שרשור הפרק של יום ג'

../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifהייתה נשיקהההה!!../images/Emo99.gif

אנדריי וקטיה התנשקו [שלא כצפוי
] !!!!!!!!!!!!!!!!!! *אני מרגישה כמו ילדה קטנה שמתלהבת
* זה היה אחד הפרקים הכי יפים שראיתי, ולא רק לתכנית, אלא בכלל מכל התכניות שראיתי
בהתחלה כשהיא התחילה לדבר והייתה ברקע המנגינה של השיר פתיחה כמעט בכיתי
זה היה מרגש
יקרה מה שיקרה..לא אפסיק לחלום! לא רק שקטיושקה אמרה את זה- זה גם המשפט שהכי מתאים לתיאור של הדמות שלה!!!!1
אח, אח..קוליה, קולה.. למה אתה נגרר...
אני מריחה סכנות
הקטע שכמעט הפיל אותי מצחוק: כשקטיה נכנסה הביתה והיא כמעט נפלה כשאבא שלה "שם לה רגל"
[ואחרי זה הקטע שהוא אמר "בטוח שהשעון מקולקל..הוא מראה שהשעה..."]
דירוג הפרק:
היה פרק מדהים

אחדד הפרקיםם../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

פרק כולכך מרגש נשבעתת פרק מדהים .. אחד היפים שראיתי בחיים שללי! כול הפרק הייתי דבוקה למסךך... ווואיי השיר שקטיה שרה היה כולכך מרגש..בה' זלגו לי דמעותת.. גם בגלל כול האווירה של הפרק וגם כי זה שיר ממש מרגש...
כןן כןן הבנתי את המילים
ואיך שהיא ישבה ליד החלוווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן.. ודיברה.... אייייייייייייייןן כולכך מדהייםםם... - יקרה מה שיקרה אני לא אפסיק לחלום - הדמות שלה ממש מדהימההה... היא אוהבת אותו בכול ליבהה.. ולמעןןן רגע איתו היא תתן את הכולל.. [ אני מזדהה איתה חוחו] פרקקק מעולללללללההה איןן מיליםםם
ואם מישו יודע מה שם השיר שקטיה שרה לאנדריי אז שיגיד לי
תודה מראשש

../images/Emo214.gifהאווירה כל כך השפיעה!!!../images/Emo45.gif

כל כך נגע לי בלב המשפט: "נעים לדעת שאדם מסכן הכל למענך"
זה כלכך נכון!ולעתים אני כל כך מסכנת הכל בשביל אנשים שאני אוהבת. הזדהות כפולה.
[כן, אני ראסמי ישבתי וכתבתי ציטוטים מהפרק, אל תצחקו!
]

a666blove

New member
כן הפרק היום היה מעלף!!!

ממש יפה ומרגש והכל...! ובעיקר מה שקרה בין קטיה לאנדריי.. אואואואואוא3> ואבא שלה כרגיל קורע.. חעחע ואיזה מיסכן פדיה..=\...... לא יפה לשחק ברגשות שלו.. ומזה אהבתי תמישפט שקטיה אמרה שהיא לא תפסיק לחלום... אואוא=))))))))) דיי זה כזה מרגששששש!

ווואיי

תשימי כאן את המשפטים שציצטת כי באמת יש כמה משפטים שראוים לכךך..
אני ממש מאוהבת בסדרה הזאת,,כולכך מדהימהה, אין מילים לתאר

אבל הבאסה היא...

שזו אהבה חד צדדית [בנתיים] כול האהבה הזאת הזוג היפהה.. זה שקר אחד גדולל שנבנה על ידי אנדריי.. אם חשובים על זה מהצדד הוא סתם עובד עלייההה אבל בכול זאת זה נראה מאוד יפהה
פשוטט סדרה מדהימהה וזה יסתר בסווףף

white angels

New member
ובכל זאת..

אני לא יודעת מה איתכם,אבל שמתי לב שאנדריי די התרגש כשקטיה שרה לו את השיר..מה שבטוח קירה לא הייתה שרה למענו
ככה זה,מה שנראה בלתי צפוי בסופו של דבר הופך לצפוי

desired

New member
כן אנדריי התרגש כשקטיה שרה לו אבל..

זה לא נגע ב
שלו או בכלל בו. בשבילו היה יותר חשוב כדי שאף אחד לא ירא אותו עם קטרינה! ובקשר לקירה היא גם אוהבת אותו ועוד איך אוהבת אותו! לאנדריי היו הרבה בנות יפות וחכמות אבל הוא בחר בקירה ולא במשהי אחרת. אז כנראה היא עשתה משהו כדי שהוא ישאר איתה!!!

white angels

New member
צודק אבל לגבי קירה..

נכון היא אוהבת אותו אבל יש לה אהבה רכושנית היא נורא קנאית לו וחושבת שהוא בוגד בה כל הזמן(וזה גם נכון
) ובגלל זה היא כל הזמן צריכה לדעת איפה הוא נמצא ועם מי.. זה הרי ברור שהם ביחד כדי שהחברה לא תתפרק ותעבור לידיים של מישהו אחר אנדריי בעצמו אמר את זה לקטיה ,וחוץ מזה קירה היא הייתה הקול הקובע בישיבת הדירקטוריון מי יהיה המנהל החדש אלכסנדר או אנדריי והיא בחרה באנדריי ובגלל זה הוא מרגיש מחוייב אליה ואכן כמו שאמרת היא עשתה משהו וזה היה להצביע בשבילו כדי שיהיה מנהל והיא שברה את התיקו..

../images/Emo214.gifצודק../images/Emo45.gif

הוא נישק את קטיה רק מרוב לחץ של.."נשיקה! נשיקה!", אבל...הייתה חייבת להיות התחלה

צודקים../images/Emo45.gif

הוא עדיין לא אוהב את קטיה אלא עושה את זה רק מתוך מחוייבת ונישק אותה רק מלהחץ הזה...

white angels

New member
את מאוהבת? אני מכורהה../images/Emo99.gif

וזה די בזכות הסרטונים המדהימים של youtube
הם שווים כל רגע.

חיחיחי../images/Emo13.gif

אני גם לא מכורה אין מילה שתסביר חיחי.. אני כבר רגילה שכול יום בשמונה אני רואה את הסדרה.. זה כבר הרגלל לראות,זה דבר שאני לא יכולה בלעדיו, זה כמו לשתות או לאכול,אני רגילה שבשמונה אני מול הטלויזיה ואני רואה את הסדרה.. זה כמו שאני קרה בבוקר,אני מכורה ממש קשות,לא יכולה בלי לראות את הסדרה

white angels

New member
אותו דבר אני../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

אני לא מפספסת אף פעם פרק ואני לא יכולה שלא להפסיד אף פרק..ותמיד אני משאירה את שמונה בערב פנוי בשביל הסדרה

white angels

New member
אפשר לעשות שרשור של ציטוטים מהסדרה.

זה יכול להיות נחמד
מה אתם אומרים?

../images/Emo214.gifאם אני לא היחידה שמצטטת../images/Emo8.gif

ושיהיה ברור שאני לא עושה את זה תמיד, רק במקרים יוצאי דופן
אז כן, למה לא?

../images/Emo214.gifיש גם אפשרות-../images/Emo26.gif

פשוט להוסיף תגובה לשרשור היומי עם כותרת של ציטוטים ואז להגיב לאותה התגובה את הציטוטים שאהבתם, ומעבר לזה, אפשר לכתוב את הסצנה שהכי אהבתם ולספר לנו בשרשור
וגםםםם...למה אתם לא מדרגים כמוני?

white angels

New member
מבחינתי זה אחלה../images/Emo45.gif

ואני אדרג בכיף
בשבילי זה לא כ"כ משנה אבל כל אחד יכול לדרג את הפרק כמו סרט לתת 5 כוכבים או מה שזה לא יהיה לפרק ממש טוב ופחות לפרק שלא היה כ"כ משהו אבל זה כבר נתון לבחירתכם.

למעלה