שרשור הפרק של מחר - 27.10

a a a a a a a

New member
שרשור הפרק של מחר - 27.10

תקציר הפרק: אלכס עוזר לג'סמין להתגבר על הפחד מרכיסה על סוסים, ובמהלך התהליך הוא מגלה כי הוא מתאהב בה.

Nira 222

New member
../images/Emo58.gif

זה בהחלט ספוילר... ולמה לפתוח שירשור מהיום ולא לחכות למחר?

yaelelele

New member
|ספויילר|

חשבתי.. מישהו הרי מת בעונה החמישית.. וטס עוזבת את הסידרה.. יש מצב ש1+1 פותר את הבעיה? או שאי אפשר לדעת? או מה?

r 7 7 6

New member
את יכולה בבקשה להסביר לי את הספוילר

הזה בבקשה אני חדשה פה דרך אגב שלום לכולם .... ובגלל שזה ספוילר ואוי אחרים לא ירצו לקרוא אז את יכולה לכתוב לי את זה בפרטי אם את רוצה תודה רבה !

נועה167

New member
לא חושבת

שיעשו את זה.. מספיק הרגו את קלייר, זה יהיה ממש מוגזם. לא חושבת שיש מצב לזה בכלל.

פגית

New member
ממש אהבתי את הפרק, מסכן אלכס...

ואתם לא יודעים איזה כייף היה לראות את ג'אז רוכבת,אני בתור דראסז'ניקית נהנתי מאוד, שינוי מהווסטרן היום יומי בתוכנית..

אלכס ממש התאהב בה../images/Emo29.gif

כל כך מהר וכל כך חזק באמת מסכן
חוץ מזה עם שרלוט והטלה שניק הביא לה
היה מצחיק
לא חשבתי שזה הפתרון שהוא יעלה עליו

AliceNoChains

New member
מסר סמוי שמועבר בפרק ../images/Emo4.gif

בנות, נא לא להתקעקע בערים קטנות ונידחות ברחבי יבשת אוסטרליה.

פגית

New member
קעקועים זה../images/Emo99.gif

פשוט צריך לבחור את המקום לעשות אותם,וגם מה שהיה ממש לא הגיוני זה שהיא היתה בלי תחבושת על זה,חייבים תחבושות ואניט' ולכן זה היה סתם כזה ולא הגיוני וברור שזה הזדהם..ולא אין לי קעקוע (עדיין)..

לא אוהבת בכלל בכלל../images/Emo31.gif../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

בלי קשר למקום או להיגיינה פשוט..לא אוהבת

פגית

New member
ועוד משהו אפרופו קעקועים..

שמתי לב שגם ג'ודי וגם קייט עשו בגב התחתון,אם אתן רוצות איפידורל בלידה אל תעשו שם,כי אסור להזריק אפידורל כשיש שם קעקוע כי מפחדים שהמחט "תסחוב" איתה חלק מהצבע למחזור הדם. המקום שמזריקים אפידורל הוא הגב התחתון..

Nira 222

New member
הפרק...

מסכן אלכס :( איך ריחמתי עליו, שוב הוא נותן מעצמו ונפגע...

נועה167

New member
אוך

נו באמת.. הרגו לו את קלייר ועכשיו שוב פעם הוא יצא מסכן :/ הוא כזה חמוד...... וחבל דווקא חשבתי שתישאר קצת.. חוץ מזה פרק חמוד, גם הראו את שארלוט :)

adinabl

New member
אוף איזה פרק!../images/Emo7.gif

אני לא מרשה לאלכס ככה הוא הולך ומתנשק עם אחרות??? ויתרתי לו כשהוא בגד בי עם קלייר כי אני מתה עליה אבל עם מישי שסתם באה לכמה פרקים והיא ממש פוצה מעצבנת?? אפילו סטיבי לא אוהבת אותה!!!! אני רוצה את אלכס בחזרה!!! או אלי או לקלייר! אני רוצה שיחזירו לו את קלייר!

../images/Emo6.gif

כל כך צחקתי מהקטע של הארוחה ש"אלכס" בישל .. והרעיון של ניק היה מעולה
ואלכס היה חמודי והיה פרק כיפי

למעלה