שרשור הפרק השלישי... פרק ממש טוב, אהבתי!!
B Ben LeVi 232 New member 9/11/04 #2 אהבתי גם אני מתחילות להיות שתי קבוצות שמתחרות על הפרוייקט וזה ממש נחמד...
ש שני ממן New member 9/11/04 #3 פרק סוףף יונתן י'כוסון!!!.. חח גור...פרק יפה... {אני לא חינכתי אותך...להיות ככה!} חחח סתם כפרה...פרק יפה אהבתי!
פרק סוףף יונתן י'כוסון!!!.. חח גור...פרק יפה... {אני לא חינכתי אותך...להיות ככה!} חחח סתם כפרה...פרק יפה אהבתי!
F FunkyGiraffe New member 9/11/04 #4 גם אני אהבתי אה ונצל"ש איפה אפשר להשיג את הפתיח של התכנית? השיר ?
ג גור מורד New member 9/11/04 #7 איזה באסה לי... אני עכשיו כל יום בחזרות ורק מקליטים לי את השידור החוזר... ויוצא שאני רואה כל פרק בעשר בלילה... ואני מקנא שאתם ראיתם! אל תגלו לי!!!!
איזה באסה לי... אני עכשיו כל יום בחזרות ורק מקליטים לי את השידור החוזר... ויוצא שאני רואה כל פרק בעשר בלילה... ואני מקנא שאתם ראיתם! אל תגלו לי!!!!
ס סטולה מסטולה New member 9/11/04 #9 יונתן רשום באתר שאתה מתאהב בטלי ובתקציר לפרק הבא אתה מציע חברות ליעל.. אז מה הקטע לא הבנתי.. והורדת כבר אייסי?
יונתן רשום באתר שאתה מתאהב בטלי ובתקציר לפרק הבא אתה מציע חברות ליעל.. אז מה הקטע לא הבנתי.. והורדת כבר אייסי?
ס סטולה מסטולה New member 9/11/04 #10 יונתן רשום באתר שאתה מתאהב בטלי ובתקציר לפרק הבא אתה מציע חברות ליעל.. אז מה הקטע לא הבנתי.. והורדת כבר אייסי?
יונתן רשום באתר שאתה מתאהב בטלי ובתקציר לפרק הבא אתה מציע חברות ליעל.. אז מה הקטע לא הבנתי.. והורדת כבר אייסי?
י יהונתן שנברג New member 9/11/04 #12 חחח תראו את הפרק מחר... אני לא אומר על זה כלום.. ולא עוד לא יכך לי זמן... אם את ממש רוצה בינתים תשלחי לי בפרטי הודעות שלא כולם התעצבנו על הודעות של בן כמה? בת כמה מאיפה?? וכל זה...
חחח תראו את הפרק מחר... אני לא אומר על זה כלום.. ולא עוד לא יכך לי זמן... אם את ממש רוצה בינתים תשלחי לי בפרטי הודעות שלא כולם התעצבנו על הודעות של בן כמה? בת כמה מאיפה?? וכל זה...
י יהונתן שנברג New member 9/11/04 #18 פפפחחחחחחחחח לתומר יש אח שקוראים לו יונתן והשחקן הוא תום גל.. אני יונתן.. ואני משחק את ריקרדו.. חחח מה לא ראית עדין את השדרה?
פפפחחחחחחחחח לתומר יש אח שקוראים לו יונתן והשחקן הוא תום גל.. אני יונתן.. ואני משחק את ריקרדו.. חחח מה לא ראית עדין את השדרה?