שרשור הפרק של יום חמישי

white angels

New member
שרשור הפרק של יום חמישי ../images/Emo13.gif

לא ראיתי שפתחו את השרשור להיום אז פתחתי.. סה"כ פרק נחמד..היה הכי מצחיק במועדון כשקטי דמיינה שאנדריי בא ורוקד איתה חחח
ואיך שהוא מעיף את החבר הגרוזיני הזה
חחח סחתיין על הלימוזינה! אהבתי

m a r i n i

New member
חחח כבר הגבתי במקום אחר..

אבל שיהי סדר אני יגיב גם כאן כי לא ראיתי שפתחו שרשור יומי.. כן כן כן זה הפרק האחרון בשבוע..ואז צריך לחכות שוב עד ליום ראשוןן.. :\ היה פרק נחמד..אבל די כמה מתעללים בקטי כי מה היא עשתה..יוו למה היא בכלל הלכה איתם עם הרפיק הקוף הזה חח.. ווואי איך אהבתי תקטע יענו שהיא דמיינה שהם רוקדים סלואו איך רציתי שזה יהי באמתת... ואיזה אבא משוגע יש לה ה' ישמור..היא בת 20+ והוא מתנהג אליכה כמו ילדה בת 10.. אפילו שאני בת 14 חחחח אבא שלי לא מחרפן לי ככה תחיים חחח

white angels

New member
כן זה באמת היה קטע יפה..../images/Emo99.gif

וכל הזמן אמרתי לעצמי-היא מדמיינת,היא מדמיינת!..חבל שזה לא היה אמיתי חח.. ואבא שלה משוגע על כל הראש-איזה שמירה קפדנית על הבת שלו..כאילו שהיא מלכת אנגלייה
..הוא אפילו התחיל לחקור את קולייה המסכן!
איזה באסה שנגמר השבוע..עכשיו נצטרך לחכות ליום ראשון
חבל שלא שמו פרק גם בשישי

m a r i n i

New member
כה אה..=]]

איזה באסה שאין מחר פרקקק אבל גם ככה לא הייתי רואה חיחיחיחי.. והכי מבאס שאין שידור מרוכש הכי כיף לראות את כל הפרקים של השבוע כמו בויוה.. =]]

Maybe Its Me

New member
פרק נחמד מאוד

חחחח דבר ראשון נדהמתי כשראיתי את הלימוזינה זה לא לימוזינה! זה טנק מרכבה עם ג'יפ ענקי! :-O דבר שני זה שאנדריי הרחיק את רפיק כשהוא אמר לה שהיא אמורה לחזור איתו גם הצחיק אותי ולגבי אבא שלה- היום ראיתי תפרק עם ההורים שלי,אז הם צחקו מאבא שלה ואבא שלי אומר כזה: "וואו הוא משחק ממש טוב!" ונקרע מצחוק ואני חשבתי לעצמי- חסר לך אם אתה עושה לי כאלה סצינות כשאהיה בת 20 פלוס חחחח
טוב נחכה ליום ראשון לראות מה יהיה הלאה

../images/Emo214.gifלא ראיתי ../images/Emo9.gif

הייתי בדיזנגוף סנטר ורק מקודם חזרתי
...

../images/Emo214.gif"אחורי החושך זורחת השמש..."

היה לי יום נורא שהתחיל מאתמול בלילה. לא ישנתי בכלל בלילה.. אז חברה של אחי לקחה אותי לדיזנגוף כדי לקנות מתנה לאחי [יש לו יומולדת ביום שבת] ובדרך הגשמתי לעצמי חלום וקניתי דברים שרציתי יותר מחצי שנה
...

a666blove

New member
איזה מטומטם (ואי שחכתי תשם שלו...)

נו נכון שמאשה יצאה עם מישהו, והמישהו הביא תחבר שלו.. זה עם השפם.. אז הוא מזה חש תצמו! אעלק אני בימקום קטיה לא הייתי מיסתקלת עליו ביכלל! ועוד אומר שקטיה מכוערת.. וחוץ מזה יופי זה לא הכל.. אבל אם הוא לא מבין את זה כניראה שהוא מטומטם!

white angels

New member
נכון הוא בעצמו מכוער!

אפילו קטיה לא שמה עליו בכלל..טוב יש לה טעם שונה..אנדריי חח
ולפי מה שראינו היא מתחילה להתאהב בו קשות

Redemption Song

New member
ממש הזכיר לי את הסצינה

הזאת מבטי המכוערת.. חחחח ואיך קטי לא ידעה אם להיכנס לתוך הלימוזינה או לא.
אני אוהבת אותה.

white angels

New member
אני לא זוכרת את הסצנה הזאת..

אולי זה היה מתי שלא ראיתי..התחלתי לראות את בטי בערך מפרק 10 משהו כזה

למעלה