שרשור הפרק של יום רביעי

white angels

New member
שרשור הפרק של יום רביעי

כל התגובות על הפרק לכאן
וכמו כן אתם מוזמנים לדרג
צפייה מהנה..

white angels

New member
טוב אני אתחיל

פרק נחמד היה היום,אהבתי את זה שרומן שיחק את עצמו פסיכולוג
ורואים על אנדריי שהוא ממש לא יודע מה לעשות עם עצמו,הוא נורא מבולבל,קצת ריחמתי עליו כנראה קשה לו לקבל את זה שהוא מאוהב בקטיה
איזה מסכנה קטיה,היא ממש נפגעה היום שישר אחרי הגלויה הוא ביקש ממנה להכין דו"ח והיא עוד יותר כועסת עליו
קוליה וויקה-יש לי רק דבר אחד להגיד - פאתט
הטמבל באמת חושב לתת לה שלושת אלפים דולר
הקטע עם סבטה וזכר היה מרגש,עכשיו זכר סופסוף מחליט לקלוט מה הוא הפסיד
וכמובן הסוף הדרמטי-קטיה ראתה את שמלת החתונה של קירה
מה היא תעשה עכשיו? דירוג הפרק-
לילה טוב

desired

New member
אני אמשיך

לא כל כך מסכים איתך שאנדריי מבולבל ולא יודע מה לעשות עם עצמו. הוא כבר החלית מה הוא רוצה, סתם יש אנשים כחבר הכי טוב שלו, שלא מבין איך זה יכול להיות. איך הוא יכול לבטל את החתונה בגלל קטיה? ולא אנדריי מבולבל אלא רומן מבלבל אותו!
ולמה אנריי מושך עם הביטול החתונה? בקשר לקוליה אין לי מילים.
קטיה באמת מסקנה כשראתה את השמלה.
ובקשר לסבטה וזכר יהיה משהו מעניין. הוא באמת הבין את מי הוא מפסיד, ואיזו סבטה אישה טובה. אבל חושב שיעבור הרבה זמן עד שהוא יבין עד הסוף שהוא לא צריך את ה"בורנקה" שלו!

m2love

New member
ואני אמשיך..חח

ראסמי שאנדריי ממש מבולבל והוא די סובל ולא מוצא לעצמו מקום..
הוא לא יכול לתפוס שהוא מאוהב
בקטיה..שלא נדבר על רומן שבכלל מבלבל אותו עוד יותר עם השטויות המטופשות שלא!
הכי מבאס שעכשיו שאנדריי אוהב את קטיה באמת,ומתי שהוא הביא לה את הגלויה הוא דיבר מהלב..ישר אחרי זה הוא ביקש שהיא תכין את הדו"ח..וקטיה לא מאמינה שהוא עכשיו באמת אוהב אותה..וזה ממש מבאס\= וקרה צירוף מקרים ממש גורלי (חחח) שבדיוק שקטיה באה לקרוא לאבא של אנדריי כשהיא נכנסה לאולם ההוא בדיוק אנדריי ישב עם הדוגמניות האלו והיא ראתה את שמלת הכלולות של קירה...איזה מבט היה לה
וקוליה סתם פטתי הוא ישלם על זה ביוקר בסוף,וסתם יסבול
אהה..וסבטה אישה ממש טובה,אחרי כל הדברים שבעלה זכר עשה לה..אחרי איך שהוא פגע בה וזרק את הילדים ולא שילם על המזונות ובכלל רצה לקחת להם את הדירה..היא עוד אחרי כל זה היא עוד מבקרת אותו בכלא והם נזכרים בימים הטובים שהיו-זה היה ממש מרגש
אולי סופסוף הוא יבין מה הוא מפסיד..... דירוג-
.וחצי שיהיה לנו יום טוב בע"ה

rz10

New member
לדעתי,

אנדרי באמת אוהב את קטיה, כי הוא שונה מכל הנשים שהוא מכיר. הוא התאהב בה, אבל הוא מתבייש להודות בזה, כי הוא הרי אנדרי ז'דנוב, הנשיא ההורס של החברה, הזה שכל הדוגמניות מתנפלות עליו, ושבתה את לבו דווקא אחת כמו קטיה. לא שהיא מכוערת בעיני (חוץ מהסגנון של הבגדים. אלוהים, איפה מוצאים בגדים כאלה?!), אבל בכל זאת, זה נורא מוזר. והוא מתבייש מזה, וגם הרומן הזה תוקע לו שטויות בראש
וגמני ישר אמרתי לאמא שלי אחרי שהוא נתן לקטיה ת'ברכה שחבל שהוא דיבר על הדוח.. כי זה נורא מעליב.. אוף האנדרי הזה >< ואהבתי ת'קטע שרומן עשה ת'פסיכולוג XD הוא דיבר בסטייל רינתה ליטבינבה (אממ דוברי הרוסית יבינו?) וקוליה הזה כזה פתטי מפגר... גאאד :\

creep tamuril

New member
המשך להמשך של ההמשך..

רומן ממש מצחיק אותי כל פעם מחדש. אשכרה ליטבינבה...
באשר לאנדריי וקטיה, לא נראה לי שהיא אמורה להיעלב מהבקשה שלו לעשות את הדו"ח. בתכלס זאת העבודה שלה, אז שתתרום קצת, והיא צריכה לקלוט מתישהו שהוא אומר ל את האמת... משום מה כשצריך באמת לצותת היא לא עושה את זה><. קוליה באמת פתטי, העיקר הוא אמר שלא ייגע בכסף של החברה..אה-הא. והצחיק אותי גם כשאבא של קטיה מכתיב לקוליה את הסכומים ברובלים במקום בדולרים. אגב הבגדים של קטיה לא כאלה נוראים.. פשוט השילוב מזעזע
, נו היה צריך לעשות אותה מכוערת, לא? דירוג:

white angels

New member
הבעיה היא

שהיחסים בינה לבין אנדריי הם לא יחסי מעסיק-עובד אלא יותר מזה בגלל זה היא נעלבה שכאילו הוא נתן לה את הגלויה רק בשביל שתעשה לו את הדו"ח
וקשה לה לקלוט שייתכן והוא אומר את האמת אחרי שהיא קראה את המכתב של רומן היא ננעלה על זה שהוא סתם עבד עליה ולא חושבת שהוא כן יכול להתאהב בה. ואם היא כן הייתה קולטת,אז לא הייתה לנו סדרה נכון?
מסכימה איתך לגבי הבגדים של קטיה,קטיה בכלל לא מכוערת זה רק הבגדים שמכערים אותה.רואים שבגרסה הזו לא השקיעו הרבה כדי לכער אותה
רומן
הוא כ"כ חמוד שאני פשוט משתגעת,פעם הוא משחק את עצמו שרלוק הולמס,פעם אחרת הוא שיחק את עצמו דוקטור ועכשיו פסיכולוגית
חולה על השחקן הזה

rz10

New member
הוא ממש חמודד

אני נורא אוהבת את הדמות שלו, היא נורא מוסיפה ומשעשעת לדעתי בכלל כל הדמויות כאלה.. מושיות D: או שלאXD לדעתי המשחק בסדרה הזאת לא רע בכלל, אפילו מעולה, ביחס לשאר הדרעק שמצולם בערך כל חצי דקה ברוסיה. באמאשלי, הם לא יודעים לשחק :/ אבל זאת רק דעתי

m2love

New member
הוא ממש ממש ממש..

חמוווווווווווווווווווווווווווווד
רומן כלכך מוסיף לסדרה,למרות שהוא קצת זבל(?)וככה לא מעריך את קטיה.. אבל הוא כלכך מוסיף ובלעדיו היה ממש משעמם:] וכבר דיברנו על זה אלפי על אלפי פעמים חחח שהסדרה כלכך מוצלחת ושהדמויות משחקות בצורה כלכך כנה ואמיתית עד שזה מדהים.. אין מילים לתאר זו סדרה מ ד ה י מ ה חיחי

white angels

New member
ואני אפילו חושבת

שעשו את הדמות שלו יותר טוב מהגרסה המקורית(הקולומביאנית) הוא היה שם כ"כ מעצבן,לפעמים רציתי לזרוק עליו נעל
ופה לדמות שלו יש יותר חיים,והוא פשוט קורע מצחוק
הסדרה הזו כלכך מיוחדת שאפילו הרעים משעשעים(ויקה למשל
)

white angels

New member
זהו רומן סתם מבלבל לו את השכל =\

ולדעתי הוא כן מבולבל כי הוא קולט שהוא מקנא לקטיה אז זה אומר שיש לו רגשות כלפיה,והוא לא מסוגל לקבל את זה וחוץ מזה שהחתונה מתקרבת והוא ממש לא רוצה להתחתן,הוא לא אוהב את קירה,לא שמת לב שהוא ממש לא מתלהב מההכנות? קירה דואגת להכל הוא רק מושך את זה,ואם הוא יבטל את החתונה יהיה בלגן כי זה בעצם פירוק השותפות בין המשפחה שלו למשפחה של קירה ומזה ועד להתפרקות החברה הגבול קטן מאוד..

desired

New member
ומה את רוצה?

שהוא יבטל את החתונה ביום אחרון? את יודעת איזו מכה זו תהיה לקירה! ובכל זאת הוא צריך לבטל את החתונה.

m2love

New member
כן,הוא צריך לבטל את החתונה..

אבל אבל אבל אנדריי ממש פחדן הוא פשוט חלש אופי.. יודעים למה הוא התחיל את כל המשחק עם קטיה?רק בשביל לא לאבד את החברה.. ולמה הוא כלכך פוחד?כי הוא הבן הטוב של ההורים שלו והוא לא רוצה לאכזב אותם ורוצה לרצות את אבא שלו. הוא אפילו מתחתן עם קירה מתוך אילוץ הוא מעולם לא אהב אותה אלא רק בשביל לא לאכזב את אבא'לה ואמא'לה.. למרות שהוא חש 'גבר גבר'..נשיא החברה..עשיר חתיך מוקף בבחורות,אין לו בכלל אופי..הוא חלש אופי..ולא עומד על הרצונות שלו! הוא רוצה לבטל את החתונה אך הוא פשוט מפחד..אין לו את האומץ לעשות זאת!

white angels

New member
חח אז אמרתי

שאפילו שהוא ממש רוצה הוא לא יכול לבטל את החתונה כי זה יכול להוביל לסוף של החברה
וקירה יוצאת הכי מסכנה מכל הקטע

m2love

New member
אז אני מוסיפה חח

שאם הוא היה באמת רוצה אבל באמת רוצה-כי הרי אין דבר שלא רוצים ולא מצליחים.. אם הוא מחליט לעשות משהו,לשנות,לעמוד על הרצון שלו..אז הוא היה מצליח.. והחברה לא תקרוס אם הם לא יתחתנו..הם יכולים להגיע פשוט לאיזה הסכם ביניהם שימשיכו לנהל את החברה וגם בלי שהם יתחתנו..אם הוא היה רוצה הוא היה עושה משהו בעקבות זה.. אבל מה הוא עושה?סתם יושב בחיבוק ידיים ו*בוכה*... אבל הוא פשוט מפחד ולא רוצה לבטל את החתונה..וכפי שאמרתי שאם הוא היה רוצה הוא היה מצליח.. הוא פשוט מפחד והוא פחדן חלש אופי.. וכן אם הוא היה מזיז משהו..מנסה משהו הוא היה מצליח! וראסמי קירה באמת יוצאת מסכנה היא לא אשמה שיש לה חתן כזה דפוק..אבל עדיף שהם לא יתחתנו מאשר שהוא יתחתן איתה מתוך אילוץ ובלי אהבה והכל זה רק שקרים ! כן זה כואב אבל האמת המרה עדיפה משקר מתוק חח

למעלה