שרשור הפרק השלישי

Super Chuly

New member
שרשור הפרק השלישי

שרשרו דעות, חילוקי דעות, הערות, הארות וסתם דברים בנוגע לפרק היום לכאן! ליהי :)

אם אני הייתי צריכה להיות במקום

כל אחד מהחברה האלה שנאלצו להתעמת עם ה"פושים" פנים מול פנים הייתי מתעלפת. אני לא אתפלא אם יש אנשים אחרים שעברו את החוויזיה הזו ולא התעלפו או היו קרוכבים לכך שלא משדרים זאת... ובכלל כל הקטע עם הצו חיפוש בכלל לא נתפס כאמין. אי אפשר להאמין ל"שוטר" שאומר לך שאין לו צו חיפוש ולכן הוא לא יכול לעשות כלום זה נראה מצוץ מהאצבע גם המשחק של זה שבטלפון שמיד אומר שהם רוצחים שברחו מהכלא ושהם תכף יצלמו אותם אדם לא יכול לדעת כ"כ הרבה על 2 אנשים כשאין להם כמעט פרטים עליהם זה יכול להיות כל אחד ולכן זה נראה מאוד לא אמין..

היה מאוד נחמד! יש לי שאלה:

מישהו יודע האם באמת הבחורה הייתה בתוך השמיכה לאורך כל המתיחה או שהם רק הכניסו אותה בהתחלה כדי שהנמתחים יחשבו שהיא שם ואח"כ הוציאו אותה כשהם לא ראו ושמו במקומה בובה או משהו דומה?

nWkobi

New member
אני מאמין שמה שאמרת

הוא קרוב לודאי מה שקרה,או שהיא לא באמת הייתה מכוסה לחלוטין בשמיכה,רק מהזוית של המצלמה.

saxywomen878787

New member
Infinity 100000000

זה צולם לפני עם הבחורה ולאחר מכן ברור ששמו בובה , נו נראה לך שהיא תשכב בבגאז" כל הצילום

nWkobi

New member
פרק מותח בטירוף

אבל דבר אחד אני חייב לציין לרעה,כמו שכבר ציינו כאן,הקטע עם צו החיפוש היה ממש מטומטם.קשה לי להאמין ששוטר,אפילו במדינה משוגעת כמו ישראל,לא יציל אדם רק בגלל שאין לו מסמך שמאשר לו להיכנס למקום בו האדם נמצא. בכל מקרה אני חושב שאילן שושן משחק אותה כל פעם מחדש ביצירתיות שבסדרה,קבל ח"ח אילן!

saxywomen878787

New member
|שואיזה שוטר חתיך מאיפה הבאתם אותו

אחלה פרק ואחלה תוכנית ישר כח .

barryelbaz

New member
אף אחד לא שם לב שהכל מבוים??

בתוכנית מספר 3 ראיתי ל2 מהנמתחים יש מכשיר בחלק האחורי של המכנס (אותו מכשיר שכולכם מכירים שמצמידים לכל אחד בתוכניות ריאליטי כדי שישמעו אותו). כנראה בעריכה לא שמו לב אבל כש2 מהנמתחים יצאו מהמכונית ביצבץ לו המכשיר בחלק האחורי העליון של המכנס שלהם. ועכשיו אני שואל את השאלה המתבקשת, האם הנמתחים לא תהו לשם מה מצמידים להם מכשירים כאלו? הרי ישר הם היו יודעים שמקליטים אותם. ותחשבו על זה

saxywomen878787

New member
ל BARRYELBAZ

בנאדם אתה לא מבין שאותם מכשירים שמחברים להם זה בגלל שמבקשים מהם להצטרף להיכרות בתפקיד והכל מוקלט אז חייבים לשים להם את המכשיר וכך הנמתחים לא מעלים בדעתם שזה בשביל הסאונד הבנת עכשיו וזה לא מבוים אני מכירה שחקן שמשתתף בזה

liron3331

New member
פצצה

יוואו תוכנית אחת הגדולות אתם לא יודעים איך אני פורץ בצחוק שאני רואה את הפנים שיש לאנשים .. ועוד משהו בבר אתה שחקן גדול אחייי חחחחחחחחחח

למעלה