שרשור הפרק של היום-פרק 6

nat18

New member
שרשור הפרק של היום-פרק 6 ../images/Emo160.gif

עוד עשר דקות זה מתחיל והתחשק לי לפתוח הודעה על הפרק של היום... אז כל מה שאתם חושבים על הפרק שיהיה עוד מעט שרשרו לפה =] =] =]

ortal1111

New member
להראות יותר את מקס?

הראו אותו בדיוק ל- 5 דקות לצערי :( רק איזה 25 דקות אחרי תחילת הפרק הראו אותו.. וזה עצוב.. מקווה שיראו אותו יותר בקרוב :)

ortal1111

New member
חוץ מזה שלא הראו את מקס היה..

היה דווקא אחלה פרק.. העלילה מתחילה להתפתח וזה כבר מקבל צורה יותר טובה ממה שזה היה בהתחלה

שינגי

New member
האני ראיתי את הפרק

נראה לך שבסוף העונה תהיה פלינת עם מסתר שלומו את חושבת כך?....

nat18

New member
אהבתי את הפרק לגמרי =]

שג'וני יופיע יותר... חמוד
אממממ... זה מתחיל לקבל קצת צורה ועלילה... ההלנה הזאת מוזרה... היא מפחידה אותי... היא אובססיבית לבת שלה ומוזרה בצורה מפחידה...:S הבת שלה קיימת בכלל? למה התמונה נראת כמו חום לבן כזה כאילו תמונה ישנה.. או שאני הוזה....:S בכל מקרה אחלר פרק.... =] ואם משהו מהמערכת של פיקאפ קורא פה אז יש לי הצעה... =] את המעבורנים אפשר לגוון קצת למה כל פעם מעברונים ממש דומים =]

צודקת האני ממש מותרדת מי הדברים...

אבל מי זה שג'ינוי ?..האני לא מבנה לגמרי תגידי לי מיזה נרא לי שהבת שלה לא קימת היא מתה נרא לי

nat18

New member
ג'וני= יונתן קוניאק ../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif

היוצר והעורך הראשי של הסדרה =]

SexyS

New member
חחח פרק מצחיק..

וקוראים לבת שלה אנאבל נראה לי ... לינג הרגה אותי שהיא אמרה לאדם :"יהיו כוסונים?" חחחח עם המבטא.. וגיל.......(אחחח מה הייתי עושה לו חחח)מניאק בוגד ביסמין !! וממש הראו קצת את אדם הפעם... ושוב...היה נורא קצר מלא פירסומות :|

Salanit

New member
פרק משעשע../images/Emo9.gif

כל הקטע של המשחה לקרציות שאנטבה הביא לברוריה.אני מתה כבר לראות את הפנים שלה בפרק הבא...
גם מצחיק היה לשמוע את הקללות המקוריות של רז{"שישרפו לו כל השערות בבית השחי!"
) ונועה מעצבנת, לא עדיף היה לעבור את הטיסה בשלום עם שירה ינון? למה שוב צריך להסתכסך?
פרק שולט.

שלום לכולם!! ושאלה..

שלום לחובבי הפיק-אפ! מעניינת אותי התשובה לשאלה ההיא - איזו ארוחה ביקש קפטן לב מהדיילות? בשרית, צמחונית או ארוחת ילדים?! אשמח לתשובה ותמשיכו לצפות!

למעלה