שרשור הפרק השבועי:

טניס ואתלטיקה ב-../images/Emo43.gif אנשים

הטניסאי דודי סלע יתארח הערב בשעה 21:00 בפורום טניס ויענה לשאלות גולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם לשרשור האירוח: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=287&msgid=101215897
רוצים לזכות בכרטיס כניסה לאליפות ישראל באתלטיקה? פורום אולימפיאדה וספורט השגי מזמין אתכם להשתתף בחידון האולימפי (החל מ-19:00 בערב) יהיה אליפות! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1039&msgid=100854486
החופש הגדול הגיע ואתם מוזמנים להצטרף לקייטנה הוירטואלית שלנו שתחל ב-1/7 תוכלו להנות משפע פעילויות שהקייטנה מציעה: לשחק משחקים, לבשל, ללמוד קסמים, להכין דברי יצירה ועוד שפע הפתעות! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=100955285
מחפשים מה לעשות בשבוע הקרוב? פורום הנאות, אירועים ואטרקציות מזמין אתכם לבקר בשירשור מיוחד המרכז את אירועי השבוע הקרוב ברחבי הארץ. שווה הצצה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1702&msgid=101119227
תחרות הלוגו בפורום הבורר נכנסת לשלב ההצבעות. הכנסו כבר עכשיו לשרשור ובחרו את הלוגו המוצלח מכולם לפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1769&msgid=100815009
מרתון חידות פראי ממשיך כמדי יום, תפורסם חידה בנושא חיות בר בפורום טבע פראי וחיות בר הזוכים המאושרים יזכו בכרטיס זוגי לספארי ברמת גן. הקליקן כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1629

Lee1392

New member
../images/Emo207.gif אם אפחד לא עשה את זה,

אז אני אעשה
אח"כ יעל את יכולה לשים תמונות כאוות נפשך
תקציר: פרק 12: סדרת דרמה העוקבת אחרי קורותיה של משפחת ווקר, המתאחדת עקב מות האב. בפרק זה, קווין פוגש מושא אהבה חדש, אך מתלבט באשר לזהותו המינית. נורה וקיטי נעזרות בשירותיו של שדכן יוקרתי.

pilot promo

New member
שרשור הפרק השבועי:

(וככה צריך לעשות!) ארגז|פרטים כללים: שם הפרק בעברית(תרגום חופשי):פוליטיקה מינית שם הפרק באנגלית:Sexual Politics מספר הפרק:12 בסדרה כולה,12 בעונה הראשונה. בכורה עולמית:יום ראשון,ה-14 בינואר 2007 תסריטאי:מוניקה גרין,אליסון שייפר במאי:סנדי סמולן רייטינג בארה"ב:לא קיימים נתונים.
הערות ורשימות פסקול:
בפרק זה רוב לאו(סנטור רוברט מקליסטר) הופיע כאורח מיוחד והחל מפרק זה קריס ליילה דורסי(פייג' ווידון)מופיעה כשחקנית קבועה.
מוזיקה מהפרק: Fidelity by Regina Spektor Jersey Clowns by Josh Rouse
תקצירים:
אנגלית Kevin meets a new love interest, but isn't sure about his sexual orientation. Nora and Kitty have been persuaded to use the services of an executive matchmaker with decidedly mixed results. עברית קווין פוגש במכון הכושר מישהו שהוא מחבב אך הוא לא בטוח לגבי הנטיות המיניות שלו.נורה וקיטי שונכעו להשתמש בכישוריה של שדכנית והתוצאות די מפתיעות.
שחקנים:
ליהוק קבוע קליסטה פלוקהרט
קיטי ווקר ג'ון פייפר פרגושון
ג'ו ווידון מת'יו רייס
קווין ווקר רייצ'ל גריפית'ס
שרה ווידון סאלי פילד
נורה הולדן ווקר שרה ג'יין מוריס
ג'וליה ווקר בלתאזר גטי
תומאס ווקר ליהוק אורח רוב לאו
הסנטור רוברט מקליסטר ג'ייסון לואיס
צ'אד ברי קרוליין אהרון
אליס פול קאסל
גרי מוריס
ציטוטים:
Kitty (to Senator McCalaster): So you hijacked my date? ------- Nora: Lawrence is wonderful, really, funny, easy to talk to, we’re going shopping together next week, but straight - he wasn’t. ------ Kevin: Scandal is right here people. Chad Berry has hot night with unknown, but incredibly handsome attorney. I still can’t quite believe it, it was like sleeping with a Greek god, OMG… The size of his Tommy: Whoa, whoa, whoa. Mother present . . . Nora: Are we gonna see this Greek god again? Kevin: Bootcamp’s in an hour. Tommy: Yeah, if you have enough stamina left to work out. Kevin: I do. ----- Nora: Kitty I’m so confused. I went from my father’s house to my husband’s house with nothing in between. It’s not like you. Your life was always yours, the choices you made, the life you created belonged to you. ----- Kitty: I am wearing a silicon ass! Senator McCalaster: I thought there was something different about you. ----------------------- |שק|תוספות: תמונות מהפרק: http://abc.go.com/primetime/brothersandsisters/images/gallery/114/gallery.html?photo=1

pilot promo

New member
ושאלות לדיון:

רוברט או וורן:למה? צ'אד: הומו? מתאים לקווין? יותר טוב מסקוט? נורה: צריכה להתקדם הלאה ולמצוא אהבה? יכולהלהתקדם הלאה? נורה או הולי:למה? ושאלות כלליות: דרגו את הפרק מ-1 עד עשר כשעשר מסמל פרק מעולה: דמות ה"עציץ" של הפרק הייתה... הדמות הכי בפרק? השחקנית/שחקן/שניהם הכי טוב/ה/טובים של הפרק? השארות לגבי מה יקרה בפרק הבא:

blur2

New member
סחטיין על ההשקעה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif עונה >>

רוברט או וורן? יש פה בכלל תחרות? אחד סנטור עם שיזוף מדהים (
) והשני איזה שדרן טלוויזיה לא הכי רציני בעולם... ברור שהסנטור!
גו קיטי! גו קיטי!
צ'אד: הכייי מתאים לקווין, כמה שיותר זמן מסך שהוא יקבל - אני בעד
הומו או לא, למי אכפת! חחח
נורה: בהחלט צריכה לחפש אהבה חדשה! המממ... לגבי הפרק, אחד הטובים
השחקן : קווין

Lee1392

New member
עונה ../images/Emo9.gif

רוברט או וורן:למה? לא יודעת...אני לא מחבבת את שניהם. וגם שניהם כ"כ דומים...ושניהם מכוערים ומעצבנים..
צ'אד: לאאאאאאא הוא נוראי!! הוא מעצבן! הומו? למי אכפת? חח עדיף הומו
מתאים לקווין? לא! תחזירו את סקוטי! יותר טוב מסקוט? לא! לא! ולא!
סקוטי כ"כ חמווד וחתיך! נורה: צריכה להתקדם הלאה ולמצוא אהבה? אממ אולי. אבל עדיף שיהיה לה את החבר ההומו ולהשאר ככה. יכולהלהתקדם הלאה? לא נראה לי ...זה יותר מידי .. נורה או הולי:למה? אממ טוב. נורה. לא יודעת למה...עכשיו שהולי נדחפה לעסק ...
ושאלות כלליות: דרגו את הפרק מ-1 עד עשר כשעשר מסמל פרק מעולה: 7..בהחלט.היה פרק טוב
דמות ה"עציץ" של הפרק הייתה...ג'סטין
למה הכוונה עציץ? הדמות הכי בפרק? קווין
השחקנית/שחקן/שניהם הכי טוב/ה/טובים של הפרק?נורה וקווין השארות לגבי מה יקרה בפרק הבא: קווין יזרוק את צ'אד! סתם...
הלוואי..

blur2

New member
וואט? וואט?! ../images/Emo12.gif

הסנטור ממש לא מכוער!

YaEl 15

New member
עונה באיחור..

רוברט או וורן:למה? ממש, אבל ממש לא איכפת לי !!! בשבילי, הם בדיוק אותו הדבר. אני לא רואה הבדלים משמעותיים בדמויות שלהם, וזה ממש חבל. צ'אד: הומו? אולי. מתאים לקווין? אממ.. יותר טוב מסקוט? חח.. לא יודעת, מצד אחד, הוא מפחד "לצאת מהארון" לגמרי, ומצד שני, סקוטי היה ממש עליז, שזה לא הכי מתאים לקווין. הוא צריך מישהו באמצע.. מקליסטר ?
נורה: צריכה להתקדם הלאה ולמצוא אהבה? בהחלט. שתתן להולי לשקוע בחרא של עצמה, יהיה ממש נחמד לראות מערכת יחסים שלה. חבל שעם דיוויד העניינים לא התקדמו.. יכולהלהתקדם הלאה? יהיה לה מאוד קשה, כי וויליאם הציב לה רף מאוד גבוה, הוא בגד בה במשך 15 שנה, אבל עדיין, בשבילה הוא היה האחד, אני הייתי ממליצה לה לנסות לבלות קצת.. לאמצוא את עצמה. נורה או הולי:למה? נורה נורה נורה !! אני מתה על הדמות ! היא כ"כ מצחיקה, וקל להזדהות איתה יותר (בתור מישהי שנדפקת ונבגדת די הרבה..כמה דברים שהיא אמרה ממש עוררו בי הזדהות..) ואם אנחנו רוצים להיות שיטחיים, היא ממש יפה, יחסית לגילה, ובכלל.. ושאלות כלליות: דרגו את הפרק מ-1 עד עשר כשעשר מסמל פרק מעולה: חח.. אני גרועה בלדרג. דמות ה"עציץ" של הפרק הייתה... אממ.. לא היה עציץ. הדמות הכי בפרק? נורה. היא הרגה אותי בכמה קטעים. השחקנית/שחקן/שניהם הכי טוב/ה/טובים של הפרק? אהה.. השערות לגבי מה יקרה בפרק הבא: אני לא יודעת, אבל אני מקווה שקיטי סוף-סוף תיהיה עם מישהו !! וורן, מקליסטר, ג'ונתן, סקוטי, צ'אד חח.. לא איכפת לי, אבל מעצבן אותי כל בני הזוג הפוטנציאלים האלה, שלא עושים איתם כלום..

adi love noa

New member
עונה בדילי:)

רוברט או וורן:למה? ברור שרוברט,וורן מעצבן והסנטור כ"כ יפה
צ'אד: הומו?נראה לי מתאים לקווין?לא כ"כ למרות שהוא ממש יפה.הוא לא בדיוק מה שקווין צריך יותר טוב מסקוט?ברור,סקוטי מעצבן ויותר מדי גיי בשביל קווין נורה: צריכה להתקדם הלאה ולמצוא אהבה?לא,היא צריכה קצת זמן לעצמה,פסק זמן זמני מגברים יעשה לה רק טוב יכולהלהתקדם הלאה?בזהירות נורה או הולי:למה?נורה
הולי היא דמות מרגיזה ונדחפת וחוץ מזה סאלי פילד
ושאלות כלליות: דרגו את הפרק מ-1 עד עשר כשעשר מסמל פרק מעולה:8.5 דמות ה"עציץ" של הפרק הייתה... הדמות הכי בפרק?קווין השחקנית/שחקן/שניהם הכי טוב/ה/טובים של הפרק?סאלי השארות לגבי מה יקרה בפרק הבא:מי יודע?

blur2

New member
הערה אחת קטנה, לשים ../images/Emo58.gif לפני כל..

.. הודעה עם תקציר. לא רוצים להרוס למי שעוד לא ראה

למעלה