורום לפני חודש וחצי, משימה של איסוף חבילות לחיילים. וההפתעה בפעם הרביעית בעונה זוג שמגיע לנקודת הסיום עבר על חוק מסוים...
אולי זה קשור ללמה לא יהיה אירוח?? במשימה עם החרקים יש קיץ', ההפקה הטעתה את הזוגות ככה שבן הזוג הפחדן נאלץ לעשות את המשימה הדוחה... אמילי בוכה
אמממ פרק סביר בסה"כ... מגניב הקטע עם הסוסים! וכל הכבוד לז'ניה!

Ben Zak

New member
אם זוג מסוים היה נפסל

אז הוא היה מודח ואז היה אירוח. מאחר ואין אירוח, אני מניח שאין הדחה פשוט והפעם שינו את הכללים מהעונה הקודמת ויהיו 3 זוגות בגמר הגדול!!! ולא רק שני זוגות.

f 50

New member
דעת הפרק

פרק מגניב המשימת האקסטרים היו צריחים לסים עוד חבית בכול צד משימת הטיבה היתה טובה וחשבתי שבסוף תהיה מחרז ומי שמציע פחות מפסיד פרק יפה

shy15

New member
החידה השבועית

מי צרח יותר כמו נקבה בתיבת ההפתעות?

נראה לי שג'ניה צרחה הכי הרבה אבל

היא הייתה הכי טובה במשימה, שמה את כל שאר המתמודדים שניסו לעשות את החלק של הג'וקים והזוחלים בכיס הקטן. היא עשתה את זה בחצי מהזמן שהוקצב לה!! במילה אחת ת ו ת ח י ת

amonasaf

New member
לרותי

רותי נהנתי לראות את התוכנית בגללך.יש לך אופי של נסיכה ובעלך זכה במפעל הפיס.יש לך מזל שאת נשואה כי אם לא היית נשואה הייתי מתחתן איתך מבלי להכיר אותךץרואים בתוכנית את אופייך ואת החינוך שקיבלת ואיך את מתנהגת במצבי לחץ.את מהממת ביופיך ואני מצר על כך שלא הכרתי אותך קודם.למרות שאני חילוני הייתי מוכן להפוך למסורתי בשבילך.אני מצטער בשבילך שיש לך בת זוג כזאת שיודעת לריב רוב הזמן ואת צריכה לפשר אותה .אני מאחל לך ולבעלך בהצלחה בהמשך דרככם וכל טוב.אני מקווה שעןד בנות יראו אותך ותהווי להם דוגמא איך ליידי אמיתית צריכה להתנהג.

shakshuka6

New member
שמתם ../images/Emo23.gif?

אין מכרז בגמר....הרבה יותר טוב ככה...אבל זה לא פייר כי ז'ניה ועובד הוציאו כסף במכרז רק פעם אחת, לעומת ישאל ואוהד ורותי ואמילי שהוציאו כסף פעמיים...

shakshuka6

New member
קוווווווווווווווווווווווווווווווללל

אף זוג לא מודח!!!!!!!!!! גדול!!!!!!!! איזה הפתעה!!!!!!!

למעלה