באופן רשמי, הומלנד התחילה זה לא שיש לי משהו נגד העונה הזו, היא מעולה בעיניי וקשה לי להבין את הביקורות השליליות עליה, אבל בכל מקרה הפרק הזה רק הראה כמה היה שווה לחכות, האמת שהפרומו יותר מהפרק עצמו.
על כל מקרה לפני שאני אתחיל לדבר על הפרומו, הפרק גרם לי להעלות כמה תהיות. קודם כל, סופסוף דובר על הפצצה בלנגלי ואם ג'באדי דובר אמת וברודי לא היה קשור לזה - מה שכבר הייתי בטוחה בו מלכתחילה זה הזמן של קרי לפעול, והיא תעשה את זה.
אני יותר מכל מחכה למפגש בין קרי לברודי, אני בטוחה שזה יעשה לקראת פרק 10. אבל אני מקווה מאוד שמוקדם יותר.
אני כבר לא בטוחה כלכך לגבי האמינות של קווין הוא מערער אותי, פעם אחת הוא עושה משהו מאוד במקום ואחר כך הוא עושה משהו אחר, באיזה צד אתה? סוףסוף רואים את הדמות של פארה מעבר ליכולת שלה להיות סוכנת, רואים קצת רגש, משהו. נורא שמחתי על זה, סופסוף רואים את הדעה שלה, אני מקווה שהיא תיכנס יותר כי סול וקרי הם קבוצה חזקה, אבל הם רק שניים וקווין גם מזגזג שם באמצע אז אני אשמח שתהיה עוד משתפת פעולה קבועה ואמינה.
(למרות שאם בהומלנד הכל הוא לא כפי שהוא נראה לכו תדעו בצד של מי היא!).
מה שבטוח זה שהדברים בפרקים הקרובים יתחילו להתבהר.
למי שראה את הפרומו, קרי נחושה בהוכחת חפותו של ברודי, וזה היה ברור שזה יגיע אחרי הדברים שג'אבדי אמר לה. אבל אני שמחה על זה, מה שאני לא בטוחה שהבנתי נכון מהפרומו זה שאם השר הזה שסול ודר אדל לא נתנו לו להתקשר לנשיא קשור לעורך דין שקשור לג'אבדי?
הייתה שם איזו שיחת טלפון מהירה ומוזרה. מה שמפחיד אותי שקווין יירה בה, כי קרי נראה לי לא מפחדת מכלום וכאמור אף אחד לא יודע שהיא בהיריון.
מה שיפה בהומלנד זה שהתקציר מותח יותר מהסוף של הפרק.