שרשור הפרק השבועי

I am3

New member
אבל גם לפי הפרומו הקודם זה נראה ככה

ומה? 5 דקות רציניות בפרק של 45 דקות?

ayala65

New member
נאמ . אני לא יודעת למה זה

מבחינתי היו יכולים לעשות סידרה רק עליהן ... בתאכלס לא נתנו להם מספיק זמן מסך בכל פרק ומושכים את זה כמה פרקים . חרא שכזה :\

L u L i1

New member
שאלה../images/Emo27.gif

מישהו יכול להסביר לי מי זאת רבקה ומאיפה היא צצה?? פיספסתי את הפרק הקודם אז...אני אשמח אם מישהו יסביר לי!

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

גם מי שלא פספס פרק לא הבין מאיזה חור היא יצאה פתאום. בקיצור: המרצה שהיה לסנדי באוניברסיטה יוצר איתו קשר והוא אומר לו שהוא גוסס והוא רוצה לדבר עם הבת שלו, רבקה, לפני שהוא מת (הוא לא דיבר איתה עשרות שנים או משהו כזה
). סנדי עושה קצת בירורים ומגלה שהיא "מתה". ובסוף הפרק הקודם פתאום המרצה מראה לסנדי את רבקה, שמן הסתם לא מתה... ובפרק הזה הבנו שהיא פושעת או משו...

איימיס

New member
פרק נחמד../images/Emo44.gif

הסיפור בין סאמר, סת' וזאק מעניין ונחמד והצחיק אותי הקטע שסת' ניסה להרים את השפורפרת של הטלפון
הקטע בין מריסה ואלכס מעניין, הוא באמת שונה קצת משאר כל מה שהיה עד עכשיו בסדרה וזה מוסיף הרבה... לינדזי, ראיין וכיילב- קטע מעצבן, אני פשוט לא מבינה את לינדזי, בגלל כל בעיה היא עושה הפסקה מראיין. קריסטן, רבקה וסנדי- חבל, אין עוד מה להגיד

פרק חביב

כמו שכבר כתבו, אי אפשר לצפות להרבה מהפרקים הבאים כי זה באמת השפל של התוכנית, אני אישית לא חושבת שהפרק היה כל כך גרוע, הוא היה סביר אבל פחות טוב מפרקים אחרים. האמת הסיפור היחיד שבאמת עניין זה הקטע עם ריאן/קיילב, השאר ממש לא עשה לי את זה. אלכס/מריסה
הסיפור לא זז וגם הוא לא מעניין (או לפחות אותי הוא לא מעניין...), חוץ מזה אני חושבת שאין בין אלכס למריסה כימיה, הם סתם נראות יפה ביחד, כי שניהן כאלה כוסיות. סת'/סאמר
היו כמה רגעים של מתח מיני, אבל שוב פעם, הסיפור זז באיטיות מידי. רבקה/סנדי/קירסטין
אוחחחח , אני פשוט לא סובלת את רבקה שהרסה לנו את קנדי
. ולסיכום
ראיין חתיך !!!!
הוא צריך ללבוש כל הזמן אדום !!!

Aviad1987

New member
אל תצפו ליותר מדי מהפרקים

זאת נקודת השפל של העונה. עד פרק 14... אחר כך הם חוזרים לעצמם.

../images/Emo58.gif212+213

ב213 יש יפור אבל זה עדיין לא זה.... ופרק 212 לדעתי הפרק הכי גרוע העונה הזו ולא בגלל הנשיקה של אלכס ומריסה, פשוט פרק ממש ממש לא מעניין !!

Tinty

New member
ואני נסעתי לקלאב מד ביוון

בלי שום קשר לשום מגזין. היא לא אישה מהסוג שהייתי רוצה להתקל בו בסמטה חשוכה. מקריות מצמררת.

Tinty

New member
me2

למרות ששיחקתי כל היום כדורסל וBeach Volleyball, אכלתי פנקייקס וקרפים, שטתי בCatamaran (כמו סת' והסאמר-בריז שלו), טיילתי על החופים המשגעים בצורה מטמטמת של גרגולימאנו (תמונה מצורפת), הכרתי אנשים חדשים (ובנות צרפתיות ואיטלקיות שוות), שתיתי שמפניה, קרעתי את רחבת הריקודים בCrazy Signs, והשתוללתי בLa Taverna בלילות (תמיד טענתי בתוקף שהצרפתים יודעים לעשות מוזיקת האוס מעולה! עכשיו הצעירים הצרפתיים שבאו לשם כדי לקרוע את הקלאב אחרי סיום התיכון שלהם יכלו להבין אותי...). (הרשימה המאוד לא מסודרות הזו מכילה חלק קטן מהדברים שעשיתי שם. פלא שכששטתי בחזרה ליוון זלגו לי דמעות?!)

יאאא נשמע כיף ../images/Emo9.gif

תצרף עוד תמונות...
הנה תמונה מהממת שצילמתי לפני חצי שנה שהייתי בהולנד.

ayala65

New member
פרק דיי משעמם ...

הקטעים היחידים המעניינים היו בין מריסה לאכלס אבל בקושי הביאו להן זמן מסך . הם מעדיפים לתת לסאמר/סת'/ריאן/לינדזי את כל הדקות ובתאכלס הם לא מעניינים . חרוש כבר . שיעברו הלאה .

למעלה