שרשור הפרק השבועי

MoRaN SaShA

New member
עדי אשכנזי הייתה גדולה!!

איזה מזל שנתנו לה תוכנית!!! היא פשוט קורעת מצחוק!!!!!

מדהיייייייייייייים

יאיר תכנית אלופההההה אין לי מה להגיד פשוט מדהייייייים כל שבוע יותר ויותר

טיפטיפי

New member
תוכנית מעולה הייתה הערב!!!

אין יאיר תותח הוא פשוט יודע מה לשאול !!!! כמובן שאין על עדי אשכנזי פשוט מלכה מזמן לא הייתה אחת כאת בבידור הישראלי

אביחי 33

New member
הייתה תכנית מעולה../images/Emo47.gif

אהבתי את כל הצירופים
. הראל מויאל היה תותח כמו תמיד! השתנה לטובה גם בקול,גם בבגרות וגם בגוף אפשר לומר
גם השאלון המורחב עם עדי היה שוס,ממש נהנתי
וכמובן, ענת מגן שבו ורותם אבוהב משתפרות מתכנית לתכנית. הרושם הרע שעשו עליי בתחילה הולך ומתפוגג
שיהיה רק בהצלחה

לי הפריע שהוא חותך את המראוין ולא

נותן לו לדבר. ביבי התחיל לספר איזה סיפור על ילדותו שהייתי מאוד מעונינת לשמוע אז יאיר חתך אותו ואני נשארתי במתח מה קרה לביבי כשהיה בן שנתיים? למה המראינים גונבים מאיתנו סיפורים שהמרואינים רוצים לספר לנו? הרי אנחנו בסופו של דבר הקהל ואותנו הוא צריך לרצות! יאיר דוגמא למראין ישראלי ארוגנטי שמשתלט על המרואין ועל הקהל ובוחר את מה אנחנו רוצים לשמוע והוא טועה ביגלל שאנחנו רוצים לשמוע את המרואין חופשי מספר על עצמו מבלי שיפריעו לו.

אכן הייתה תוכנית פשוט מעולה!

נהנתי מכל התוכנית,ביבי נתניהו שבדר"כ פוליטיקה לא מעניינת אותי חח אבל היה ראיון ענק. דץ בריאיון מרגש. עדי אשכנזי שהצחיקה אותי בטירוף. ואיך אפשר בלי הראל מויאל,הוא היה ע-נ-ק הופעה מושלמת ביותר,כמו שאמרת תותח כרגיל! שכן יירבו תוכניות מעולות כאלה...

PoP Up GirL

New member
הייתי

בתוכנית. יאיר לפיד מקסים במציאות אפילו יותר. היה באמת מעניין ואני שמחה שהייתי...דרך אגב הראל מויאל, ראיתי אותו מאחורי הקלעים (והצטלמתי) והוא באמת חמוד.

מילי17

New member
התוכנית של אתמול עם הראל

תעלה לארת הרשמי בהמשך השבוע, ואני אעדכן בפורום. נראה לי שהקטע עם מויאל יעלה, כי הוא היה ממש אחלה

הערב בתכנית

ביב נתניהו, משה דץ, הראל מויאל, עדי אשכנזי, ענת ורותם, שלום אסייג והחבלן המשטרתי שמצא את התינוקת שננטשה זה לא מכבר

מילי17

New member
שרשור הפרק השבועי ../images/Emo88.gif

12.12.05 מקווה שנהנתם
. שבוע מקסים לכולם. מיל

hilali1

New member
סליחה מה זו החולצת וי שהוא לבש../images/Emo35.gif

נורא ואיום

למעלה