שרשור הפרק של יום ג' צפייה מהנה למי שרואה
A Alisa23 New member 9/1/07 #2 ראיתי את הפרק ו..../images/Emo6.gif בהתחלה לא הבנתי מי זאת האישה הבלונדה הזאת שדיברה עם פדיה, ואז הבנתי שהחליפו את השחקנית של הפרה, חבל דווקא הקודמת התאימה יותר לתפקיד.
ראיתי את הפרק ו..../images/Emo6.gif בהתחלה לא הבנתי מי זאת האישה הבלונדה הזאת שדיברה עם פדיה, ואז הבנתי שהחליפו את השחקנית של הפרה, חבל דווקא הקודמת התאימה יותר לתפקיד.
מ מכורה לפופקורן New member 10/1/07 #3 אני גם חושבת הקודמת הייתה ממש מתאימה. היה בה משהו מעצבן, אבל זה היה ממש חמוד. חבל שהחליפו.
L ludashit New member 10/1/07 #4 לא ראיתי.... הלכתי ללימודים ! על איזו שחקנית מדובר ? מי החליף את מי? איזו פרה?
W white angels New member 10/1/07 #6 אני שמחה שאני לא היחידה שעלתה על זה הראו אותה לפני כמה פרקים בפרק שזכר בא לסבטה והיה בשוק מאיך שהתנהגה כלפיו אז היא הופיעה ולא הבנתי מי זו..חשבתי שיש לו עוד מאהבת חחח אבל מסתבר שלא..זו מריאנה..חבל שהחליפו את השחקנית,הקודמת הייתה יותר חמודה והיה לה פרצוף של תחמנית חח חח קירה המשוגעת..כל פעם היא מנסה לתפוס את אנדריי ולא הולך לה אבל הפעם היא עלתה עליו בזכות ויקה.. שמתם לב לסוף הפרק? רומן ואנדריי חושדים בקטיה ויתפתחו דברים מעניינים מאוד..
אני שמחה שאני לא היחידה שעלתה על זה הראו אותה לפני כמה פרקים בפרק שזכר בא לסבטה והיה בשוק מאיך שהתנהגה כלפיו אז היא הופיעה ולא הבנתי מי זו..חשבתי שיש לו עוד מאהבת חחח אבל מסתבר שלא..זו מריאנה..חבל שהחליפו את השחקנית,הקודמת הייתה יותר חמודה והיה לה פרצוף של תחמנית חח חח קירה המשוגעת..כל פעם היא מנסה לתפוס את אנדריי ולא הולך לה אבל הפעם היא עלתה עליו בזכות ויקה.. שמתם לב לסוף הפרק? רומן ואנדריי חושדים בקטיה ויתפתחו דברים מעניינים מאוד..
מ מכורה לפופקורן New member 10/1/07 #7 הגיע הזמן חשבתי שהפרקים המעניינים באמת לא יבואו בחיים........ רק שאלונת- איזה פרק אנחנו עכשיו?
W white angels New member 10/1/07 #8 היום יהיה פרק 55 ../images/Emo13.gif מקווה שאני לא טועה אני פשוט עוקבת לפי התקצירים באתר הרשמי.. אוטוטו מגיעים הפרקים המעניינים ..ממש עוד מעט,עוד שבוע בערך
היום יהיה פרק 55 ../images/Emo13.gif מקווה שאני לא טועה אני פשוט עוקבת לפי התקצירים באתר הרשמי.. אוטוטו מגיעים הפרקים המעניינים ..ממש עוד מעט,עוד שבוע בערך
מ מררריייננוושש New member 11/1/07 #9 פרק יפהה ../images/Emo9.gif לא אהבתי תחדשה שמגלמת את מריאנה..לא מתאים לה התפקיד.. כןןןן מחכה למעניינים
פרק יפהה ../images/Emo9.gif לא אהבתי תחדשה שמגלמת את מריאנה..לא מתאים לה התפקיד.. כןןןן מחכה למעניינים