שרשור הפרק של יום ב' הפרק הראשון של השנה החדשה 2007 צפייה מהנה
W white angels New member 1/1/07 #1 שרשור הפרק של יום ב'../images/Emo44.gif הפרק הראשון של השנה החדשה 2007 צפייה מהנה
T the Girl of Love New member 2/1/07 #3 ../images/Emo214.gifאנשים נוטשים את הסדרה ../images/Emo7.gif זה מה קורה כשהלימודים לא מפרגנים לנו זמן איכות אני חולה, אז היום אני אראה
../images/Emo214.gifאנשים נוטשים את הסדרה ../images/Emo7.gif זה מה קורה כשהלימודים לא מפרגנים לנו זמן איכות אני חולה, אז היום אני אראה
W white angels New member 2/1/07 #4 ../images/Emo4.gif כן הלימודים באמת מעסיקים =\ אבל אני לא מפספת כי אין שידור חוזר..כאילו יש אבל זה נורא מוקדם איזה באסה שאין שידור מרוכז בסופשבוע כמו בויוה יש טעם שאני אספר מה היה? תרגישי טוב
../images/Emo4.gif כן הלימודים באמת מעסיקים =\ אבל אני לא מפספת כי אין שידור חוזר..כאילו יש אבל זה נורא מוקדם איזה באסה שאין שידור מרוכז בסופשבוע כמו בויוה יש טעם שאני אספר מה היה? תרגישי טוב
W white angels New member 2/1/07 #6 ../images/Emo26.gif אני כבר לא כלכך זוכרת... ממ בסוף אנדריי וקטיה חתמו על חוזה עם איזה חברה שיש שם איזו דוגמנית שאנדריי התחיל איתה כל הזמן וקטיה מה זה קינאה =\ וטניה הולכת לעבור ניתוח לשאיבת שומן וזה מה שהיה בעיקר
../images/Emo26.gif אני כבר לא כלכך זוכרת... ממ בסוף אנדריי וקטיה חתמו על חוזה עם איזה חברה שיש שם איזו דוגמנית שאנדריי התחיל איתה כל הזמן וקטיה מה זה קינאה =\ וטניה הולכת לעבור ניתוח לשאיבת שומן וזה מה שהיה בעיקר
T the Girl of Love New member 2/1/07 #7 ../images/Emo214.gifטניה טניה..../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif