שרשור הפרק של יום ה'

white angels

New member
שרשור הפרק של יום ה'

צפייה מהנה

white angels

New member
יאפ..כמו תמיד

היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת לקטיהה שלנו
איך אנדריי הרגיש לא נעים כשהוא גילה שיש לה יומולדת
צל"ש לאולגה שהצליחה להשאיר את השמלה אצל סבטה
התככים של מריאנה לא הצליחו לה הפעם
חחח איך עשתה על מילקו מניפולציות והוא ישר נבהל
קירה וויקה המרגלות
אבל היום סופסוף הערכתי את קירה,אהבתי איך שהיא אמרה לויקה שלמרות שהיא לא מהמעריצות של פושקרובה,היא לא בעד להרוס למישהו את החיים
פרק נחמד..איזה חמודה קטיה שהיא אמרה בתחילת הפרק:"אני אוהבת אותו ורוצה להיות איתו..מה רע בזה?"
ואנדריי הזמין אותה לארוחה..מעניין מה יהיה..

../images/Emo214.gifכן,

זאת כבר פעם שנייה שאני חושבת שקירה מגלה צדדים טובים... "אני לא מהמעריצות של פושקריובה, אבל..." נו, אז את צל"ש הפרק אני נותנת לקירה.. והאמת, גם את צל"ש השבוע, כי היא הפתיעה אותי פעמיים [כי טוב!] במהלך השבוע

white angels

New member
זהו..../images/Emo45.gif

אני מודה שיש לה צדדים טובים למרות שהיא שונאת את קטיה
אם כבר,ויקה היא חסרת מוסר שרוצה לגנוב מקטיה את החבר שלה

פרק נחמד../images/Emo13.gif

נגמר מהר כרגילל... לקירה באמת יש צדדים ממש טובים יש לה אישיות טובה.. היא שונאת את קטיה בגלל אנדריי...אבל בכל זאת היא לא רוצה לפגוע בה
אי אפשר לשפוט אותה הרי היא אוהבת את אנדריי
חחחחחח מי שרוצה אני אשים בספויילר מה יקרה לויקה וקוליה.... איך באלי לספרררר

שושי101

New member
קירה...

כשחושבים על זה אז היא מאוד מחונכת ושיוויונית ונכון שכשהיא תגלה היא תנסה להפריד בין קטיה לאנדרי (כמו בכל הטלנובלות) אבל היא לא תעשה לה משהו רע סתם .....ו8בסך הכל היא רוצה רק לטובה

white angels

New member
נכון..

היא שונאת את קטיה בגלל שהיא נאמנה לאנדריי ומשתפת איתו פעולה במיוחד שהוא בוגד בה עם דוגמניות,את זה אפשר להבין.. חח ראיתם אתמול בפרק? ויקה כבר עמדה לקבל כסף מיוליאנה וקירה גרמה לה לוותר על הכסף

שושי101

New member
../images/Emo7.gif

פספסתי את הפרק.....הייתי בבת מצווה במלון עד 1 בלילה חח ולמרות זאת ראיתי את התגובות שלכם הפורום והייתי שם במחשב היו שם שני מחשבים מחוץ ל"אולם" (למרות שלא יכולתי להתחבר כי הייתה בעיה במחשב) נשמע שהיה אחלה פרק........

../images/Emo214.gifבאמת היה ../images/Emo13.gif

וטוב שהיה, היום יהיה אחד חדש שאני מקווה שתראי

למעלה